Circuitul masinilor de inchiriat

Cu dimensiunile flotelor în intervalul de șase-șapte cifre, nu trebuie să fie o surpriză faptul că, companiile de închiriere de autoturisme sunt cei mai mari cumpărători de autoturisme și camioane din Statele Unite.
Deși cifrele precise pentru industrie sunt evazive, nu este dificil să va faceti o idee informativa. Potrivit rapoartelor anuale ale companiilor Hertz, Avis și Dollar Thrifty, companiile de autoturisme dețin în mod obișnuit vehiculele lor de 4 până la 22 de luni, cu o durată medie de deținere de 13 luni. Pentru a refolmula într-un alt mod, în fiecare an, acestea transformă aproximativ 92% din inventarele vehiculelor respective.
În medie, aceste patru companii cumpără anual aproximativ 2 milioane de autoturisme și camioane. Și după cum poatei stiti, o proporție semnificativă de autoturisme este achiziționată de la companiile americane de automobile precum Ford, General Motors (NYSE: GM) și Chrysler – făcând companiile de închirieri auto unii dintre cei mai importanți clienți individuali.

Revanzarea autoturismelor uzate

În plus față de cumpărarea unui numar mare de mașini, companii precum Hertz, vand foarte mult. Ca regulă generală, companiile de închirieri auto precum Opel, WV, Bmw cumpără o mare parte din vehiculele lor, care fac obiectul programelor de răscumpărare sau de amortizare împreună cu producătorii de autovehicule. În cadrul acestor programe, producătorii sunt de acord să răscumpere vehiculele la un anumit timp și / sau preț în viitor, sub rezerva anumitor condiții, sau să garanteze rata de amortizare a autovehiculelor pe întreaga perioadă de deținere.
În 2011, aproape jumătate din mașinile vândute de Avis și un sfert din Hertz au fost așa-numitele mașini „programate” supuse unor astfel de acorduri. Dollar Thrifty, cel mai mic dintre cei trei, aproape niciodată nu folosește această opțiune, alegând în schimb să se bazeze în principal pe piața mașinilor uzate pentru a dispune de vehiculele folosite. Datele pentru activitatea firmei Enterprise nu sunt disponibile pentru că este o companie privată.

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

19 Comments

  1. Eu am un mare stres cu masinile inchiriate. De cand am vandut masina, ori de cate ori vine sotul meu in tara trebuie sa inchiriem una ca sa ne deplasam unde avem nevoie si stau numai cu inima la gura pana o inapoiem si ma asigur ca este in regula, asa cum am primit-o.

  2. sunt si nu sunt de acord cu masinile inchiriate, ma gandesc ca tot mai bine e sa ai tu masinuta ta, sa nu dai socoteala nimanui. asa, trebuie sa o returnezi si sa ai grija sa n-aiba nici cea mai mica zgarietura

  3. Deși un serviciu foarte des utilizat, închirierea mașinilor nu a fost preferat de noi până acum. Am vrut să apelăm într-un moment de urgență dar prețul mi s-a părut exagerat. Poate că Hertz este altfel, nu am avut ocazia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.