De ce sa alegi un aparat de aerosoli pentru copilul tau- noi am ales Medineb

Sezonul rece este sezonul in care apar cel mai des infectiile respiratorii atat la adulti cat mai ales la copii. Adultii sunt ceva mai rezistenti, noi putem face fata acestor raceli insa copii sunt atat de fragili si e destul de greu sa-i aparam, oricat de mult ne-am dori. De aceea, chiar daca avem grija la imunitatea celor mici dandu-le suplimente sau produse naturale, e indicat ca in casa noastra sa fie in permanenta un aparat de aerosoli, un umidificator de aer pentru  a le face episodul de raceala mult mai scurt si fara ca acestia sa sufere mai mult.

Aparatul de aerosoli este extrem de util pentru tratarea racelilor, gripei, bronsitei dar si in ameliorarea simptomelor de astm la copii. Acesta transforma medicamentele solide in medii gazoase ori suspensii lichide ce sunt inhalate mai usor in organism si fac ca vindecarea sa fie una mai rapida.

Tipuri de aparate de aerosoli:

Pe piata se gasesc trei modele de aparate de aerosoli.

Nebulizatorul

Acesta transforma medicamentul lichid in suspensie formata din particule foarte fine, inhalate de copil cu ajutorul unei masti.

  • permite folosirea unor doze mari de medicamente;
  • copilul poate respira normal in timpul inhalarii;
  • permite administrarea paralela a medicamentelor cu a oxigenului;
  • poate fi utilizat si in timpul noptii, cand copilul doarme.

Inhalator cu pulbere uscata

Acesta genereaza particule solide si este mai potrivit pentru copiii mari. Acesta se foloseste ceva mai greu si necesita o inhalare mai profunda, pentru inspirarea particulelor medicamentoase si obtinerea efectului terapeutic.

Inhalator presurizat cu doze masurate

Acesta genereaza, la fel ca si nebulizatoarele, particule ori suspensii lichide.

 

Oricat ne-am dori noi, nu putem scapa de raceala asa ca o data cu sezonul rece mi-am dorit sa-mi achizitionez un aparat de aerosoli pentru a sti ca in cazul in care Stefan va raci si alta metoda de tratament nu va functiona, voi apela la acest aparat. Bineinteles, la indicatiile medicului si doar cu medicamente prescrise de acesta!

Asadar am ales aparat de aerosoli Midineb KidsCare

Mi-am dorit un aparat cu aerosoli eficient dar care sa nu coste exagerat de mult. Asa ca aceasta varianta de pe Kidscare mi s-a parut cea mai buna pentru nevoile noastre. Mai ales fiindca poate fi folosit atat de noi cat si de cel mic. Acesta este fabricat in Italia si are o perioada de garantie de 3 ani.

  • Aparatul de aerosoli Midineb (Nebulizator) converteste medicamentul lichid intr-un nor fin care poate fi usor de inhalat.
  • Cu ajutorul unui piston, medicamentul lichid este transformat in particule microscopice.
  • Poate fi nebulizat orice tip de medicament, inclusiv cele uleioase care sunt folosite de regula in pediatrie.
  • Micro-picaturi ajung direct in tractul respirator.

Aparatul de aerosoli Midineb contine:

  • masca adult,
  • masca copil,
  • piesa bucala,
  • piesa pentru nas,
  • furtun,
  • cupa nebulizare de mare capacitate,
  • 3 filtre aer.

Noi deja l-am pus la treaba insa piciul fiind un neastamparat nu vrea gram sa stea locului pentru a-i trata raceala. Asa ca l-am folosit eu. Nu este foarte zgomotos asa ca poate fi folosit cu usurinta atunci cand piciul doarme ( daca nu este deranjat de zgomote in general ). Mi se pare foarte util pentru a trata acasa , fara prea mult efort si intr-un timp mai scurt infectiile respiratorii.

Noi suntem incantati de noul aparat cu aerosoli Midineb de la Kidscare. Raportul pret-calitate este excelent, asa ca daca sunteti in cautarea unui aparat de acest gen, il recomand cu incredere!

Voi aveti un aparat de aerosoli? L-ati folosit pana acum?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

29 Comments

  1. este de preferat tratamentul cu aerosoli in locul altor tablete si siropuri care isi face efectul mai greu. Am vazut si eu ca nepotica noastra racita a scapat de tuse in 2 zile cu aerosoli. In alte conditii, cu un sirop, sa zicen, ar fi durat o saptamana.

  2. Felicitări pentru achiziție…este foarte necesar in casă…mai ales când ai un copil micuț…😘

  3. Anul trecut am fost nevoită sa îi cumpăr aparat la copil și vrând nevrând acum îl îndrăgește.

  4. Nu am avut, nu am folosit și sper să nu am nevoie, dar într-adevăr, pentru copii este foarte bun!
    Chiar recomandat de medicii pediatri pentru cei care răcesc frecvent..
    A devenit și cumva o modă să ai așa ceva, dar este o modă foarte bună pentru sănătate!

  5. Pana sa o am pe cea mica, nici macar nu aveam habar la ce ajuta un astfel de aparat. Cand am vazut ca face minuni atat pentru copii, dar si pentru adulti …. ma bucur enorm de mult ca l-am descoperit

  6. Mie mi se pare genial. La mine funcționează bine și i-am prins punctul slab al celei mici. Ii promit ceva bun și ea sta și face aerosoli. Am avut și eu zile in care îl refuza categoric

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.