Rochii de ocazie pentru fetite de pe PromFormal

Cand in familia noastra exista un eveniment important, precum o nunta, mamele isi doresc ca pe langa tinutele pe care ele le vor imbraca, sa gaseasca tinute potrivite si pentru copiii lor. Daca pentru baieti tinuta este relativ usor de compus, tinute de eveniment pentru fetite sunt destul de greu de ales. De ce? Fiindca si aici, la fel ca in cazul femeilor, se gasesc game variate de rochii sofisticate astfel incat micutele sa arate excelent.

Rochii de nunta pentru micute domnisoare

Nuntile sunt niste evenimente extrem de importante asa ca de la mic la mare, fiecare vrea sa arate bine. Mai ales daca micuta domnisoara din famile va tine cosul cu flori al miresei sau v-a imprastia petale de flori in biserica, ne dorim ca tinuta ei sa fie una potrivita evenimentului. Pe langa gingasia ei, se gasesc rochii delicate care sa le faca pe micute sa arate ca niste printese in miniatura. PromFormal este unul din site-urile care, pe lnga rochii de ocazie pentru femei ofera si o gama larga de tinute pentru copii.

Rochii de bal pentru fetite

Pe langa nunti, nu trebuie sa uitam ca cei mici au bal o data cu incheierea fiecarei etape din viata lor, in  clasa  a -4- a, a-8- a si a-12- a. La sfarsituri scolii primare micutele domnisoare isi pregatesc cu grija si cu ajutorul mamelor rochii in care vor arata ca niste printese. Am vazut pe site o gramada de rochii superbe, culori diverse de la alb si pana la nuante de negru si gri. Rochii lungi, sau scurte, din tulle sau dantela. Sunt modele delicate, potrivite varstei copiilor si punand in evidenta delicatetea lor.

Eu suspin la rochitele de pe site. Desi acum nu am o fetita, imi imaginez cat de incantata as fi sa o imbrac ca pe o domnisoara cocheta si delicata. Asa ca daca aveti o fetita si vreti sa ii cautati o rochie potrivita varstei, pentru un eveniment important, stiti unde gasiti o multime de modele.

Voi ati cumparat astfel de rochii pentru micile domnisoare?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

13 Comments

  1. daca a doua, aia pana la genunchi ar fi albastra si cu acelasi model ca ultima, ar fi rochita cea mai frumoasa de ocazie pentru fetite pe care am vazut-o vreodata. Asa, la a doua nu imi place culoarea, iar la ultima imi place culoarea, dar nu imi place lungimea.

  2. Sunt foarte frumoase aceste rochite de fete. De asta mi-am dorit si eu o fetita … s-o pot imbraca ca pe o printesa. Am sa analizez un pic si ofertele de pe site

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.