De ce sa alegem o husa de protectie pentru telefonul nostru?

Telefonul este un gadget fara de care noi, oamenii, in zilele noastre, nu am putea face aproape nimic. Totul se realizeaza mult mai rapid si mai usor avand un telefon de ultima generatie. Este aproape imposibil sa realizam toate lucrurile de care avem nevoie fie acasa, fie la serviciu, fara ajutorul unui telefon. De aceea, protectia acestuia este una din grijile importante ale unui detinator de iphone sau Samsung. Alegerea unei folii de protectie dar si a unei huse de telefon este alegerea cea mai inspirata.

De ce sa alegem o husa de telefon?

Husa este cel mai important accesoriu pentru un smartphone. Aceasta are rolul de a-l proteja impotriva zgarieturilor dar mai ales a cazaturilor. Telefoanele performante sunt mult mai usor de zgariat asa ca alegerea unei huse telefon potrivite este extrem de importanta.

O folie protectiva din sticla securizata trebuie sa fie o prioritate. Din moment ce o persoana si-a permis sa isi achizitioneze un smartphone, trebuie sa aiba grija de acesta si sa-si achizitioneze o folie de protectie si o husa potrivita modelului ales, Samsung, Iphone sau alt model.

Nu e o noutate ca avem atat de multe lucruri de facut, mereu suntem pe fuga. Punem telefonul in buzunar si am plecat la treaba. Dintr-un moment de neatentie putem scapa telefonul din mana sau din buzunar. Asa ca protectia telefonului cu o husa potrivita, ne poate scuti de multe neplaceri. Ar fi pacat ca din greseala si din nepasare, telefonul nostru sa se strice, urmand ca mai apoi sa cheltuim inutil bani pe alt telefon sau pe schimbarea display-ului.

Husele au rolul dea proteja telefoanele si a le mentine in stare perfecta de functionare. Asa ca este extrem de important ca atunci cand alegem o husa de protectie pentru smartphone-ul pe care il avem, sa tinem cont de model, pentru ca acesta trebuie sa se muleze perfect, fara niciun centimentru in plus sau in minus.

Ce model de huse sa alegem?

O husa sau folie de protectie pentru telefon trebuie aleasa in primul rand dupa modelul pe care il avem. Putem opta pentru folie protectie Samsung sau folie de protectie Iphone, sau husa pentru aceste modele. Locul in care lucram este un facyor dupa care trebuie sa ne ghidam atunci cand alegem husa telefonul. Daca lucram la birou, va trebui sa alegem o husa ce denota eleganta, seriozitate sar si punctualitate. Culoarea este cea care transmite toate aceste aspecte, asa ca grija mare la alegerea culorii. Pentru o persoana ce lucreaza pe santier, de exemplu, este obligatoriu o husa extrem de rezistenta. Insa de departe, cea mai buna alegere este o husa simpla, fara prea multe imprimeuri si modele. Pe langa faptul ca protejeaza, aceasta pune in evidenta modelul deosebit la telefonului nostru.

Husa Samsung PhoneGuard

De unde alegem husa si folia de protectie?

Din fericire, avem o varietate de modele pe piata. Fie achizitionam aceste produse de protectie din magazinele fizice, fie optam pentru achizitionarea lor online, din magazine de specialitate. Personal, consider ca online este mult mai avantajos. De ce? Fiindca avem o gama mult mai variata de produse, culori diverse si mai ales, preturi pentru fiecare buzunar. In plus, in aceasta perioada gasim reduceri majore la toate accesoriile de telefoane.

Smartphone-ul este unul din lucrurile fara de care noi nu ne-am putea desfasura pe deplin treaba, atat acasa cat si la birou. De aceea, este extrem de important sa ne dam interesul si sa avem grija de el, alegand o husa si o folie de protectie potrivita, pentru a ne scuti de efort si bani inutili cheltuiti mai apoi.

Eu intotdeuna mi-am protejat telefonul alegand produsele ce mi se par potrivite. Voi tineti cont de acest aspect?

Va protejati telefoanele cu husa si folie de protectie?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

16 Comments

  1. Mie imi place si husele astea tip capac pentru spate, dar au aparut acum cele flip book clear view. Alea imi plac si mai mult. Sunt putin mai scumpe, dar merita pentru ca protejeaza 100% telefonul si ofera acces la anumite functii direct prin ea. Nu cred ca stiu cum sa explic.

  2. Nu am dat prea mare importanta acestui aspect, neavand nici un telefon dupa care sa zic ca as plange, asa ca m-am limitat doar la folie. Visez la un telefon mai bun si atunci se schimba situatia

  3. Am întotdeauna grija să – mi protejez telefonul. Cu toate Aceste, pp singura data am amânat și mi-am spart ecranul. Sigur ca asta a fost lecția care m-a făcut și mai prevazatoare. Ma gândesc acum sa mai iau o husă de schimb 😊

  4. Eu am obligatoriu husa si folie de sticla. Imi mai tranteste fetita telefonul sau uite … zilele trecute se juca cu o masinuta in pat langa iuby si a trantit masina fix pe ecran. I-a pocnit folia de sticla si telefonul a scapat. Ce s-ar fi intamplat daca n-o avea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.