Gamarde- produse fito dermato-cosmetice ce au grija de parul si pielea mea

Gamarde este un brand descoperit recent si am avut ocazia de a testa cateva produse pe care mi le-am dorit tare mult, mai ales fiindca sunt produse indispensabile pentru mine. Asa ca testarea unor produse necesare din ingrijirea mea, de la un brand atat de renumit m-a facut tare curioasa si am notat de fiecare data impresiile dupa ce am testat fiecare produs in parte.

Dar, cine este Gamarde?

Gamarde este singura linie de fito dermato-cosmetice care garanteaza 100% ingrediente naturale in compozitie, pe baza de apa termala, uleiuri esentiale si uleiuri vegetale, adaptate tenului sensibil si/sau cu diferite afectiuni, testate dermatologic si certificate Bio.

Produsele bio Gamarde se bazeaza pe ingrediente din natura care au rezultate garantate. Gamarde se adreseaza consumatorilor care cauta calitate si eficienta, dar si produse care nu dauneaza mediului inconjurator sau propriei lor sanatati.

De ce se diferentiaza produsele Gamarde de restul produselor cosmetice bio?

  • fito dermato-cosmeticeproduse testate dermatologic care utilizeaza plantele in scop terapeutic ” fito” ) ce au la baza apa termala Gamarde Les Bains dar si uleiuri esentiale: ulei de argan bio, ulei de cocos, ulei de jojoba sau unt de shea;
  • 100% ingrediente naturale;
  • destinate tenului sensibil si/sau cu diferite afectiuni (pete pigmentareexces de sebumacnee,ten deshidratat;
  • produse in Franta in laboratoarele Gamarde sub deviza calitatii aprobata de Academia de Medicina Franceza.

Gamarde cuprinde  tratamente pentru intinerirea pielii mature/antiridcu efect de reducere atat a suprafetei totale a ridurilor cat si a numarului lor, subgama speciala White Effectcare combate cu succes petele pigmentare ale pielii si subgama Effislim , tratament anticelulitic foarte eficient. In plus, o serie de alte game: cosmetice bebelusicosmetice barbaticosmetice pentru igiena zilnica stau sub semnul Gamarde.

Mi-am dorit tare mult sa testez din portofoliul Gamarde apa termala, un balsam de par insa si o crema de maini.

Apa termala Gamarde

In ultimul timp apa termala este un produs indispensabil pentru mine. Datorita proprietatilor sale dermoprotectoare, anti iritante , apa termala mineralizata Gamarde aduce confort si o stare de bine pentru toate tipurile de piele de la cea foarte fina a bebelusilor pana la tenul matur. Calmeaza tenul sensibil si predispus alergiilor , purifica tenul gras, remineralizeaza tenul adult , lipsit de prospetime. Aduce confort si hidratare tenului expus soarelui sau agresiunilor zilnice din mediul extern. Ideala dupa expunerea la soare, pentru a calma pielea.

Apa termala este buna la aproape orice problema. Eu am folosit-o atat pentru a calma pielea iritata dupa epilat, pentru a-mi revigora tenul atunci cand il simteam incarcat si obosit, dupa demachiere insa si dupa mici incidente cum ar fi arsurile. Si si-a facut tare bine treaba! Apa termala Gamarde ofera o senzatie de racorire si calmare fiind de mare ajutor chiar si in situatii de urgenta. E un produs foarte spornic pe care il voi avea in permanenta in casa.

Crema intens nutritiva maini si picioare Gamarde

Daca in sezonul cald crema de maini si de picioare nu imi este atat de necesara, in sezonul rece aceasta este de nelipsit. Mainile si picioarele mele au o tendinta permanenta de uscare si mereu le simt aspre. Asa ca am fost incantata sa incerc o crema intens nutritiva atat pentru maini cat si picioare cu ingrediente 100% naturale.

Crema are o textura cremoasa si se absoarbe rapid in piele, masand usor cu miscari circulare. Are un miros placut, discret. Hidrateaza extrem de bine pielea, dar fara sa lase o pelicula grasa. Datorita proprietatii sale nutritive hraneste in profunzime pielea uscata si crapata, efect ce se simte intreaga zi. Gramajul este unul foarte generos 100 ml fiind foarte spornic, intrucat la fiecare utilizare nu este necesar mai mult de o bobita de produs .

Balsam de par natural Gamarde

Balsamul este unul din produsele de ingrijire le parului de care nu ma pot deslipi. Fiindca parul meu este uscat si aspru am vrut sa incerc un produs natural pentru a nu-mi agasa si mai mult parul.

Balsamul este imbogatit cu ulei de sambure de caisa si ulei de floarea soarelui. Am folosit acest produs dupa fiecare spalare, aproximativ 2-3 ori pe saptamana si s-a observat o imbunatatire vizibila. Am aplicat o cantitate mica de produs pe intreaga lungime a firului de par si am lasat sa actioneze timp de 10-15 minute dupa care am clatit cu apa din abundenta. Rezultatul: par moale, ce se descurca foarte usor iar dupa uscare are un luciu extrem de frumos si natural. E un produs care chiar isi face efectul , asa ca indraznesc sa vi-l recomand si voua, nu veti regreta!

Voi ati incercat produsele Gamarde? Ce impresii v-au lasat?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

26 Comments

  1. Exact la asta mă așteptam… produse naturale de calitate…să ști că ai eu am aceeași problema cu uscarea mâinilor la frig… cremă din abundență….mersi pentru recomandări… chiar sunt produse care merita încercate

  2. deci asta e crema de maini de care imi ziceai tu pe Instagram ca e super misto! Am sa tin minte sa ma uit dupa ea cand mai merg la Bebe Tei. Ape termala mie mi-a placut tare mult si mi-am recumparat-o.Ma bucur ca ti-a priit si tie ca stiu ca tu ai tenul sensibil.

  3. Apa termala m-ar tenta foarte mult si un tratament pentru intinerirea pielii mature. Tenul meu matur are nevoie de ele si mi-as doi ceva cu ingrediente 100% naturale

  4. nu le-am incercat inca, urmeaza sigur! interesant imi pare produsul dupa spalare, conditionerul, ma incanta mirosul de caise!

  5. nu am incercat produsele lor, dar clar nu m-as da in laturi. imi place ideea de produse naturale si cred ca ar trebui sa le alegem in defavoarea celor pline de chimicale!

  6. N-am mai auzit de acest brand. Am sa fiu cu ochii in patru, poate gasesc si ma rasfat si eu! Trebuie sa le incerc si eu, mai ales balsamul, ca si eu parul foarte uscat, fara stralucire!

  7. Eu pot spune ca m-am indragostit iremediabil de Gamarde 😉 atat de tonerul lor excelent cat si de gama baby pe care regret ca nu am descoperit-o mai repede.

  8. As avea si eu nevoie de o apa termana noua. Chiar nu stiam catre ce sa-mi indrept atentia. Sunt tare interesante produsele si masca de par imi face cu ochiul

  9. Am un ser si o crema GamArde de care sunt extrem de multumita! M-ai facut curioasa cu acea crema de maini. 😘 Si apa termala e tare faina!

  10. Oh, atat de multe produse faine sunt deja pe lista mea de cumparaturi. Clar trebuie sa incerc ceva si de la Gamarde. Am pus ochii pe apa micelara de mult timp. Dar vad ca tot mai multe imi sar in ochi, in ultimul timp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.