Geanta Barbati Vicuna Polo Vivi – eleganta si practica pentru orice barbat!

Am tot cautat genti barbati pentru sotul meu pe care sa o poata folosi zi de zi la birou. Din fericire, am dat peste geanta de barbati Vicuna Polo Vivi de la Madiss de care sotul meu se pare ca s-a indragostit de la prima vedere J din moment ce o foloseste mereu de cand i-am cumparat-o. Celelalte genti la care apela inainte se pare ca nu-l mai atrag in niciun fel.

Din cate am putut observa, magazinele cu accesorii pentru barbati si-au diversificat oferta, ceea ce este un plus semnificativ. Astfel, au dovedit ca tin cont de cerintele clientilor si isi doresc sa le ofere tot ce este mai bun, zic eu. Este si cazul celor de la Madiss.ro care propun o gama completa de genti, rucsacuri, portofele si alte accesorii, atat pentru barbati cat si pentru femei. Modelele lor m-au inspirat sa fac o noua achizitie in materie de genti piele, de aceasta data pentru jumatatea mea.

Geanta de barbati pentru care am optat, Vicuna Polo Vivi, mi-a atras atentia inca din primul moment intrucat emana eleganta si caracter practic. Si pentru barbati asa cum este si cazul femeilor, accesoriile sunt importante intrucat pot scoate din anonimat o tinuta si chiar se pot dovedi practice pentru job, calatorii, iesiri in oras, intalniri de afaceri etc.

Pe acest lucru am mizat si eu cand am achizitionat aceasta geanta: caracterul practic este dat de faptul ca este foarte bine compartimentata astfel incat barbatul care o alege sa o poarte poate lua cu sine o multime de lucruri, de la pachetul de dimineata si pana la laptop, acte, agenda, umbrela, telefon si toate accesoriile aferente. Asadar, o astfel de geanta isi merita toti banii si se poate transforma rapid dintr-o geanta de lucru, intr-o geanta de oras.

Spatiul compartimentat al gentii le permite barbatilor sa isi aseze asa cum trebuie lucrurile. Nu stiu cum sunt sotii vostri, dar al meu este extrem de meticulos si organizat cand vine vorba de geanta sa de birou. Pe langa compartimentul interior destul de mare cu fermoar, geanta mai dispune si de un buzunar exterior tot cu fermoar unde pot fi adaugate cheile, portofelul, maruntisul etc.

Cred ca o geanta este intrutotul practica daca dispune si de o bretea ajutabila, dovada si gentile din garderoba mea care au toate bretele. Prin urmare, i-am luat si sotului o geanta cu bretea care asigura un confort sporit atunci cand este utilizata. Astfel, o poate purta cu incredere la munca, iar daca este cazul, si la plimbare sau in concediu din moment ce se poate asorta de minune cu tinutele casual sau office.

Geanta Vicuna Polo Vivi este fabricata din piele ecologica de culoare neagra care isi pastreaza aspectul de-a lungul timpului cu minim de efort. Este conceputa conform standardelor de calitate internationale, iar pozele pe care le veti gasi pe site sunt chiar reale. Cu siguranta, este o geanta pe care orice barbat ar trebui sa o aiba atat pentru serviciu cat si pentru iesirile in oras si fiti siguri ca acest accesoriu va atrage toate privirile.

 

Cum m-au convins cei de la Madiss.ro sa cumpar aceasta geanta? Nimic mai simplu: am mai achizitionat de la ei o geanta pentru mine, iar calitatea gentii si serviciile impecabile m-au facut sa revin cu drag. Si de aceasta data am fost la fel de incantata. Coletul a ajuns in doua zile si in acest fel, am reusit sa imi surprind sotul mai mult decat ma asteptam. In plus, am avut parte si de o reducere de pret: magazinul online propune in mod regulat discounturi pentru clientii lor asa ca ati face bine sa nu ratati o asemenea ocazie.

Madiss.ro dispune de o varietate de modele in materie de genti, rucsacuri, portofele si alte accesorii pentru barbati si pentru femei. Sunt produse pentru diferite stiluri, in diverse culori si este imposibil sa nu gasiti si ceva pe gustul vostru sau al celor dragi voua. Daca va ganditi sa va reinnoiti colectia de genti sau sa faceti un cadou cuiva drag, chiar merita sa aruncati o privire si peste acest site.

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

15 Comments

  1. Este din piele ecologica? Nu-mi vine sa cred! De cand am vazut-o pe FB, m-am gandit ca sigur e din piele naturala si costa cateva sute de lei. Foarte placuta supriza. Arata ca o geanta scumpa, atat de bine este lucrata. O astfel de geanta este un cadou super fain pentru un barbat cu munca de birou, zic eu.

  2. Pai, sa stii ca are dreptate sotul tau! Este un model foarte frumos. Si extrem de eleganta! Sa o poarte cu drag, cred ca am sa-i fac si eu cadou sotului meu gentuta asta minunata! Sper sa fie la fel de incantat ca al tau!

  3. Geanta din imagine chiar arata intr-un mare fel! Cred ca i-o voi cunpara si eu alui meu pentru ca pare a fi pe gustul lui, undeva casual-eleganta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.