Ghete si bocanci din piele- alegerile potrivite in sezonul rece

O data cu venirea sezonului rece, cu schimbarile acestea bruste de temperatura si garderoba noastra are nevoie de o schimbare. Daca la capitotolul imbracaminte  stau bine, si am cam tot ceea ce mi-as dori astfel incat sa arat asa cum vreau dar si sa fiu in tendinte, la capitolul incaltaminte recunosc ca se poate si mai bine. In sezonul acesta cel mai adesea port ghete si bocanci, asa ca intotdeauna aleg sa imi cumpar modele in tendinte de pe site-uri cu ghete si bocanci de calitate.

Ce mai port in materie de incaltaminte in sezonul rece

Asa cum am spus mai sus, ghetele si bocancii sunt alegerile numarul unu in ultima perioada. De ce? Fiindca inca de cand a venit piciul pe lume, nu mai pot alege incaltaminte cu toc pe cat mi-as dori. E de la sine inteles ca trebuie sa fiu intr-o fuga permanenta dupa el. Asa ca ca ghetele sunt o optiune perfecta pentru ca pot fi purtate aproape cu orice obiect vestimentar, daca stim sa le combinam. Pot face alegeri potrivite astfel incat sa alcatuiesc o tinuta in tendinte. In plus, pe langa faptul ca arata foarte bine, sunt si extrem de comode, putand fi purtate ore in sir, fara stresul durerii de picioare. Insa, recunosc ca in colectie imi place sa am si incaltaminte cu toc dar si cizme inalte.

Trend Affair este unul din site-urile cu incaltaminte care are o varietate de produse. Aici se gasesc atat pantofi, ghete si bocanci, sneakers dar si sandale. In functie de sezon, de reduceri, putem face achizitii super reusite. De exemplu, in aceasta perioada au o gramada de reduceri, chiar 50% la fiecare pereche de incaltaminte. Super, nu-i asa?

Haideti sa va arat ce mi-a atras mie atentia din categoria ghete si bocanci si de ce as face aceste alegeri.

Cizme din piele cu toc patrat

Desi acum nu pot purta foarte des astfel de cizme, sper ca in curand sa le pot purta atat cat mi-as dori. Acest model mi se pare extrem de frumos. Este un model elegant, care poate fi purtat deopotriva la rochii elegante, dar chiar si la jeansi, alcatuind tinute in tendinte, si cu impact placut. Lungimea pana la glenza imi avantajeaza silueta iar tocul patrat le face foarte comode si usor de purtat. Un aspect destul de important este si faptul ca sunt din piele. Consider ca incaltamintea din piele este mult mai rezistenta astfel facand economie pe o perioada indelungata. Consider ca sunt o alegere inspirata si cu siguranta le voi purta cu incredere.

Bocanci dama cu sireturi

Incaltamintea comoda primeaza in colectia mea, asa ca aceste ghete mi se pare ideale pentru acest sezon. Pe cat de comode sunt, pe atat de deosebite mi se par. Sunt din piele iar modelul cu aplicatii cu tinte metalice aurii si argintii este unul iesit din tipare. In plus, cureaua cu catarame dau un plus de frumusete modelului. As purta aceste ghete in tinute de zi, insa si pentru iesirile in oras la miez de noapte. As completa tinuta formata din jeansi cu talie inalta, un top negru cu umerii goi si o jeacheta neagra din piele. Cred ca ar arata demential de bine!

Sunt super incantata de aceste alegeri. Modelele completeaza perfect colectia mea de incaltamine, ca..niciodata nu am destule perechi! In plus acum sunt super reduceri, asa ca pot face economie in bugetul meu.

Mereu am considerat ca incaltamintea de piele merita atentie speciala. Fiindca, desi pentru inceput poate parea ca dam multi bani odata pe o pereche de incaltaminte, pe viitor se dovedeste a fi o investitie buna, fiindca incaltamintea de piele este mult mai rezistenta si nu se uzeaza doar dupa cateva purtari, asa cum o fac incaltarile din incaltaminte din piele ecologica. Asa ca, da, eu recomand achizitia unor perechi de incaltaminte din piele. Daca le achizitionam la reducere, e si mai bine!! Acum este o perioada optima pentru cumparaturi reusite.

Pe langa aceste doua alegeri, recunosc ca mai am cateva perechi favorite, care mi-au atras in mod deosebit atentia, insa pe moment acestea sunt suficiente.

 

Voi ce tip de incaltaminte purtati in sezonul rece? Cum vi se par alegerile mele si care pereche va place cel mai mult?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

16 Comments

  1. Bocancii sunt pe placul meu. De când am devenit mămică am cam renunțat la tocuri și aleg comoditatea

  2. mama ce faini sunt bocancii aia! Sunt cam scumpi pentru bugetul meu, dar imi plac maxim. Sa stii ca mi-am pus bookmark la site-ul asta si ii vanez poate ii baga la reduceri mai spre sfarsitul iernii si mi-i iau pentru la anul. Si botinele sunt faine, dar eu nu port tocuri.

  3. Imi plac tare mult ghetutele alese de tine. Primele sunt favoritele mele, cele cu toc patrat. Imi place sa port si un pic de toc pentru ca par ceva mai elegante

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.