Accesorii de calitate de la BrandGSM.ro

Recent, mi-am achizitionat un telefon nou si aveam nevoie de o husa de protectie pe masura. Oriunde am incercat sa gasesc huse A9, nu am avut noroc.Toate husele vizualizate nu se potriveau cu cerintele mele.

Am inceput sa intreb prietenii daca ei cunosc un magazin de calitate care sa ofere accesorii pentru Samsung Galaxy A9. Din fericire, unul dintre prietenii mei a avut un raspuns rapid pentru mine si mi-a recomandat magazinul BrandGSM.ro.

Acest magazin online este specializat in comercializarea accesoriilor gsm si mai ales locul ideal pentru huse telefoane de calitate.

Am inceput sa ma uit in categoriile lor de produse si, spre surprinderea mea, magazinul BrandGSM.ro detinea o categorie rezervata doar pentru huse Samsung Galaxy A9.

Gama lor de huse este destul de variata pentru a satisface nevoile oricarui client, iar eu am avut ocazia de a achizitiona o husa cu adevarat speciala.

Husa Samsung Galaxy A9 Book Wallet Cover Blue a fost produsul pe care l-am achizitionat, deoarece este un produs de inalta calitate care se deosebeste de restul.

Husa este realizata din policarbonat si poliuretan, pentru a oferi o dubla rezistenta telefonului impotriva socurilor, a zgarieturilor si a urmelor de amprenta.

Modelul acestei huse este de tip carte, care se inchide cu ajutorul unei clame magnetice. Decupajele prezente pe aceasta husa permit utilizatorului acces rapid la toate porturile si butoanele dispozitivului.

Detine functia On/Off pentru atunci cand utilizatorul doreste sa porneasca ecranul sau sa il lase pe stand by. Detine un “buzunar” pentru a tine cartile de vizita, carduri bancare sau pentru a depozita bancnote. Este un accesoriu foarte util in secial pentru cei care nu doresc sa isi ingreuneze buzunarul cu un portofel

Acest tip de husa este ideal pentru persoanele care au stilul meu de viata activ, deoarece le permite sa ofere telefonului o protectie buna impotriva loviturilor, dar, in aceealsi timp, este un accesoriu util pentru a stoca cardurile si bancnotele. De asemenea, culoarea si design-ul sunt foarte stylish si se potrivesc in orice ambient.

 

Am plasat comanda pe site-ul BandGSM.ro intr-o zi de marti, iar pana la sfarsitul saptamanii am avut coletul livrat prin curier. Am fost foarte multumit de felul in care BrandGSM.ro a ambalat produsul, dar si de faptul ca totul s-a intamplat atat de repede. Cand am scos husa din pachet, aceasta arata chiar mai bine decat pe site, iar cand am montat-o pe telefon, s-a potrivit de minune. De acum inainte voi folosi doar site-ul magazinului BrandGSM.ro pentru a cumpara accesorii pentru telefonul meu, deoarece calitatea este la cel mai inalt nivel, iar preturile sunt foarte convenabile.

 

Site-ul BrandGSM.ro nu se limiteaza doar la produse exclusiv pentru Samsung, ci si pentru alte brand-uri de telefoane popularein Romania. Site-ul ofera o gama vasta de cabluri usb,incarcatoare, folii de protectie pentru display, carcase si multe alte accesorii folositoare.

 

Recomand magazinul BrandGSM.ropentru cei care doresc sa ofere dispozitivului mai multa rezistenta pentru ase bucura mai mult de el. Husa de protectie, nu numai ca fereste telefonul de urme de uzura, dar ii ofera si un aspect deosebit!

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

One Comment

  1. Cred ca pentru husa flip book am sa optez si eu pentru noul meu S8 pentru ca mi-am luat dusa din aceea din silicon doar pentru spate si nu imi place nici cum se vede si nici nu mi se pare ca telefonul ar fi foarte protejat de ea in eventualitatea unui mic accident.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.