Alege bijuterii Chic Bijoux daca vrei sa surprinzi pe cineva drag de Craciun

Bijuteriile din argint de la Chic Bijoux nu imi sunt necunoscute. Pana acum am strans cateva bijuterii de suflet de la ei. Bijuterii pe care le port de fiecare data cu drag si dupa care intind mana atunci cand vreau sa-mi accesorizez tinutele. Stiu ca ei o constant noutati, asa ca atunci cand am vazut colectia de Craciun, am ramas placut impresionata dorindu-mi cateva accesorii pentru mine. Colectia contine atat cercei, bratari cat si brose.

Asa ca Mosul a venit mai devreme cu un cadou pe placul meu. Mai exact, coletul meu Chic Bijoux a continut: o pereche de cercei fulg de nea, o bratara fulg de nea, o brosa fulg de zapada dar si un lantisor peronalizat.

Colectia de Craciun Chic Bijoux

Cercei „Fulg de nea”

Cerceii sunt accesoriile mele favorite, asa ca noua pereche de cerceii cu specific de iarna mi-a fost tare mult pe plac. In ultimul timp prefer sa port cercei mai micuti in detrimentul celor voluminosi. Modelul mi se pare tare feminin si delicat si poate fi purtat cu usurinta la orice tinuta, fie ea eleganta sau casual. Cerceii se inchid cu surub si arata extrem de bine. Cu siguranta, au devenit favoritii mei!

Bratara „Fulg de nea”

Bratarile simple se afla printre accesoriile pe care nu le dau jos de la mana. Asa ca un model potrivit cerceilor fulg de nea, mi-a placut tare mult. Bratara din snur rosu este un accesoriu potrivit oricarei tinute iar fulgul de nea este reprezentativ sezonului iernii. De cand am primit bratara, o port cu mare drag si arata la fel de bine ca la inceput.

Brosa „Fulg de zapada”

Desi in mod obisnuit nu port brose, modelul acesta mi-a placut tare, tare mult. Impreuna cu cerceii si bratara in acelasi model, mi s-a parut ca arata foarte bine. Brosa o voi purta de sarbatori, fie la o rochie, la pulover sau bluza, pentru ca se va integra perfect.

Lant Familie

O dorinta mare a mea a fost un lant personalizat Familie. Este cu adevarata un lantisor deosebit. Eu am ales varianta cu trei persoane, personalizat cu numele fiecaruia dintre noi: sotul-Iulian, baietelul- Stefan si eu-Cristina. Este un accesoriu drag sufletului meu, nu am mai avut un accesoriu care sa imi fie atat de drag, sa aiba o incarcatura emotionala. Acesta, pe langa faptul ca ne defineste pe noi ca familie, arata si foarte bine, motiv pentru care o sa il port de fiecare data cand plec de acasa.

Trebuie sa stiti ca acest tip de lantisor se poate personaliza in functie de cati membri ai familiei doriti, chiar si cu animalute, daca va doriti acest lucru. E cu adevarat un lantisor special!

De mentionat faptul ca toate bijuteriile Chic Bijoux sunt din argint 925 si vin cu certificat de autenticitate si garantie. Ambalarea este facuta cu grija. Bijuteriile au venit in saculeti sau cutie speciala.

Fiindca tot se apropie sarbatorile de iarna si sunt convinsa ca inca sunteti in cautatarea cadoului perfect pentru ce dragi, iata ca v-am dat o sugestie tare buna! Fie ca optati pentru o bijuteriie din colectia de Craciun, fie pentru un lantisor personalizat, cu siguranta bijuteriile Chic Bijoux vor aduce zambetul pe chipul celei ce le va primi!

Cum vi se pare Colectia de Craciun de la Chic Bijoux? Ati purta un astfel de accesoriu?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

24 Comments

  1. Sunt foarte frumoase și chiar tentante bijuterii le din argint Chic Bijoux. Din păcate, nu mai pot purta argint, pot însă alege câte ceva pentru cadouri celor dragi care poartă astfel de bijuterii.

  2. Nu doar colectia de Craciun, ci majoritatea produselor de pe site-ul Chic Bijoux mi se par minunate, mai ales ca sunt si super accesibile ca pret. Din ce ti-ai luat tu, eu as alege sigur bratara si cercelusii cu fulg de nea. Si la brose am vazut cateva modele care imi plac mult de tot!

  3. Au bijuterii foarte frumoase si se vede ca cei care le fac pun mult suflet. Mie mi-a ramas gandul la lantisorul personalizat si cred ca o sa mi-l fac singura cadou in ianuarie, de ziua mea.

  4. Fulgii de zapada sunt foarte frumosi. Mi-am comandat si eu!!! Imi place si lantisorul! Falicitari pentru selectie! Sa le porti cu drag si în viitor!

  5. Sunt absolut superbe bijuteriile de la Chic Bijoux. Au modele dragute si sunt foarte apreciate. Imi plac si alegerile facute de tine

  6. Sunt absolut superbe.. Eu ador bijuteriile din argint ceea ce și port.. Nu iubesc aurul de nici o culoare.. Sa le porți cu placere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.