Am participat la Galati Beauty Swap #4- Secret Santa

Asa cum bine stiti, duminica trecuta a avut loc cel de-al patrulea eveniment Galati Beauty SwapSecret Santa. Am fost tare incantata ca am putut lua parte si la aceasta editie. Trebuie neaparat sa multumim Ioanei S. Pavel- One Day Butterfly Blog, pentru ca a relizat inca o data atat de bine acest eveniment reusit.

Desi initial am crezut ca va doar un Secret Santa, se pare ca Ioana a facut rost si de surprize pentru noi la fel ca si la celalalte editii de Galati Beauty Swap. Si cate surprize! Si bunatati yummy, fotograf profesionist si distractie cat cuprinde. Locatia a fost una superba, la Seven Cafe si am avut o priveliste superba catre Dunare.

Famost au fost cei care au dus vestea in media ca o gramada de bloggerite se vor intalni la Secret Santa. Bunatatile cu care ne-am delectat au fost asigurate de Brutaria Frontera, care ne-au si daruit fiecareia dintre noi bunatati acasa.

La Secret Santa eu am daruit cadoul Anamariei si am primit de la Cami. Am asteptat cu nerabdare cadoutul meu fiindca, din pacate, Cami nu a putut ajunge la eveniment insa ni s-a alaturat la Secret Santa trimitand prin posta coletul. Ii multumesc tare mult pentru cadou!

Am petrecut cateva ore minunate alaturi de fetele dragi mie. Am cunoscut si 3 fete noi care au strabatut drum lung pentru a ne fi alaturi. Am ras, am glumit, am socializat atat de mult. Numai zic ca am facut o gramada de poze frumoase! Ma bucur tare mult ca Ioana si-a rupt din timpul ei pentru a organiza un astfel de eveniment ce necesita multa implicare.

Anul acesta s-a incheiat foarte bine, ma bucur ca am putut lua parte la fiecare eveniment organizat in zona noastra si sper ca anul viitor sa fie la fel de frumos si sa ne intalnim cat mai des.

Sponsorii evenimentului au fost:

3DeLuxe, Casuta cu flori, Faunus Plant ( tombola ), Elemis, Green Lab, Xlear, Brutaria Frontera, MakeHot, MaximBody ( tombola ), Triodeluxe, TeaTree, Rekze Laboratoires Romania, Perspirex, Lambre.

 

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

18 Comments

  1. Deci ai primit si o carte de la Secret Santa al tau. Abia astept sa ne povestesti despre ea, ca e mult pana prinzi gustul lecturii. Apoi nu te mai poti opri. Dar cel mai tare stii care poza ma atrage? Cea cu dulciurile. Si imi vine sa va bat ca nu mi-ati adus si mie amandine din alea bune.

  2. Va invidiez pentru intalnirile voastre atat de dese. Sper sa ajung si eu macar la una. Am vazut pozele pe facebook si toate ati fost superbe. Si mi-au ramas ochii lipiti de prajituri si cadouri.

  3. Frumos meeting, frumos grup și cadouri.
    La fiecare articol în parte îmi amintesc că mi-aș dori să particip și eu, ce păcat că nu este mai aproape de mine, dar și ce important este să fie o atmosferă caldă, friendly.

  4. A fost un eveniment frumos foc si ma bucur ca te-am reintalnit. Cand te plictisesti de fustita sa mi-o dai mie te rog. Este adorabila si iti sta bine de tot.
    Chiar am fost placut surprinsa de sponsorii evenimentului. Poate ca nu ma asteptam sa avem de aceasta data si de aia a fost placut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.