Am testat parfum remake Black Opium YSL de la Cosmetice Sara

Cred ca fiecare femeie iubeste parfumurile. Niciodata nu avem suficiente si intotdeauna cautam parfumuri noi, potrivite stilului nostru si in functie de sezon. Bineinteles, bugetul este un factor principal de care eu, personal tin cont atunci cand imi aleg un parfum. Nu am dat si nici nu voi da preturi exorbitante pe un parfum, asa ca ideea de a achizitiona un parfum remake, mi se pare o idee foarte buna.

Cosmetice Sara

Cosmetice Sara este un site ce comercializeaza parfumuri remake insa si alte tipuri de produse menite sa ne faca viata mai usoara, cu bani putini. Pe site se gasesc remake-uri ale parfumurilor celebre, asa ca exista o gama variata de produse din care putem alege. Euu am optat pentru Black Opium Yves Saint Laurent, un parfum despre care am citit impresii bune insa nu am indraznit sa il iau pe cel original.

Remake Black Opium Yves Saint Laurent

Trebuie sa mentionez faptul ca nu am incercat varianata originala ca sa pot spune cu exactitate daca mirosul este identic. Insa ambalajul este identic, poate cineva ce cunoaste foarte bine parfumurile originale ar putea face o mica diferenta, insa mie mi se pare extrem de asemanator. Ambalajul este unul foarte misterios si feminin in acelasi timp. E un parfum ce imi inspira ambitie si incredere inca de la prima vedere, doar al ambalajului. Aroma sa e de vis! Pe mine m-a cucerit! E un parfum dulce, puternic insa nu gretos, ce invaluie simturile. Mi se pare foarte potrivit in sezonul rece iar pe timp de vara cred ca merge de minune , seara. Sunt foarte incantata de miros, pot spune ca ma caracterizeaza pe deplin.

Nu stiu cat de rezistent este parfumul original insa acest remake sta foarte bine la capitolul rezistenta. Eu l-am aplicat dimineata la ora 11 iar seara la ora 8 inca se simtea aroma sa.

Personal, mi se pare excelenta ideea de a achizitiona un parfum remake si consider ca e o achizitie reusita fie pentru noi, fie ca si cadou pentru cineva drag.

De ce sa alegi un parfum remake:

  • pret foarte accesibil;
  • ambalaj identic cu al parfumurilor originale;
  • miros asemanator cu cel al parfumurilor originale;
  • rezistenta excelenta pentru pretul pe care il are.

Eu sunt tare incantata de parfumul remake Black Opium Yves Saint Laurent de la Cosmetice Sara. Sincer, cred ca o sa-mi mai achizitionez astfel de parfumuri fiindca raportul calitate-pret este unul excelent. Pretul pe site este 99 lei insa au o super oferta in aceasta perioada: 2 parfumuri la DOAR 100 lei!

Voi ati incercat pana acum un parfum remake? V-ar incanta ideea de a achizitiona un astfel de parfum?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

14 Comments

  1. Iubesc ideea de a folosi parfum. Oferta este foarte variata dar din pacate doar ceva fresh pot folosi. Am dureri de cap de la parfumuri puternice de cativa ani 🙂 n-am reusit sa-mi dau seama unde e problema.

  2. Da, mai ales daca sunt foarte aproape de original. Eu oricum am avut foarte putine parfumuri originale asa ca nu prea as putea sa fac diferenta. Iar pretul e mai mult decat accesibil.

  3. Recunosc ca varianta originala este mult peste bugetul meu. Mi-as dori sa incerc o varianta remake. Uneori asemanarile sunt atat de mari ca numai un expert le poate deosebi

  4. Eu am avut si varianta otiginala, astfel am putut face diferenta clara intre acela si remake-ul de la Cosmetice Sara.
    Practic, mirosul este identic cu al originalului, persistenta foarte buna, doar sticla are o mica diferenta aproape insesizabila, in mijlocul acesteia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.