Apa micealara bifazica, ulei de masaj si gel facial Herbagen-review

Herbagen este un brand de care stiu de ceva timp insa ale carui produse am avut ocazia sa le incerc abia la ultimul eveniment al bloggeritelor din Galati si Braila- Galati Beauty Swap 3, fiind unul din darnicii sponsori ai evenimentului. De acolo am plecat cu cateva bunatati ce asteptau sa fie testate. Asadar, punguta colorata Herbagen a continut: apa micelara bifazica, ulei masaj bifazic, gel facial exfoliant.

 

Apa micelara bifazica Herbagen

Apa micelara bifazica este ideala pentru a curata fata, ochii si buzele. Elimina machiajul rezistent la apa, impuritatile cauzate de poluarea aerului, scuamele, urmele de sebum si transpiratie. Catifeleaza si hidrateaza epiderma.

Contine colagen marin, uleiuri vegetale de masline, macadamia si cocos.

Apa micelara bifazica se agita inainte de utilizare si apoi se foloseste. Eu am folosit aceasta apa micelara si am fost incantata, curata foarte bine si lasa tenul catifealat. Nu am folosit-o pentru machiajul rezistent fiindca nu folosesc in mod obisnuit insa machiajul zilnic il curata foarte bine.

Ulei masaj bifazic Herbagen

Ulei masaj bifazic Herbagen: contine ca ingrediente active ulei de samburi de struguri, aloe vera gel, vitamina E, ce contribuie la hidratarea si hranirea intensa a epidermei, diminuarea iritatiilor, vergeturilor si ridurilor si la tratarea varfurilor de par despicate.

Acest ulei este potrivit atat pentru piele, insa si pentru a hidrata parul uscat.

Gel facial exfoliant Herbagen

Gel facial exfoliant Herbagen: contine exfoliator celulozic si tensioactivi ce elimina celulele moarte, impuritatile, urmele de grasime si scuamele de pe piele.

Acest gel curata foarte bland tenul, lasandu-l fin si curat. Eu l-am folosit o data sau de 2 ori pe saptamana.

 

Eu am fost incantata de produsele Herbagen incercate. Ambalalajele sunt foarte vesele si atractive iar preturile mi se par foarte accesibile. Astfel, raportul pret-calitate este exceptional. Acestia au o gama variata de produse si cu siguranta veti gasi ceva pe placul vostru.

Voi ati incercat produsele Herbagen? Ce v-ar interesa in mod deosebit?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

14 Comments

  1. Pe mine mai mult ma tenteaza gelul de curățare faciala dintre aceste produse de la Herbagen. Inițial Mă gândisem și la Apa micelară dar văd că este bifazica și asta implică uleiuri care nu știu cât de bine se pliază pe nevoile tenului meu Gras.

  2. Gelul facial exfoliant pentru mine ar fi un „accesoriu” bine venit pentru ca sufar de o lipsa acuta in trusa mea de curatare de un astfel de produs.Acum ca stiu ce pot alege pentru tenul meu mixt…sigur imi voi comanda unul.

  3. Nu am mai folosit de mult timp produse de la Herbagen, dar mi-ai atras atentia cu ce ne-ai prezentat. Ma tenteaza in mod special apa micelara, dar mai ales gelul fcial de curatare. Intr-adevar si recipientele sunt foarte atractive.

  4. Nu le-am incercat inca dar am auzit si am citit numai lucruri bune despre ele si imi doresc sa incerc apa micelara bifazica si uleiul de masaj, mai ales ca am maseurul meu personal. 🙂

  5. Imi plac tare mult aceste produse si recunosc ca gelul de fata l-am folosit un sfert deja. Imi curata tare bine tenul si imi este de un real ajutor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.