De ce sa alegi geci si jachete de pe Brand Circus?

Nu e o noutate ca iubesc cumparaturile online. Nu e  prima data cand o spun si cu siguranta cumparaturile din fata calculatorului vor ramane in topul preferintelor mele. Pe langa faptul ca e mai rapid si nu mai stau minute in sir la cozi prin magazine, pot profita si de super reduceri si oferte, in special in perioada sarbatorilor. BrandCircus.ro este unul din site-urile care mi-a atras atentia si de pe care planuiesc sa fac ceva achizitii.

De ce sa alegi geci si jachete de pe Brand Circus?

Fiind iarna, cele mai cautate articole vestimentare dupa care intindem de obicei mana sunt gecile sau jachetele. E imposibil sa iesi din casa fara sa te imbraci cu o geaca la moda dar calduroasa si care sa se potriveasca stilului pe care il adoptam. Moda se schimba, asa ca in fiecare an parca ne dorim ceva nou. Aici intervine Brand Circus, un site cu geci si jachete la preturi accesibile. Caci da, bugetul mi se pare un factor demn de luat in seama atunci cand alegem un articol vestimentar. Fiindca tot timpul ne dorim ceva noi, indicat este sa nu irosim milioane pe o haina pe care o vom purta doar un sezon. Asa ca sfatul meu este sa cumparam haine fashion insa accesibile la pret. De asemenea faptul ca o geaca este mai ieftina, nu inseamna ca nu este de calitate. De multe ori mi s-a intamplat ca un articol vestimentar mai ieftin sa fie mult mai rezistent decat unul mai scump.

Ce geci si jachete mi-au atras atentia?

Geaca Zara

Aceasta geaca mi-a atras atentia datorita culorii. Verdele acesta mi se pare deosebit si scoate din anonimat tinuta. E ideala pentru zilele geroase de iarna, atunci cand imi doresc lejeritate, sa nu tremur de frig dar sa si arat bine. In combinatie cu niste jeansi cu talie inalta, o helanca si ghete negre, mi se pare tinuta ideala pentru orice iesire relaxanta.

Geaca dama Zara

Acesta geaca este mai degraba un trench dar arata excelent. Mi se pare potrivit pentru zilele mai calduroase si poate fi combinat cu aproape orice, indiferent de ocazie. Culoarea este versatila si poate fi purtata in orice combinatie de culori. Eu l-as purta pentru ocazii mai speciale, la tinute mai elegante. O pereche de pantaloni negri, o bluza rosie cu volane si  cizme lungi cu toc, impreuna cu acest trench mi se pare combinatia ideala pentru o iesire in oras.

Am mai gasit multe geci faine pe site, preturile mi se par extrem de bune iar hainele sunt de la branduri renumite, asa ca nu am nicio indoiala ca materialele din care sunt confectionate sunt bune ca si calitate. De asemenea am avzut bluze deosebite dar si incaltaminte pentru orice stil si orice buget. Asa ca, acum stiu unde pot apela daca imi doresc ceva frumos dar si accesibil ca pret, fara a cheltui sume uriase pe articole vestimentare.

Trebuie sa mentionez ca Brandcircus.ro are haine atat pentru femei, barbati cat si copii, asa ca este extrem de potrivit pentru a face cumparaturi pentru intreaga familie.

CONTACT Brand Circus pentru comenzi:

  •  +4 0748 130 583
  •  comenzi@brandcircus.ro

Voi ati comandat vreodata de pe acest site? Cum vi se par produsele?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

18 Comments

  1. Mie îmi place culoarea primei geci dar nu și felul cum arata… Sincer pe mine ma interesează sa fie călduroasă și sa stea bine pe mine

  2. Asa multe produse Zara au? am sa ma uit sa vad daca au si haine pentru pitici de la acest brand si poate o trimit pe verisoara-mea la o sesiune de shopping online, ca ea e mereu in cautare de hainute de la Zara pentru pitica ei. Si sa vad daca au si geci marimi mari, ca sunt in cautare de asa ceva pentru sot.

  3. Imi plac mult gecile si paltoanele de pe BrandCircus si chiar am de gand sa-mi reinoiesc garderoba de iarna asa ca articolul tau e binevenit.

  4. Îmi plac produsele Zara, doar că mă cam tem să fac cumpărături online de când cu mărimile greșite.
    Brandcircus are într-adevăr multe branduri sub umbrela sa, sunt abonată la ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.