In tendinte cu sosete lycra cu model de la Sosetaria.ro

Stilul meu este unul casual – elegant. Asa ca incerc sa combin elementele tinutei astfel incat sa fac combinatia reusita pentru mine. Acum ceva timp am primit un colet tare dragut de la Sosetaria.ro, menit sa-mi faca tinutele sa arate mai fashion ca pana acum. Coletul a continut 5 perechi de sosete lycra cu model.

Sosetaria

Sosetaria este un site creat special pentru a face femeile sa se simta perfect, alegand cei mai frumosi ciorapi, indiferent de sezon sau stil. Au atat ciorapi, colanti, lenjerie, pijamale sau sosete groase. In plus, pe langa modelele extrem de frumoase, au permanent promotii si oferte, astfel incat e cam greu sa iesi cu mana goala de acolo. Nu ma credeti pe cuvant, intrati pe site!

Sosete lycra cu model

Sosetele lycra sunt alegerea perfecta pentru sezonul cald, insa eu recunosc ca ii port chiar si in sezonul rece, atunci cand am evenimente importante. Desi in mod obisnuit port sosete lycra negre sau nude, ideea de a purta sosete lycra cu model mi s-a parut tare indrazneata. Aceste modele sunt atat de speciale si arata extrem de bine. Merg de minune atat la tinute casual cat si la tinute elegante, totul tine de nuantele alese pentru intrega tinuta dar mai ales de atitudinea pe care o abordam.

Imi plac tare mult toate cele 5 perechi de sosete cu model si nu ma pot hotara care e preferata mea. Sosetele lycra sunt extrem de calitative iar modele si culorile sunt foarte intense, de mi-e mai mare dragul sa le port. Modelele sunt exact pe gustul si stilul meu.

Fiindca se apropie sarbatorile de iarna, sosetele groase si calduroase cu tematica sunt excelente, atat pentru noi cat si pentru a le face cadou celor dragi. Este o sugestie de cadou foarte potrivita, ce va aduce zambetul pe chipul celuilalt.

Eu sunt cu adevarat incantata de sosetele din lycra pe care le-am primit, calitatea este exceptionala iar preturile mi se par foarte accesibile.

Voi ati purta astfel de sosete colorate si cu model?

Stiati de Sosetaria.ro?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

21 Comments

  1. am vazut ca anul asta sunt la mare cautare sosetele astea cu model. DIntre cele prezentate de tine cel mai mult imi plac cele cu buline si cu pantent roz. O combinatie indrazneaza pe care abia astept sa o vad in tinutele tale. Chiar le-as purta si eu!

  2. nu, sosetele lycra clar nu sunt pentru mine. nici cu dresurile nu ma omor. dar le mai port in sezonul rece, daca sunt nevoita sa iau o rochie pe mine. dar sosete? nu, asta clar e exclus

  3. Mie imi plac sosetele lycra de la ei, desi iarna nu prea am avut unde sa le port dar am plasta o comanda cu sosete din loana de merinos cara meritat toti banii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.