Camasa lunga neagra cu terminatie in contrast si guler tunica de la Dragos Prioteasa

Camasa este acel articol vestimentar care ne poate scoate din impas atunci cand nu stim cu ce sa ne imbracam. Este foarte usor de purtat si e o alegere potrivita aproape in orice situatie .Din acest motiv garderoba mea contine multe camasi. Le port des si mi se par extrem de feminine. Asa ca de curand, mi-a atras atentia o noua camasa, neagra de data aceasta, de la Dragos Prioteasa.

Dragos Prioteasa

Camasile marca Dragos Prioteasa sunt diferite de ceea ce am avut eu pana acum. Acesta creeaza in mod deosebit camasi speciale pentru barbati: camasi casual dar si camasi pentru ceremonie, dar colectia lui contine si camasi pentru dama. De asemenea Dragos Prioteasa creeaza camasi pe comanda astfel incat sa fim multumiti de alegerea facuta. Toate camasile sale sunt realizate din materiale tratate pentru a nu intra la apa.

Camasa neagra lunga Dragos Prioteasa

Desi colectia mea contine un numar mare de camasi, nu am nici macar una lunga. Asa ca de data aceasta, din camasile lungi disponibile pe site eu mi-am ales o camasa lunga neagra. Camasa neagra este extrem de versatila putand fi usor accesorizata alegand accesorii colorate, pentru a iesi din anonimat. Camasa neagra lunga de la Dragos Prioteasa este marimea S si imi vine bine, poate o idee mai mica ar fi fost perfect. Camasa are terminatie in contrast, ceea ce o face diferita, iar gulerul tunica ii ofera un aer sofisticat. Materialul folosit este bumbac si elastan cu intretinere usoara.

Imi place la aceasta camasa ca materialul se simte placut pe piele si ofera lejeritate in miscare, nu ma simt deloc incorsetata atunci cand o port. Nu intra la apa si nu se sifoneaza repede. In plus se calca extrem de usor.

Eu am ales sa o port cu jeansi negri, cizme negre lungi dar si un palton roz pentru o pata de culoare. Totusi, eu o vad in mult mai multe combinatii, pe care o sa vi le arat in curand. Doar sa se mai incalzeasca putin vremea.

Sunt extrem de incantata de camasa neagra lunga creata de Dragos Prioteasa. Aceasta are un design deosebit si e prima camasa lunga din garderoba mea pe care o voi purta cu siguranta de multe ori. Este extrem de versatila putand fi purtata in extrem de multe combinatii. Daca inca nu stiati de Dragos, aruncati o privire pe site, cu siguranta veti fi incantati. Sa va spun un secret?! Mi-a atras atentia o camasa lunga in nuanta mustarului din satin..e superba!!

Cum vi se pare camasa neagra lunga? Stiati de camasile create de Dragos Prioteasa?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

19 Comments

  1. Cand am vazut-o impachetata am crezut ca este pentru barbati dar cand te-am vazut imbracata cu ea mi-am dat seama cat este de frumoasa si de eleganta!

  2. Daca tie un S iti este maricica, inseamna ca pot indrazni sa comand si eu un xxl, poate-mi vine perfect!

  3. este superba camasa. Pe tine. In prima poza nu imi spunea nimic. Mi-am zis ca e doar o camasa neagra, ce poate fi asa frumos! Cand am dat scroll si am vazut pozele cu tine purtand-o, am ramas masca. Vine super bine si te avantajeaza. Si combinatia cu cizme lungi chiar arata bine.

  4. Îmi plac cămășile, aceasta este chiar foarte potrivită stilului meu dar aș fi ales altă culoare. All black este cam mult, chiar dacă este marginea aceea albă.
    Opinia mea.

  5. Iti vine frumos rochita si mi se pare ca te prinde stilul asta. Imi plac si detaliile camasii. Gulerul tunica sau marginea alba o pun frumos in valoare

  6. Este faina camasa si se vede ca este confectionata dintr-un material de calitate. Si mie imi place gulerul tunica, e preferatul meu dintre toate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.