Ce accesorii nu trebuie sa ne lipseasca din colectie?

Bijuteriile sunt accesoriile care scot din anonimat o tinuta banala. Pot fi purtate deopotriva de femei dar si barbati, in functie de personalitate dar si stil. Fie ca vorbim de cercei, coliere, bratari sau inele, acestea se gasesc in game variate, din metale diverse si mai ales cu diferite preturi astfel incat fiecare dintre noi sa isi poata achizitiona accesoriul favorit.

Ce accesorii nu trebuie sa ne lipseasca din colectie?

Initial necklace

Colierele sunt printre cele mai alese accsorii. Sunt foarte usor de purtat si pot fi alese atat de doamne cat si de barbati. Colierele cu initiale sunt deosebite si speciale. Fie ca alegem colierele cu intiale din aur sau argint acestea se potrivesc tuturor tinutelor. Putem opta pentru coliere cu initiala numelui nostru, a copilului nostru sau un colier cu initialele cuplului pe care il formam. Mi se pare o dovada adevarata de iubire.

Cross jewelry

Bijuteriile sub forma de cruce sunt si ele alegeri potrivite. Pe langa incarcatura spirituala, aceasta sunt si chic, depinde si de modelul pe care il alegem. Desi poate ca nu sunt la fel de alese ca bijuteriile obisnuite, cred ca acestea pot fi alese mai ales pentru linistea sufletului nostru, daca noi consideram ca ni se potrivesc.

Engravable jewelry

Bijuteriile gravate, fie ele coliere, bratari sau inele sunt de cele mai multe ori apreciate de intreaga lume. Fie ca le alegem pentru noi sau sa le daruim cuiva drag, sunt bijuterii foarte speciale ce transmit multa iubire.

Gold plated chains for men

Daca femeile pot alege dintr-o gama mult mai variata de bijuterii, barbatii vor gasi mai putine variante potrivite pentru ei. Colierele masive din aur sau placate cu aur sunt adesea cele optiunile cele mai intalnite atunci cand un barbat isi cumpara o bijuterie. Acest tip de colier transmite barbatie, putere dar si incredere in sine si in fortele proprii.

Pe piata avem o gama variata de bijuterii si diverse site-uri de specialitate. U7Jewelry este unul din site-urile ce au o multime de accesorii faine, important este sa le alegem pe cele care se potrivesc personalitatii si stilului nostru, pentru ca ele ne definesc.

Voi ce tip de bijuterie purtati cel mai adesea?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

10 Comments

  1. Un lant cu initiale sau chiar cu numele meu mi-ar placea si mie. In copilarie am suspinat dupa acest accesoriu si cred ca de atunci mi se trage

  2. mie cel mai mult imi plac colierele cu cruciulita si medalioanele gravate sau cu poza in interior. Cred ca cele cu poza nu prea mai sunt la moda, dar eu port mereu ce imi place, nu ce se poarta.

  3. In functie de eveniment port un accesoriu care cred eu ca este ok, nu tin cont de ce se poarta sau cum se poarta. Intotdeauna prefer bijuteriile care imi plac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.