Ce si cand sa daruim un cadou potrivit celor dragi pentru a-i face fericiti

E important ca in viata noastra sa avem parte de gesturi mici care sa ne aduca implinire sufleteasca. Dincolo de lucrurile materiale, aceste mici gesturi sunt menite de a aduce zambetul pe chipul nostru sau al celor de langa noi. A primi un cadou aduce implinire si bucurie insa de departe cel mai frumos gest pe care il putem face pentru cei apropiati este acela de a darui un cadou din suflet.

Bucuria de a darui un cadou

Fiecare dintre noi are alaturi persoane dragi pe care ar vrea sa le vada zambind in orice moment al zilei. Cadourile au o insemnatate deosebita daca le alegem din suflet si le daruim celui drag fara nicio alta asteptare. Cadourile aduc bucurie pe chipul oricarei persoane iar in diverse cazuri acestea ajuta la intarirea legaturilor din oameni. De aceea e important sa stim cum si ce sa daruim cadou cuiva apropiat si nu numai.

Ce si cand sa daruim un cadou potrivit?

Daruim un cadou pentru a transmite celor dragi cat de mult ii pretuim si cat de mult ii iubim. E important sa daruim cadouri fara o ocazie speciala, caci acelea sunt cadourile ce transmit cele mai pure sentimente.

Dincolo de valoarea materiala a cadoului, o insemnatate majora o are valoarea sentimentala. Trebuie sa tinem neaparat cont si de persoana careia ii vom darui cadoul. Atat pentru doamne cat si pentru barbati putem alege cadouri personalizate in functie de stilul persoanei respective. Totusi trebuie sa tinem cont si de faptul ca atat femeile cat si barbatii se ingrijesc de aspectul fizic, asa ca un cadou practic si util ar putea fi alegerea unor truse manichiura potrivite. Astfel de cadouri practice vor fi intotdeauna apreciate. Pe langa faptul ca acestea transmit grija noastra, acestea sunt de mare ajutor in rutina lor zilnica de ingrijire. Caci atat o doamna cat si un domn ce are grija de felul in care arata, va aprecia un cadou esential pentru un look desavarsit.

De departe cel mai greu pentru un copil este alegerea unor cadouri mama. Mama este cea mai importanta fiinta si ne dorim sa ii aducem zambetul si implinirea prin fiecare gest al nostru. Asa ca ne dorim ca acele cadouri alese cu grija pentru ea sa ii fie pe plac dar si sa ii transmita toata dragostea, afectiunea si iubirea pe care o simtim pentru ea. Putem opta pentru cadouri utile cum ar fi un cos de picnic deosebit, un portofel din piele naturala cu imprimeu special sau un cadou decorativ cum ar fi o figurina cu un mesaj special care sa ii aminteasca de noi ori de cate ori il vede.

Din fericire avem o gama variata de cadouri pe care le putem darui celor dragi astfel incat sa se bucure din plin de acestea. Important este sa daruim cadoul din suflet caci aceste mici gesturi sunt cele care conteaza cel mai mult in viata.

Voi cum aduceti zambetul pe chipul celor dragi? Cat de des daruti cadouri si cum alegeti cadoul perfect?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

16 Comments

  1. Si mie imi place sa fac cadouri fara nicio ocazie, imi place sa ii surprind pe cei dragi. Din ideile de cadouri propuse de tine, portofelul ma atrage cel mai mult.

  2. imi place sa fac surprize celor dragi. de multe ori nu caut neaparat un obiect anume, cred ca si florile sunt de ajuns. dar clar… ceva dragut surprinde pe toata lumea

  3. Îmi place sa fac cadouri și o fac cât de des pot. Fie că le fac ceva dulce în casă sau le cumpăr ceva, îmi place sa îi surprind pe cei dragi

  4. chiar mi-ai dat o idee buna pentru ziua mamei, sa ii cumpar un portofel nou ca si asa pe cel pe care il are acum il foloseste de peste 10 ani, de cand inca mai lucra. Chiar cred ca se va bucura. Numai sa vad ce gasesc in culori mai vesele ca sa se asorteze cu ideea de primavara, de bucurie, de prospetime.

  5. Nu prea daruiesc cadouri fara o ocazie anume, daca nu punem la socoteala mesele la restaurant, dar atunci cand aleg un cadou caut unul de calitate. Imi place portofelul ala si am si eu unul la fel dar mai mic. Il am de ani buni si inca rezista si arata bine.

  6. Este placut sa daruim cadouri desi nu pot sa spun ca daruiesc foarte des. Le ofer doar la aniversari sau ocazii speciale. Nu stiam de Ilux pana acum si vad ca au produse dragute

  7. Este placut sa daruim cadouri desi nu pot sa spun ca daruiesc foarte des. Le ofer doar la aniversari sau ocazii speciale. Nu stiam de Ilux pana acum si vad ca au produse dragute si sunt exact ceea ce caut eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.