Cum protejam gadgeturile inteligente? De ce sa alegem o husa de protectie?

RO

Gadgeturile sunt nelipsite in zilele noastre. De la telefoane inteligente si pana la tablete si laptopuri, acestea sunt menite sa ne faca viata mult mai usoara. Fie ca doar navigam pe internet sau fie ca realizam lucruri necesare pentru birou telefoanele, laptopurile si tabletele sunt acele gadgeturi care ne ajuta sa realizam mult mai repede si eficient munca.

Din fericire avem o gama larga de astfel de gadgeturi, astfel incat sa alegem produs care se potriveste cautarilor noastre atat ca functii cat mai ales ca si buget. Fiindca achizitionarea unui telefon inteligent, unui laptop sau a unei tablete este o investitie este necesar sa le protejam. De aceea trebuie sa alegem fie o husa de telefon sau o husa din piele pentru tableta sau laptop. In acest fel, ne vom proteja eficient gadgetul favorit.

Putem alege sa cumparam husele de protectie fie din magazinele fizice, fie din magazinele online. Personal, recomand Fyystore.com, pentru ca au o gama variata de astfel de produse, in functie de preferinte dar mai ales de buget. Pentru ca da, bugetul este unul din factorii decisivi atunci cand alegem o husa de protectie. Trebuie sa optam pentru huse potrivite modelului nostru de telefon sau tableta, precum o husa pentru iPad Pro 12,9 inch.

De ce trebuie sa alegem o husa de protectie pentru tableta, laptopul sau telefonul nostru?

Fiindca un gadgent inteligent necesita o protectie sporita pentru a fi functional o perioada cat mai lunga de timp, este necesar sa investim intr-o husa de protectie potrivita. Husele de protectie sunt menite sa apere gadgeturile de factorii externi, precum: zgarieturile, loviturile, spargerea carcasei.

Cum alegem o husa de protectie?

 • husa trebuie aleasa neaparat in functie de modelul gadgetului pe care il avem. Asta pentru a se potrivi perfect si a fi protejat la maxima capacitate;
 • modelul husei poate fi ales in functie de preferinte si utilitate. Astfel se poate opta pentru o husa tip bumper, tip portofel, carcase metalice sau din plastic dar si huse tip flip.
 • culoarea poate fi aleasa tot dupa dorinte, in functie de ceea ce ne place si ce potriveste locului in care lucram.
 • materialul husei trebuie sa fie de calitate, din piele de exemplu, pentru a asigura o portectie indelungata iar investitia sa merite in timp.
 • bugetul disponibil este un factor dupa care ne ghidam. Totusi, trebuie sa alegem huse de protectie al carui raport calitate- pret sa fie unul bun.

Voi alegeti sa va protejati gadgeturile?

EN

Gadgets are nowhere near. From smart phones to tablets and laptops, they are meant to make it much easier. Whether you just surf the internet or do things for the office, phones, laptops, and tablets are those gadgets that help us work faster and more efficiently.

Fortunately, we have a wide range of such gadgets so we can choose a product that suits our quests as a function as much as budget. Because a smart phone, laptop or tablet is an investment we need to protect it. That’s why we have to choose either a phone jacket or a leather case for tablet or laptop. This way, we will effectively protect our favorite gadget.

We can choose to buy cases from either physical stores or online stores. Personally, I recommend Fyystore.com, because they have a wide range of such products, depending on your preferences but especially the budget. Because yes, the budget is one of the decisive factors when choosing a protective case. We have to look for matching covers for our phone model or tablet, like this cover for iPad Pro 12,9 inch.

Why should we choose a case cover for my tablet, laptop or phone?

Because a smart gadget requires increased protection to function for as long as possible, it is necessary to invest in a suitable protective case. Protective covers are designed to protect the gadgets from external factors such as scratches, blows, breakage of the case.

How we choose a case?

 • the case  needs to be chosen according to the model of the gadget we have. That’s to fit perfectly and be protected to maximum capacity;
 • the case model can be chosen according to preference and utility. So you can choose a bumper case, wallet type, metal or plastic carcasses, and flip-type covers;
 • the color can be chosen according to your wishes, depending on what we like and what suits the place we work in;
 • the cover material must be of high quality, for example leather, to ensure long-lasting wear and its investment deserves its time;
 • the budget available is a factor we guide. However, we must choose protective covers whose quality ratio is a good one.

Do you choose to buy a case for your gadget?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

16 Comments

 1. Eu mi-am cumparat huse si pana la urma am avut parte de o surpriza ca cea mica sa imi scoata husa si sa o foloseasca pe post de telefon, deci…momentan caut una pentru telefon si curand una pentru tableta:))

 2. in afara de telefon eu nu am alte gadgeturi din astea smart, dar daca as avea, sigur as opta sa pun huse si folii pe ele pentru a le proteja de eventuale accidente. Imi plac tare mult husele din piele pentru tablete de pe site-ul asta si trebuie sa recunosc ca au preturi mult mai bune decat pe la noi. La preturile alea, in Romania iti iei din plastic.

 3. De cand mi-am cumparat telefon nou am ales si eu o husa de protectie pe gustul meu care sa protejeze dar sa si infrumuseteze telefonul. Acum stiu cat de important este sa alegi o husa buna care sa se potriveasca manusa.

 4. Îmi place să am grijă de lucruri și chiar reușesc iar ultima abatere de la regulă m-a costat mult.
  De aceea am husă la telefon iar piticului are una pentru tabletă.

 5. O Husa este indispensabila, chiar ieri mi-am comandat una noua pentru telefon si vreau sa imi mai comand vreo 2 , am gasit ceva dragut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.