Cum sa-ti promovezi online afacerea pentru a avea rezultatele dorite?

Pentru a prospera orice afacere online trebuie promovata. Fie ca este pentru prima data cand deschizi o afacere online sau fie ca deja detii o afacere de ceva timp, promovarea in mediul online este un criteriu de care trebuie sa se tina cont pentru a avea o afacere de succes. Asta inseamna ca trebuie sa alegi strategiile de promovare potrivite afacerii pe care o detii.

Ca sa-ti promovezi online afacerea pe care o detii poti incerca publicitatea prin campanii PPC ( pay per click), prin Google Adwords sau Facebook Ads. Intrucat publicitatea prin Google Adwords sau/si Facebook Ads aduce cu sine rezultate eficiente, pentru a obtine ceea ce se doreste, este necesar sa se apeleze la o agentie specializata.

Ce este Google Adwords si cum contribuie la cresterea afacerii tale?

Este cea mai eficienta metoda de publicitate din zilele noastre. Aceasta metoda aduce rapid vizitatori targetati din Google direct pe site-ul tau. Google Adwords permite investitia unei sume mici de bani in diverse cuvinte cheie  pentru a aduce anuntul tau in fata potentialilor clienti.

Un alt avantaj al publicitatii prin Google Adwords este acela ca vei fi taxat doar in momentul in care vizitatorii din google dau click pe anunturile afacerii tale. In acest fel se poate controla bugetul de publicitate alocat zilnic sau lunar.

Obiectivul unei campanii Google Adwords eficiente este convertirea unui numar cat mai mare a unor potentiali clienti in clienti reali care sa cumpere produsele sau serviciile promovate online.

De ce sa alegi o agentie ppc  pentru campaniile pay per click?

  • reclama ta este vazuta de mai multi oameni insa se plateste doar pentru cei ce viziteaza site-ul;
  • se poate alege ca reclama sa fie vazuta de cei ce se incadreaza in profilul clientului tau;
  • poti modifica oricand bugetul de publicitate;
  • stii cu exactitate cat castigi pentru fiecare ban investit.

Cum ajuta Facebook Ads pentru promovarea afacerii tale?

Facebook Ads este un ajutor de nadejde pentru campanii, influentand cresterea si dezvoltarea afacerii dar si relatia cu clientii.

Trebuie tinut cont si de faptul ca pentru a-ti face cunoscuta afacerea pe Facebook, nu conteaza doar gestionarea ad-urilor ci si crearea de continut relevant precum si raspunerea la comentariile si mesajele fanilor.

Avantajele folosirii strategiei Facebook Ads:

  • anunturile platite pe facebook vor aparea in news feed, in aplicatiile partenerilor dar si in partea dreapta a ecranului;
  • promovarea se poate face in functie de publicul targetat;
  • este una din cea mai ieftina metoda de promovare platita;
  • facebook a introdus 5 noi reactii pentru a contoriza cu exactitate reactiile publicului.

La prima vedere poate parea usor sa incepi campaniile de promovare de unul singur insa pentru o promovare eficienta si pentru a avea un business prosper, este indicat sa apelezi la o agentie specializata. EpicAds este o agentie digitala specializata pe managementul PPC. Gandirea strategica ii ajuta sa creeze un plan de promovare potrivit afacerii tale, pe care il cor implementa adaptandu-se atat domeniului tau cat si pietei.

Vrei o afacere prospera? Apeleaza cu incredere la EpicAds pentru a-ti promova eficient afacerea!

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

15 Comments

  1. Intr-adevar, promovarea este foarte importanta, dar si mai important este sa stii cum sa realizezi o promovare de efect. Am inteles ca nici pe Facebook nu e chiar atat de simplu, ci trebuie sa stii exact ce si cum sa setezi, ca anuntul de promovare sa aiba succesul dorit.

  2. conteaza foarte mult nu doar sa ai bani de investit in promovarea online, ci sa stii pe cine sa lasi sa administreze si sa gandeasca acele reclame. Sunt setari pe care o persoana care nu a mai lucrat cu Google Adwords sau Facebook Ads nu stie sa le faca si de ele depinde impactul acelei campanii platite.

  3. uite sa stii ca eu niciodata nu am inteles cum functioneaza treaba asta cu campaniile ppc, tocmai de asta nu m-am pus sa bag bani in ele. dar apeland la profesionisti care stiu cu ce se mananca…asa da!

  4. Stiu cat de importanta e promovarea dar recunosc ca nu am investit foarte multi bani pana acum in ea, am apelat doar la reclama pe Facebook si nu pot sa spun ca mi-a adus o crestere enorma, dar nici eu nu am fost foarte consecventa. Pentru ca indiferent de metoda sau metodele de promovare alese este nevoie de timp ca sa obtii rezultatele scontate.

  5. Promovarea este întotdeauna instrumentul care influențează succesul unei afaceri. numai că aceasta trebuie făcută inteligent cu oameni care știu cu ce se ”mănâncă” în cazul nostru, Google Adwords și Facebook Ads.

  6. Google Adwords si Facebook Ads sunt cei mai buni in promovarea unui business si sunt principalelel site-uri la care poti apela cand ai nevoie de ceva mai multa publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.