Cum si de unde alegem rama pentru ochelari potrivita pentru noi?

Fie ca vorbim de ochelari de vedere sau ochelari de soare, aceste accesorii au devenit nelipsite din viata noastra. Daca o pereche de ochelari de vedere trebuie purtata permanent, ochelarii de soare nu sunt atat de des purtati. Totusi, si in cazul unei perechi de ochelari de vedere cat si a unei perechi de ochelari de soare, alegerea unei rame potrivite trebuie sa fie prioritara. Pe langa faptul ca ochelarii de vedere ne ajuta sa vedem mai bine iar cei de soare au rolul de a proteja ochii de razele puternice de soare si UV, trebuie sa tinem cont ca o rama de ochelari aleasa gresit ne poate schimba total aspectul fizic.

 

Cum si de unde alegem rama pentru ochelari potrivita?

Inainte de a alege o rama potrivita pentru ochelari este indicat sa mergem intr-un magazin de specialitate sa probam mai multe modele. A proba mai multe rame ne da posibilitatea de a face o comparatie intre diverse modele. Astfel incat in acest mod nu este nicio sansa sa dam gres si sa alegem rama de ochelari gresita. Bineinteles, sunt cateva reguli teoretice de a alege o rama de ochelari potrivita in functie de forma fetei insa pana nu incercam sa vedem cum ni se pare un produs si daca in viziunea noastra ne avantajeaza, nu avem cum sa facem alegerea cea mai buna.

Faptul ca mergem intr-un magazin de specialitate sa probam mai multe rame de ochelari nu inseamna ca e musai sa achizitionam rama de acolo. Pentru ca am remarcat ca preturile difera de la magazin la magazin eu recomand alegerea unei rame de ochelari dintr-un magazin online.

Eyeglass frames online

Magazinele online ne ofera posibilitatea achizitionarii unei rame de ochelari potrivite, dupa ce in prealabil am stabilit modelul care ne vine cel mai bine, la un pret accesibil. Magazinele fizice au tendinta de a adauga un comision in plus la pretul unei rame, asa ca putem iesi in avantaj cumparand online. Fie ca alegem rama pentru ochelari de vedere, de soare sau pur si simplu pentru o petrecere, aceasta este alegerea cea mai buna din punctul meu de vedere.

Party time

Si cum petrecerile cu tematica sunt la moda acum, trebuie sa avem neaparat si o pereche de party eye glasses, pe langa ochelarii pe care ii purtam in mod obisnuit. Aceste rame de ochelari sunt potrivite pentru petrecerile cu tematica, pentru a fi in ton cu tema dar si pentru un plus de excentricitate.

Acestea fiind spuse nu mai ramane decat sa alegem rama de ochelari care ni se potriveste, culoarea dorita dar si materialul cel mai bun, astfel incat sa ne bucuram cat mai mult timp de produsul ales.

Voi cum v-ati ales rama de ochelari perfecta?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

11 Comments

  1. pe vremuri si de asta le oroare tuturor, mari sau mici, sa poarte ochelari – existau doar ramele alea urate care te faceau sa arati ca un savant de la 1900. Acum, cu asa diversitate de rame de ochelari, in toate formele si de toate culorile, oricine isi poate gasi varianta care sa ii vina bine.

  2. După ce am citit articolul tau m-am hotarat sa-mi schimb ochelarii cu unii fancy și colorati pentru ca cei pe care ii port acum nu ma flateaza deloc.

  3. Mi-am ales ramele în funcție de lentile și forma feței dar nu pot spune că ultimile 2 alegeri au fost nemaipomenite. Am mai dat și o căruță de bani iar brandul unul destul de mare la noi. Trebuie să le schimb neapărat, intru pe site să văd ce găsesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.