Incepem anul cu super reduceri de Anul Nou de la Notino

Inca nu-mi vine sa cred cat de repede trece timp. Tocmai ce am trecut in noul an si deja am intrat in forta cu treburile obisnuite. Sarbatorile de iarna au trecut vazand cu ochii si parca nu m-am bucurat pe cat as fi vrut. Totusi, am petrecut timp frumos alaturi de cei dragi, am impartit cadouri si am primit ce mi-am dorit. Insa, cum noi femeile, nu avem niciodata destule produse de infrumusetare sau ingrijire, Notino  ne intampinala inceput de an cu reduceri de Anul Nou, pentru a ne putea bucura de noi produse la preturi foarte bune.

Ce oferte gasim pe Notino in luna ianuarie?

  • in perioada -2-21.01 au o pagina speciala pentru reduceri de Anul Nou, unde gasim parfumuri si produse cosmetice cu reduceri de pana la 70%;
  • in perioada 07-13.01 o sa avem 15% reducere cu codul „COSMETICE” la toate produsele de make-up si ingrijirea pielii. In plus se continua si reducerile speciale de Anul Nou;

Ce-mi doresc de pe Notino la inceput de an?

Desi luna decembrie a fost luna cadourilor, nu strica sa incep anul cu ceva noutati pe care le am de mult pe lista si pe care Mosul nu a reusit sa mi le aduca. Un parfum nou, o trusa de make-up noua sau o lotiune de corp sunt printre produsele preferate ale femeilor, am si eu cateva dorinte speciale.

Parfumul Pacco Rabanne Lady Million este o dorinta veche, asa ca perioada de promotie ce deja a inceput pe site, ma va aduce mai aproape de parfumul mult dorit.

Produsele de make-up sunt favoritele mele. Rujurile in special. Lunile trecute mi-am imbogatit colectia cu 2 nuante noi ale rujului Maybelline SuperStay Matte Ink si atat de mult mi-a placut acest ruj incat imi doresc mult mai multe nuante. Daca lunile trecute l-am achizitionat cu 50 lei, acum se afla la reducere cu doar 29 de lei, asa ca imi voi achizitiona inca alte doua nuante pe care am pus ochii de ceva timp.

Si pentru ca imi place sa am grija de parul meu, vreau sa-mi achizitionez cateva produse pentru ingrijire a parului. Wella Profesionals este un brand despre care am citit multe impresii bune asa ca am gasit un set avantajos la reduceri.

Cosul meu de cumparaturi este deja plin, reducerile mi se par foarte bune, asa ca nu ramane decat sa plasez comanda si sa ma bucur de produse.

Cum vi se par reducerile de la inceput de an de pe Notino? Ati gasit ceva pe placul si bugetul vostru?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

15 Comments

  1. are destul de mare reducere acel ruj mat. Parca mi-as lua si eu unul, dar ma tot uit la nuante si nu ma prind care mi-ar veni mai bine. Eu am sa intru sa imi comand produsele preferate de la Bioderma, ca oricum de pe Notino mi le iau mereu, indiferent de pret.

  2. Parfumurile mele sunt pe terminate dar și niște cosmetice ce mi-au rămas pe lista de dorințe neîmplinite de cadourile primite.
    Dau o fugă pe site să văd ce mă ”prinde” 🙂

  3. Imi plac rujurile la nebunie, deja am ochit vreo 2 nuante care ma tenteaza. Si pentru ca nu poti sa faci comanda sa iei 2 rujuri si sa platesti 15 lei transportul, curiozitatea te indeamna sa mai caui ceva. Si uite asa ajungi sa cheltui mai mult decat prevede bugetul 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.