Video nunta, sfaturi cum sa-ti alegi furnizorii pentru nunta

Atunci cand ne hotaram sa facem un eveniment mare si important in viata noastra, ne dorim sa avem parte de tot ce este mai bun in ceea ce priveste calitatea serviciilor de care avem nevoie pentru desfasurarea lui. Pentru ca nunta este cea mai mare sarbatoare pe care o putem avea in viata, ea trebuie sa fie fara cusur. O petrecere vesela si o superba poveste de dragoste.  Pentru a face posibile toate aceste dorinte, este bine sa apelam la profesionistii care organizeaza evenimente si astfel sa dam calitatea dorita sarbatorii noastre.

Organizatorii de evenimente sunt profesionistii care iti pot face cea mai frumoasa petrecere si au grija de tot ceea ce implica aceasta: sala, meniu, muzica, filmare, fotografie. Este bine sa fie intotdeauna un om cu experienta in toate treburile importante la o nunta pentru ca numai astfel se poate face lucrul de calitate.  Trebuie recunoscuta creativitatea si buna organizare de care acesti profesionisti dau dovada.

Cum imortalizam cele mai frumoase momente ale nuntii?

Dupa cum se stie, la o nunta de succes nu trebuie sa fie importante doar buna dispozitie si frumusetea ambientului ci si felul in care se fac filmarile sau fotografiile. Este nevoie de un videograf nunta care sa intruneasca toate cerintele de calitate si forma artistica. Pentru ca doar un artist sensibil poate sa surprinda cu finete cele mai frumoase si expresive  momente din care sa se poata  faca un video nunta superb. Amintirile dragi sunt cele mai importante lucruri care raman dupa ce toate se termina si se pierd in timp.

Daca videograful de nunta este bine ales, asfel incat sa se potriveasca cu ideile si unicitatea fiecarui client,  creatia sa va fi una de calitate superioara si care va provoca admiratie chiar si  peste ani de la evenimentul respectiv.  Si tocmai acesta este lucrul cel mai cautat la profesionistii care sunt prezenti la evenimente, realizarea de filmari care sa nu plictiseasca.  Chiar daca nu sunt printre cele mai ieftine servicii oferite, sunt calitative si acestea sunt lucrurile care conteaza cel mai mult.

Ne place sa fim fericiti, sa avem cele mai dragute amintiri si sa traim cea mai placuta viata alaturi de cei iubiti. Ne dorim bunatate si lucruri frumoase care sa ne indulceasca sufletul. Ne plac prietenii veseli si sarbatorile la care toata lumea e fericita. Si de aceea vrem sa pastram toate acestea in inima pentru vesnicie si sa le avem alaturi in dulci momente de tandrete sufleteasca.

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

21 Comments

  1. În ziua de azi cred ca toata lumea apelează la serviciile unui fotograf profesionist și slava domnului ai de unde alege. Pana la urma cu asta rămânem, cu amintirile și fotografiile

  2. pana acum cateva luni, puteam sa jur ca videograful nu este altceva decat un nume mai interesant pentru cameraman. Intre timp am inteles care sunt diferentele intre cele doua tipuri de servicii pentru nunta si care este de preferat.

  3. Eu nu stiu ce voi face cand voi fi mireasa pentru ca sunt tare pretentioasa cand vine vorba de poze, mai ales cand e in discutie un serviciu pe care il platesc… 😅

  4. Oh, ce bine mi-ar fi prins aceste sfaturi la nunta mea. Chiar daca nu consideram important, fotograful si cel care ofera serviciile video sunt cei care ne creaza amintirile pe care le vom mangaia peste ani. trebuie sa ii alegem cu grija!

  5. Tarziu am aflat diferenta intre un cameraman si videograf, dar am aflat pe parcurs, iar pentru a avea amintiri frumoase, clar este nevoie de un videograf bun, care sa stie meserie.

  6. Nu stiam nici eu care e diferenta dintre un videograf si un cameramamn pana cand un prieten bun s-a hotarat sa lucreze in domeniu si mi-a explicat cate ceva despre serviciile pe care le poate oferii la o nunta.

  7. Ce bine ar fi fost să am parte de aceste sfaturi la vremea nunții noastre!
    În fine, no regrets, dacă ești atent la toate lucrurile care ar putea părea mai puțin importante la prima vedere, cântărești bine lucrurile, te vei bucura de niște amintiri extraordinare pentru restul vieții. Desigur, pentru cei care se pregătesc pentru un astfel de eveniment!

  8. Cat de frumoase sunt amintirile astea, in ziua de azi. Mai demult abia daca exista un fotograf cat de cat profesionist care-ti facea zeci de poze, multe instantanee de la petrecere, dar fara acel talent artistic pe care il au fotografii de nunta de azi.

  9. Nu imi spune….am avut parte de un videograf extraordinar la nunta, el lucrand la TVRiasi, iar filmarea a iesit extraordinar, insa, am fost dezamagita de fotografi…deci decizia e foarte importanta cand alegi sa contractezi un specialist.

  10. Cand vine vorba de fotografii prefer sa apelez la profesionisti pentru ca acestea sunt amintiri pe viata si nu vreau sa ratez cumva vreun eveniment care sa nu fie surprins si in poze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.