Alege dresuri ieftine dar de calitate de pe Meia.ro- reduceri de 60% la ciorapi dama

Intotdeauna mi-a placut sa port rochii. Indiferent de sezon, am ales ca la o iesire sa port o rochie in care sa ma simt bine. Daca vara e mult mai usor sa porti o rochie, materialele sunt vaporoase si nu mai e nevoie de nimic altceva, iarna e mai dificil. Pe cat de mult imi plac rochiile, pe atat de mult detest frigul. De aceea, daca imi doresc sa port o rochie e obligatoriu sa port o pereche de dresuri groase care sa ma protejeze de frig.

Cum purtam rochiile iarna

Fie ca alegem sa purtam o rochie la un eveniment important, la o plimbare in parc sau la o iesire cu prietenii, pe langa paltonul si ghetele sau cizmele pe care le alegem, musai trebuie sa purtam dresuri potrivite.

Iarna trebuie sa alegem dresurile cu peste 40 den, in functie de rochia pe care o alegem dar si evenimentul la care participam. Daca iesim la o plimbare in aer liber este indicat sa optam pentru dresurile mai groase astfel incat sa fim protejate de frig, ca si cum am avea pantaloni. La un eveniment important, la un restaurant putem opta pentru dresuri ceva mai subtiri astfel incat sa se vada putin si piciorul, pentru o eleganta aparte.

De unde cumparam dresuri calitative dar accesibile?

Sa fim sincere, toate avem dresuri si acestea se gasesc in orice magazin. Dar diferenta o face calitatea dar si pretul. Eu v-am vorbit in acest articol despre prima mea comanda de dresuri de pe Meia.ro. Si dupa o perioada in care am purtat dresurile primite, pot declara ca sunt extrem de incantata. Am purtat si dresurile groase dar si cele mai subtiri in functie de evenimentele la care am participat. Calitatea dresurilor este incontestabila, le-am purtat de mai multe ori si ele inca arata bine, nu s-au ciupit sau rupt. Preturile mi s-au parut extrem de bune, asa ca recunosc faptul ca am facut o achizitie tare buna.

Daca si voua va place sa purtati rochii iarna si aveti nevoie de dresuri noi, va recomand sa intrati pe site, caci in aceasta perioada au o super oferta, reduceri de pana la 60%!! In plus daca sunteti la prima comanda si va abonati la newsletter puteti profita de inca 5%  discount la intraga comanda.

Eu deja mi-am umplut cosul de modele noi de dresuri si nu mai ramane decat sa plasez comanda.

Voi purtati dresuri? Ati cumparat de pe Meia.ro pana acum?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

13 Comments

  1. Port dresuri, dar ai dreptate in legatura cu caliteatea lor. Pretul este mic, dar la fel si durata lor de folosire. Trebuie sa investesc in cateva perechi care sa se mentina in timp.

  2. Port dresuri rar, la rochii dar intotdeuna imi cumpar sa am si chiar am vazut situl au preturi foarte bune asa ca e cazul sa imi fac stoc

  3. am remarcat si eu ce reduceri mari au pe site. Am gasit dresuri marimi mari, firma de la care isi ia mama, cu reducere 80%. I-am comandat si ei 5 perechi si am ales si cate doua dresuri colorate pentru nepoatele mele cochete.

  4. Nu am cumparat de pe Meia, insa ador dresurile. Eu am o piele sensibila care se invineteste usor, iar eu sunt neindemanatica. Singura mea sansa este sa port dresuri 100 den mai tot timpul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.