Alege un camin de canalizare de vizitare dar si alte accesorii pentru a folosi fara probleme o retea de canalizare

Canalizarea menajera este o retea de conducte ce sunt ingropate subteran pentru colectarea apei uzate menajere sau a apei uzate industriale si transportul acesteia intr-o statie de epurare. O retea de canalizare menajera este compusa din mai multe elemente: canal de serviciu, canal colector secundar, canal colector principal. De asemenea este echipata cu un camin de canalizare de vizitare pentru acces, supraveghere si intretinere.

Proiectarea unei retele de canalizare menajera se va face de catre o echipa de profesionisti, astfel incat aceasta sa functioneze gravitational.

Sursa foto: https://casasidesign.ro/

Totusi, pentru a ne putea folosi fara probleme o retea de canalizare sunt cateva lucruri pe care trebuie sa le detinem:

  • pompe sumersibile pentru apa murdara. Acestea sunt ideale pentru golirea apelor reziduale, pentru irigare dar pot fi folosite si pentru a asigurarea apei curente a locuintelor aflate in locuri unde nu exista retea de apa. O pompa submersibila este o pompa care functioneaza imersata (scufundata) in lichidul de pompare, lichid ce are rol si de agent de racire.
  • statii de pompare pentru ape uzate. Adesea, apele gri si apele negre nu pot fi evacuate deoarece conducta instalatiei de canalizare este amplasata mai sus decat punctul de scurgere din subsolul imobilului. În acest caz, trebuie utilizata o statie de ridicare sau o statie de pompare. Statiile de ridicare pompeaza apele uzate în instalatia de canalizare prin intermediul conductelor de evacuare.
  • clapeta antirefulara pentru canalizare. Fiindca fenomenul de refulare a apelor uzate poate afecta, creand pagube insemnate, proprietarii de locuinte au acum o varianta pentru a se proteja. De aceea sistemele de protectie antirefulare vor inlatura distrugerile ce sunt cauzate de fenomenele de inundare si reflux.

Canalizarea ne ajuta sa avem o viata usoara si sa ne putem desfasura activitatile in mod normal. Este extrem de important ca acum putem gasi tot ceea ce ne trebuie pentru a fi protejati de diverse fenomene. Pe Kessel se gasesc toate accesoriile necesare doar la un click distanta. 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

16 Comments

  1. Tocmai ce am aflat si eu aceste lucruri de care habar nu aveam. Sper ca oamenii sa constientizeze cat de important e sistemul de canalizare al unei case si ce rol important are caminul de canalizare cu vizitare.

  2. Ce frumos ne prezinti caminul pentru apa uzata,imi este chir util articolul tau!

  3. Deși nu sunt așa pricepută la aceste lucruri, știu cât de împortantă este canalizarea la o casă și mai ales calitatea produselor folosite. Deci, articolul este deosebit de util.

  4. Sistemul de canalizare trebuie pus la punct înainte de a-ți amenaja grădina sau orice alte amenajări.E indicat să se ocupe de toate acestea specialiștii, pentru a nu avea probleme în viitor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.