Idei de mic dejun cu produse Sweeteria pentru intreaga familie

Fiecare dintre noi ar trebui sa isi inceapa ziua, savurand un mic dejun delicios si satios pentru a avea energie intrega zi. Insa, de cele mai multe ori, fie ca ne grabim sau pur si simplu fiindca nu stim ce sa mai manacam, putem sari masa cea mai importanta  a zilei.

Recunosc faptul ca de cele mai multe ori si eu am tendinta de a sari peste micul dejun. Insa, mi-am propus ca de acum sa incerc sa mananc zilnic prima masa a zilei si Sweeteria mi-a venit in ajutor cu un colet generos, plin de bunatati ideale pentru gustare sau mic dejun.

Daca in acest articol v-am arata ce am incercat prima data de la ei, de data aceasta am avut ocazia sa incerc cateva produse noi, pe care le-am savurat pana la ultima bucatica, impreuna cu familia.

Despre Sweeteria

Intr-o societate afectata de alimente tot mai procesate, in care zaharul – ascuns sau la vedere – este omniprezent si afecteaza sanatatea celor care il consuma, Sweeteria ofera alternativa sanatoasa. Chiar putem trai fara zaharfara aditivi, arome sau conservanti artificialifara coloranti sintetici si fara compromisuri in momentele noastre de relaxare, cand optam pentru un desert sau o gustare dulce, cu ingrediente de calitate.

Sweeteria este primul laborator din Romania care produce dulciuri exclusiv pe baza de indulcitori naturali de cea mai buna calitate, pentru toti aceia care pun sanatatea proprie si a familiei in topul prioritatilor.

In plus  Sweeteria a castigat un premiu de excelenta pentrut design, Wolda 2018, la jurizarea facuta la Tokyo, dintre 307 participanti din 46 tari. Asta spune ceva, nu?

Idei de mic dejun pentru intreaga familie

Pancakes cu dulceata

Panckes sunt potrivite pentru orice moment al zilei, mai ales dimineata. Si cum eu nu pot manca foarte consistent la prima ora a dimineatii, o portie generoasa de clatite cu gem sau dulceata e ideala. Zilele acestea am incercat pentru prima data dulceata de mure Sweeteria. Dulceata de mure este fara zahar, este indulcit natural cu Stevia, cu zero calorii, conservanti, coloranti sau cu arome artificiale. Trebuie sa recunosc ca este super delicioasa, dulce, aromata, numai buna de savurat cu clatite, pe paine sau in orice alta combinatie.

Musli cu lapte sau iaurt

Musli fara zahar este o varianta potrivita de savurat la micul dejun sau ca gustare pe timpul zilei. Varianta de musli fara zahar de la Sweeteria poate fi consumata de oricine. Eu consum musli cu lapte sau iaurt grecesc si asa imi pot incepe ziua cu multa energie. Musli fara zahar de la Sweeteria este delicioasa, crocanta si savuroasa si cu siguranta o sa va placa si voua.

Paine prajita cu unt de arahide

Paine prajita cu unt de arahide merge de minune alaturi de o cana de lapte caldut. Untul de arahide, usor sarat este potrivit atat pentru adulti cat si pentru copii.

Si daca tot suntem la micul dejun, cei ce nu consuma cafea, au o varianta numai buna de savurat. Ciocolata calda de casa!

Ciocolata calda de casa se face foarte rapid si nici nu e nevoie de multe ingrediente. Insa este cea mai delicioasa si sanatoasa varianta de a savura ceva bun, in detrimentul ciocolatei calde la plic, ce contine numai chimicale. Banutii din ciocolata amaruie Sweeteria au fost ideali pentru aceasta reteta, insa daca nu aveti puteti folosi orice alta varianta de ciocolata.

Reteta ciocolata calda de casa:

  • 500 ml lapte;
  • 200 gr banuti de ciocolata amaruie Sweeteria;
  • 2 linguri de zahar ( sau orice alt indulcior preferati voi );
  • esenta de vanilie ( rom, scortisoara.. ce va place );
  • un praf de sare.
  • smantana lichida ( optional, pentru mai multa cremozitate).

Tot procesul e foarte rapid. Se pune laptele pe foc, alaturi de zahar, esente, sare pana ajunge la punctul de fierbere. Se ia de pe foc si se adauga banutii de ciocolata. Se lasa 3-4 minute pentru a se topi complet. Apoi se amesteca rapid cu telul pana se omogenizeaza, rezultand o ciocolata calda delicioasa, savuroasa si cremoasa, potrivita pentru orice moment al zilei.

Acestea sunt ideile mele de mic dejun cu produsele Sweeteria. Trebuie sa recunosc ca nu credeam ca niste produse fara zahar pot fi atat de delicioase si …dulci! Chiar  va recomand sa incercati produsele lor, sunt convinsa ca veti fi incantati!

Voi ce consumati la mic dejun? Ati incercat produsele Sweeteria?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

15 Comments

  1. Eu nu servesc micul dejun… Prima mâncare cred ca o mănânc în jurul orei 2…painea prăjită unt e una din preferate..mele

  2. mi-am salvat reteta de ciocolata de casa pentru o dimineata de rasfat in weekend. Si mie si sotului ne place ciocolata calda, dar o cam evitam pe cea la plic pentru ca stim cate porcarii contine. Nu suntem noi chiar cuminti-cuminti in materie de alimentatie, dar incercam sa facem pasi mici spre ce este corect si sanatos.

  3. Mi-ai facut pofta de dulceata de mure, nu am mai mancat de mult si nu am mai facut si mai de mult. Ma incanta si ciocolata de casa, dar cred ca as manca si banutii de ciocolata asa cum sunt.

  4. deci dulceata mi se pare super buna! o savurez! nu am desfacut inca cerealele, eu le mananc cu iaurt, si am cam ramas fara. cred ca trebuie sa imi fac lista de cumparaturi si sa ma rog sa vina weekendul, sa ma rasfat!

  5. Tot ceea ce ai prezentat tu, folosesc in prezent.
    E dubios cat de mult ne asemanam.
    Iubesc toate retetele pe care le ai prezentat si le consum frecvent.

  6. Eu am mai consumat poridge de la ei si mi se pare o varianta rapida si buna de mic dejun. Retetele tale mi-au facut o pofta teribila de dulce si de dorinta de a incerca si eu pancakes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.