Ma pregatesc de primavara cu articole vestimentare de pe Luvyle

Vremea deja a inceput sa se incalzeasca dupa episodul de frig de la sfarsitul saptamanii trecute. Oficial, in cateva zile vine si primavara mult asteptata de noi toti. Si cum vremea frumoasa imi face chef de shopping, nu in magazinele fizice, ci in cele online, e cazul de o noua sesiune de cumparaturi online. Asa ca am dat fuga pe Luvyle si mi-am umplut cosul de cumparaturi cu articole vestimentare nou noute.

Ce articole vestimentare aleg sa port primavara?

Consider ca primavara si toamna ce le mai purtate articole vestimentare sunt cardiganele si puloverele. De aceea prima oprire a fost cautarea in categoria cardigan sweaters for women. Imi plac la nebunie puloverele, pot fi purtate aproape cu orice si in orice situatie. Pot fi purtate  cu usurinta atat la o tinuta de zi cat si la una de seara, cu fuste sau pantaloni sau chiar si peste rochii mulate. Ne putem juca in multe moduri purtand pulovere si cardigane, vesele si colorate.

Si desi am suficiente pulovere cat sa pot purta in fiecare zi cate unul, timp de 2 luni, parca niciodata nu strica unul in plus. Un model nou pe care sa il pot purta cu placere la tinutele mele de primavara.

High Neck Patchwork Sweaters

Turtle Neck Plain Warm Sweaters

Si cum un pulover dragut ca cele de mai sus, poate fi purtat cu jeansi sau pantaloni, am dat fuga sa caut fancy pants, pentru a gasi un model nou, pe care nu il am in garderoba. Pantalonii sunt de cele mai multe ori alegerea cea mai potrivita pentru mine fiindca imi doresc sa ma simt confortabil si sa ma pot misca in voie. Mai ales acum, de cand  am devenit mamica si plimbarile prin parc sunt mai degraba intreceri cu cel mic.

Slim Leg Belt Pants

Slim Leg Belt Striped Pants

Am gasit lucuri foarte frumoase pe site, cu siguranta veti gasi si voi ceea ce va doriti acolo. Preturile sunt extrem de accesibile, potrivite pentru orice buzunar.

Voi ce purtati cel mai des primavara?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

12 Comments

  1. Uhhh!!! Ce propuneri interesante ne-ai arătat! Arata foarte bine si nici macar nu stiam de acest site! Acum mă pun si eu pe shopping!💖💖💖

  2. pantalonii cu dungi verticale imi plac cel mai mult, poate si pentru ca mi se par purtabili in foarte multe combinatii. Adica eu cred ca ar merge si cu un pantof cu toc si cu un top mai elegant, dar si cu tenisi si cu un tricou simplu.

  3. Primavara port pantaloni mai subtiri si bluze cam de toate felurile. Nu pot iesi din pantaloni, din cauza unei probleme medicale la picior. Adica pot, dar numai daca port ciorap 60 den inchis la culoare. Si m-am dezobisnuit… de 15 ani n-am mai pus fusta sau rochie pe mine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.