Ootd- Boyfriend outfit cu sneakers Kappa de pe Bonprix

Astazi e o zi mohorata si e rece afara. Zilele trecute cand am iesit la poze pentru a va arata o noua tinuta, a fost ceata insa ceva mai cald ca acum. Chiar credeam ca dupa ziua calduroasa cu care am inceput saptamana, o vom tine asa mult si bine. Nu-i bai, chem primavara cu tinuta mea de astazi. In acest articol v-am aratat prima tinuta Bonprix, urmand ca astazi sa va arat si ultimul produs din comanda.

Tinuta Bonprix

Daca in articolul trecut va aratam o tinuta mai feminina, astazi vin cu ceva mai lejer. Am ales o tinuta mai comoda, pentru zilele in care vreau sa ma simt relaxata. Tinuta am creat-o gandindu-ma cum sa integrez foarte bine noii mei sneakers Kappa de pe Bonprix. Si zau ca imi place ce a iesit, e o tinuta ce mi se potriveste pe deplin.

Desi in mod obisnuit port tinute mai elegante si stilul acesta ma face sa ma simt bine. Sneakersii sunt alegerea mea atunci cand vreau sa ma simt libera si sa nu am probleme cu durerea picioarelor. Desi am cateva perechi de sneakersi, cea de la Bonprix mi-a atras atentia si imediat i-am pus in cos. Sneakersii Kappa sunt extrem de comozi si foarte versatili putand fi purtati aproape cu orice articol vestimentar. Eu mi-am ales marimea 36, pe care o port de obicei si mi se potriveste perfect. Chiar sunt o achizitie buna si cu siguranta ii voi purta foarte des atunci cand vremea se va incalzi. Pe site sunt acum mai ieftini decat i-am luat eu, disponibili pe nuantele: alb si roz.

Am alcatuit tinuta din o pereche de jeansi stil boyfriend pe care ii am de ceva timp. Modelul este unul deosebit, cu flori aplicate. Pentru partea de sus am optat pentru un tricou alb simplu, o camasa in nuante placute si o jacheta scurta. Cred ca e o combinatie placuta de culori si articolele vestimentare se potrivesc.

Sunt foarte incantata produsele din ultima comanda Bonprix si cu siguranta voi mai achizitiona produse de la ei.

Am purtat

Tricou: SheIn

Camasa: H&M

Jacheta: Zaful

Jeansi: SheIn

Sneakers Kappa: Bonprix

Cum vi se pare tinuta mea? Voi ati cumparat de pe Bonprix?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

20 Comments

  1. o noua tinuta pentru care te felicit, Cris! Arati ca o pustoaica si mi se pare nu doar sic, ci si foarte comoda tinuta ta. Sneakersii sunt si ei comozi si foarte versatili. Si eu i-as purta. Se vede ca te simti bine in tinuta asta.

  2. Imi place mult de tot tinuta ta si chiar mi-am facut o lista cu piesele purtate de tine ca sa le caut si eu. Nu am cumparat inca nimic de pe Bonprix.

  3. Mie tot nu-mi vine să cred că tu ești mămică. 😂Arăți fenomenal de bine și finuță iar adidașii sunt așa faaaini! Nu că geaca și blugii n-ar fi. Genul acesta de ținute îmi plac mult și mie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.