Ootd- Cum am purtat puloverul cu perlute de pe Bonprix

Incep saptamana aratandu-va o parte din noile mele achizitii de pe Bonprix. In trecut faceam mai des postari cu outfit-uri insa se pare ca in ultima perioada am cam lenevit din acest punct de vedere. Dar nu-i nimic, recuperez de acum, mai ales ca vremea pare sa se incalzeasca, si va arat tinute noi si care ma reprezinta.

Comanda Bonprix

Nu e prima comanda de pe Bonprix. Cred ca am 4 comenzi de la ei insa de departe de aceasta sunt cea mai multumita. Toate produsele mi se potrivesc manusa ca si  marime si calitatea lor este exceptionala. Am gasit produsele favorite la reduceri bune asa ca ma pot bucura de mai multe produse la un buget accesibil.

Dat fiindca am o groaza de haine in garderoba, de data aceasta am mizat pe incaltaminte, dar nu m-am putut abtine sa nu adaug un pulover absolut superb din categoria generoasa de pulovere dama. Am ales si un sutien, o pereche de cizmulite si o pereche de sneakersi.

Tinuta mea Bonprix

Puloverele sunt favoritele mele in sezonul rece. Am multe, multe pulovere in colectie dar de departe cel mai frumos si cel care mi-e drag cel mai mult acum este puloverul cu perlute deco din noua comanda Bonprix. Culoarea este deosebita, un mov-afina si are ca decoratiuni perlute albe ce par insailate. Spre suprinderea mea, sunt foarte rezistente si nu cred ca se vor desprinde rapid. In plus, are si guler inalt. Imi plac mult puloverele cu guler si deja am inceput sa le port mai des ca in anii trecuti. Mi se par feminine si de bun gust. Veti vedea in poze ca puloverul este intradevar deosebit si unde mai pui ca l-am luat cu DOAR 55 lei?! Chiar e cea mai buna achizitie! Pe site sunt mai multe variante de culori insa aceasta mi se potriveste mie cel mai bine. Eu mi-am luat marimea 32/34, deci cu o marime mai mica decat port de obicei- 36/S.

Am ales sa combin puloverul cu pantaloni cu talie inalta burgundy. Ii am de ceva timp si i-am purtat extrem de des, se prezinta foarte bine la purtare, spalare.

Am optat pentru cizmulte Chelsea in nuanta bordo de pe Bonprix, ce cred ca se integreaza perfect in tinuta. Aceste cizmulite mi-au atras atentia de prima data cand le-am vazut si am stiut ca vor fi ale mele. Culoarea este deosebita si nu am nicio pereche de incaltari in aceasta nuanta. Sunt foarte, foarte comode si marimea mea obisnuita 36 mi se potriveste perfect. Cizmulitele nu au fermoar dar se pot incalta foarte usor fiindca au banda elastica neagra lateral. Sunt o achizitie buna si deja le-am purtat de cateva ori, abia astept sa se incalzeaza afara sa le pot purta mai des.

Tinuta am completat-o cu vesta de blana de un roz prafuit si o geanta rosie, micuta. Imi place ce a iesit si chiar e o tinuta ce ma reprezinta. Acum astept sa-mi spuneti si impresiile voastre!

Aaa…era sa uit. Am vrut sa incerc si produsele de lenjerie intima de pe Bonprix asa ca am adaugat in cos un sutien balconette. Chiar ma bucur ca am facut o asa achizitie. Sutienul arata foarte bine, este lucrat frumos si marimea mi se potriveste. Raportul calitate pret este unul accesibil, asa ca pe viitor o sa imi achizitionez mai multe produse si din aceasta categorie.

Am purtat:

Pulover: Bonprix

Pantaloni: Sinsay

Cizmulite: Bonprix

Vesta blana: Sheinside

Geanta: Manzara

Sutien: Bonprix

Cum vi se pare tinuta mea de astazi? Ce articol vestimentar va place cel mai mult?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

17 Comments

  1. Ce frumos te-ai asortat! Puloverul este deosebit, accesibil…55 de lei e super marfa! Imi plac si pantalonii, culoarea lor burgundy e incantatoare. Si eu ii prefer pe cei cu talie inalta, chiar daca la un moment-dat functiona moda cu talie cat mai joasa.

  2. Am vazut puloverul de cand ai pus prima data poza cu produsele pe FB si de atunci m-am gandit eu ca e simpatic, dar acum il vad cu adevarat frumos. Si culoarea imi place, si modelul creat cu perlute si iti vine de minune. Mare bila alba pentru alegerea culorii pantalonilor asortati!

  3. Super faina tinuta, iar puloverul iti vine foarte bine si e foarte dragut. Eu am ramas cu ochii pe botine a caror nuanta e asemanatoare cu cea a pantalonilor, asa pare.

  4. te-ai asortat tare frumos, in aceeasi gama de culori. imi place puloverul, e chiar fain! eu cu bonprix nu m-am inteles din punctul de vedere al termenelor de livrare… dureaza un pic cam mult

  5. Tinuta arata tare bine,mie imi place mult pulovarul,iti sta foarte bine si modelul este woww!

  6. Ținuta prezentată este frumoasă, ți se potrivește și este în trend. Nu am făcut comandă pe bonprix până acum dar sunt tentată de preț și de model.

  7. Ti-am admirat foarte tare puloverul si pe Insta si nu stiam ca este de pe Bonprix. Imi place culoarea aleasa pentru outfitul de astazi. Foarte inspirata combinatia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.