Ootd- Doua rochii tricotate de pe Femmeluxe

Asa cum am zis si ieri, saptamana aceasta va fi una despre tinute. Ultimul colet Femmeluxe a fost generos asa ca trebuie sa va arat cat mai curand cat de faine sunt produsele. Tinuta de ieri a primit multe aprecieri. Cred ca setul sport format din doua piese a fost atractia si spre bucuria mea, acesta a fost si pe placul meu dar si al vostru.

Astazi am decis sa va arat doua rochii tricotate din aceeasi comanda. Desi pe site aveau mai multe variante de rochii tricotate, eu am ales doua scurte, una intr-o nuanta frumoasa de galben mustar si celalalta neagra.

De ce rochii tricotate?

Hmm…e simplu! Pulovere am cu duiumul, garderoba mea e plina de pulovere fel si fel, pe care le pot purta cu jeansi sau fuste. Insa rochii tricotate nu prea am si era cazul sa remediez problema. Rochiile tricotate mi se par articole vestimentare foarte versatile pentru ca pot fi purtate atat cu tocuri, cu tenisi sau cizme lungi. Sunt potrivite in sezonul primavara-toamna dar si iarna fiindca pun frumos in evidenta corpul daca stim cum sa le purtam. Purtate cu dresuri goase pot fi o alegere potrivita pentru aproape orice ocazie.

Rochie galben mustar

In ultima perioada am facut o obsesie pentru culoarea galben, galben mustar, alegand diverse articole vestimentare in aceste nuante. Galbenul mi se pare o culoare potrivita indiferent de sezon, insa mai ales acum cand sta sa vina caldura. Aceasta lumineaza si imi da stare de bine de fiecare data cand o port. In plus, mi se pare ca avantajeaza pe oricine si se poate purta foarte usor.

Revenind la rochia tricotata galben mustar, imi place la nebunie! Eu am ales sa achiziotionez marimea S/M si imi vine numai bine. Nu este exagerat de mulata insa se aseaza foarte bine pe forma corpului. Materialul se site foarte bine pe piele si nu irita. Nu se sifoneaza foarte repede dar se si calca destul de usor, un lucru extrem de important pentru mine. Rochia are si guler si acest aspect imi place si mai mult. In ultima perioada am ales sa achizitionez tot felul de articole vestimentare ce au guler fiindca mi se par foarte chic.

Am ales sa port rochia galben-mustar cu dresuri negre de pe Meia, cizme lungi- caci tot e rece afara, o jacheta army scurta si o geanta destul de incapatoare. Mi se pare o combinatie buna si chiar e o tinuta potrivita pentru plimbari si cumparaturi. Cu siguranta rochia aceasta va fi purtata de foarte multe ori fiindca nu este nici foarte groasa insa nici extrem de subtire putand fi purtata cu usurinta si cu jacheta dar si fara, atunci cand e mai cald.

Rochie tricotata neagra

Daca rochia galbena a fost o alegere mai colorata, am vrut ca in garderoba sa am si o rochie tricotata neagra. Rochiile negre, indiferent de material sunt must-have intr-o garderoba feminina. Acestea ne pot scoate de multe ori din impas atunci cand nu stim ce sa purtam.

Rochia neagra tricotata e potrivita pentru vremea rece de afara. Eu am ales marimea S/M si imi vine excelent. Din poze am vazut ca este destul de scurta si eram chiar curioasa sa o vad in realitate. Si chiar e scurta! Desi in poze am purtat-o cu dresuri, cel mai sigur o voi purta cu blugi negri sau pantaloni mulati fiindca mi se pare mutl prea scurta pentru a fi purtata ca atare. E de fapt un pulover mai lung. Exceptand lungimea, puloverul e chiar fain. E suuuper calduros, are si guler pentru un aspect mai chic si poate fi purtata la plimbari, la cumparaturi sau oriunde nu vi se cere o tinuta eleganta si vreti ceva lejer.

Am purtat-o tot cu o jacheta subtirica, cizme lungi si am optat pentru aceeasi geanta ca la rochia galbena. Imi place mult cum arata si daca ar fi fost puuuutin mai lunga ar fi fost o rochie tricotata perfecta!

Acestea sunt cele doua alegeri in materie de rochii de pe Femmeluxe. Preferata mea, recunosc, este rochia galbena pe care cu siguranta o veti mai vedea de acum pe blog dar in alte combinatii.

Voua care rochie din cele doua va place mai mult? Ati purta genul acesta de rochii? 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

16 Comments

  1. ambele sunt superbe si iti vin foarte bine. Adica esti sexy. Mie imi place mai mult cea galbena pentru ca am inceput sa pun tot mai des ochii pe chestii colorate. Nu pot sa nu remarc si reducerile uriase si preturile foarte mici de pe site-ul de unde ti-ai luat tu rochitele.

  2. sexi, sexi! ce bine-ti sta! am inceput si eu sa ma uit mai des spre galben mustar, indiferent de piesa de imbracaminte. mi se pare ca arata promitator! rochita neagra e un pic prea scurta si pentru mine, dar pe tine sta minunat!

  3. Eu port foarte des rochii tricotate cu colanti. As putea spune ca e tinuta mea preferata. Si mie tot rochia galbena imi place mai mult, e o pata de culoare foarte faina in tinuta ta si te prinde tare bine.

  4. Ador rochiile tricotte, mi-au placut intotdeauna si am purtat si eu cand silueta imi permitea. Esti adorabila, amadoua iti vin super bine. Cea galbena imi place mai mult, se evidentiaza mai bine. Incearca si pe cea neagra sa o pui in evidenta cu ceva mai colorat. Esti ca o pustoaica.

  5. Imi plac tare mult rochiile tricotate si se vad tare frumos. Ma asteptam ca favorita mea sa fie cea neagra doar cea galbena m-a cucerit. Imi place mult de tot

  6. Ești superba.. Iar rochiile îți vin tunate.. Cred ca vreau și eu acest gen de rochii.. O s aarunc un ochi pe situl lor cu siguranta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.