Ootd- Set sport din doua piese de pe Femmeluxe

Atunci cand v-am aratat pe blog prima mea comanda de la Femmeluxe, multe dintre voi v-ati dorit sa vedeti acest set sport din doua piese de astazi. Asa ca iata-ma aici cu prima tinuta. In total mi-am ales patru articole vestimentare de care sunt tare incanta si in decursul acestei saptamani o sa le vedeti pe toate.

Cine este Femmeluxe

Femmeluxe este un site cu articole vestimentare diverse din Anglia. Faptul ca e din Anglia inseamna ca acele colete care vin de la ei ajung direct acasa si nu la posta vamala cum patim cu site-urile din afara Uniunii Europene. Coletul a ajuns in doua saptamani acasa prin Urgent Cargus. Taxa de transport a coletelor este de 10 lire, mie mi se pare un pret ok tinand cont ca la noi in tara platesti pentru transport chiar si 20 lei.

Pe site au o gama variata de produse, de la rochii, pulovere, pantalonii si chiar accesorii. Au articole vestimentare foarte faine, pentru toate gusturile. Recunosc faptul ca pe site se gasesc extrem de multe haine foarte sexi pe care personal nu stiu daca le-as purta, insa au o gama variata si de produse ” cuminti” sa spunem asa, astfel incat toata lumea sa le poata purta. Pe site se gaseste tabelul masurilor in functie de centimetri asa ca e usor sa va ghidati dupa acela in cazul in care nu sunteti familiarizate cu masurile din afara tari. De exemplu 6 este echivalentul masurii 34, 8 este masura 36 si tot asa. Eu recunosc ca nu am avut niciun fel de emotie ca masurile nu mi se vor potrivi.

Pe site se gaseste si o categorie speciala de reduceri unde se pot gasi produse la preturi sunt 5 lire. Totul tine sa rasfoiti cu atentie si sa alegeti produsele care va plac la pretul pe care sunteti disponibile sa-l dati.

Dusky Pink With White Stripe Lounge Wear Set – Lexi

Setul sport din doua piese de astazi mi-a atras in mod deosebit atentia. Recunosc ca e primul set sport de acest gen din garderoba mea dar nu regret deloc alegerea facuta. Culoarea imi place la nebunie, un roz placut vederii si dungile albe din lateral contrasteaza foarte bine nuante setului.

Desi in mod obisnuit nu stiu daca as fi indraznit sa-mi iau un astfel de set, mi se pare destul de sexi insa mi-am zis ca nu am ce pierde daca vad cum imi sta imbracata. Uneori cred ca e bine sa incercam lucruri noi chiar si in materie de imbracaminte. Niciodata nu se stie daca un produs ni se va potrivi daca nu ne vom vedea purtandu-l.

Asa cum veti vedea in poze topul este scurt iar pantalonii cu talie foarte inalta astfel incat sa arate foarte bine. Chiar si asa, setul sport lasa putina piele la vedere. Materialul din care este realizat este super elastic si se simte bine pe piele. Eu mi-am ales marimea 8 echivalentul marimii 36 la noi. Topul imi vine perfect insa pantalonii imi sunt usor largi. Daca as fi ales o marime mai mica cel mai probabil pantalonii ar fi fost perfect mulati insa nu stiu daca topul mi-ar fi venit foarte bine. Totusi, chiar si asa imi place cum se aseaza per total. E potrivit pentru sport, alergat sau chiar pentru plimbari relaxante in zilele calduroase de primavara.

Eu am ales sa port setul cu o pereche de adidasi intr-o nuanta apropiata de el si chiar imi place combinatia.

Chiar sunt incantata de achizie, daca m-ati fi intrebat acum un an daca as purta un astfel de set format din doua piese, probabila s fi raspuns ca nu. Insa sunt multumita atat de calitatea setului, marimea aleasa, culoarea pe care o are si mai ales pretul accesibil pe care il are.

 

Sunt super incantata de primul meu set sport de pe Femmeluxe si deja am mai pus unul pe lista, negru de aceasta data. Asa ca daca va place si voua nu ezitati sa il cumparati,acum este la reducere. Eu l-am achizitionat la pretul de 28 lire iar acum este 18 lire.

 

Cum vi se pare acest set sport? Ati purta asa ceva? Cuma ti alege voi sa purtati setul acesta?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

16 Comments

  1. Imi place foarte mult setul. iti sta bine si te prinde culoarea. Am dat o raita asa putin prin magazin si imi place tot ce au. Iar pretul mi se pare okei, aproximativ ca si cele de pe la noi,pentru un trening 🙂 Sa il porti sanatoasa.

  2. Imi plac tinutele lejere si din doua piese, insa vreau sa mai scap de cateva kg la burtica inainte sa port. Tie iti sta super bine, ai un corp foarte frumos.

  3. Pentrru o mamica, arati grozav, Cris. Iti sta perfect in acest set sport care este mai mult pentru pustoaice. Bine, nu ca tu ai fi batrana. Tocmai! Le dai clasa multora. Ce nu prea imi place mie este culoarea. Parca nu te prinde prea bine la fata. Mai degraba te-as fi vazut in albastru.

  4. Nu imi place culoarea in mod deosebit dar setul iti vine foarte bine fiindca esti in forma. Eu nu l-as purta fiindca nu-mi plac topurile scurte, dar in rest nu am nimic sa-i reprosez.

  5. ce siluetaaaaa!!! te invidiez. rau. pe bune 😀 si cu un bebe la activ, si arati minunat! imi place setul. seamana cu ce mi-am luat eu, tot cu burta la vedere :)) doar ca eu am gasit o metoda prin care s-o ascund 😀

  6. Eu as purta doar prin casa, mi s-ar vedea colaceii ( ca sa fiu delicata si sa nu zic colacii) de peste tot. Tie iti vine perfect. Imi place si culoarea, te prinde foarte bine. Arati ca o adolescenta si asta e si meritul tau, nu numai al setului sport.

  7. Arata foarte bine pe tine si, cred ca daca as arata si eu la fel ca tine, ar arata bine si pe mine, dar in cazul de fata, ma gandesc ca mai mult mi-ar iesi colaceii la plimbare prin frig 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.