Rochii de zi ideale pentru primavara

Primavara aduce cu sine veselie si mult soare. Odata cu ea vin si noile tendinte in materie de haine si multa culoare in articolele vestimentare pe care  le alegem. Primavara ne permite sa purtam cele mai frumoase haine din garderoba. Fie ca alegem sa purtam jeansi si bluze colorate pentru zilele de relaxare sau rochii de primavara chic pentru zilele in care mergem la birou, cert e ca avem o varietate larga de articole vestimentare din care sa alegem pentru o vara chic.

Rochiile sunt acele articole vestimentare care pun in evidenta orice silueta, daca este aleasa corespunzator. Si cand e mai prielnic sa purtam rochii?! Primavara, bineinteles. Putem alege rochii de zi pe care sa le integram fie tinutele obisnuite in care mergem la plimbare sau la cumparaturi fie pentru zilele la birou. O rochie de zi intr-o nuanta placuta, vesela si colorata va asigura o aparitie stilata la birou.

3 rochii de zi pentru a iesi din anonimat in aceasta primavara

Rochie Iris Verde

Acest tip de rochie cu un croi drept avantajeaza orice silueta. Combinatia culorilor: verde si negru si jabou din dantela ii ofera rafinament si eleganta fiind potrivita pentru zilele in care mergem la birou dar ne dorim o rochie lejera in care sa ne putem desfasura activitatile obisnuite si totusi sa ne scoata din anonimat. Combinata cu o pereche de pantofi cu toc potrivit, aceasta este alegerea potrivita pentru o tinuta relaxata dar in tendinte.

Rochia polina albastra

Rochia albastra trebuie sa isi faca loc in garderoba noastra. Rochia midi cu fusta clos avanteajaza de asemenea, orice tip de silueta, scotand in evidenta atuurile pe care le detinem si ascunde micile imperfectiuni. Este o rochie pentru cocktail rafinata si eleganta iar detaliile din dantela de la gat si din jurul manecilor, precum si brosa aplicata fac din aceasta, o rochie deosebita cu ajutorul careia vom iesi cu siguranta in evidenta.

Sarafan Ania Gri

Sarafanul ar trebuie sa fie un articol vestimentar must have in orice garderoba. Putem alege sarafanul din stofa gri cu franjuri si banda din dantela pentru o apartitie surprinzatoare. Culoarea gri ne permite sa purtam pe dedesupt o camasa eleganta in nuanta care ne place. E cu siguranta o alegere inspirata pentru orice ocazie.

Primavara e aproape, asa ca daca garderoba voastra nu s-a imbogatit deja cu articole vestimentare de sezon, inca aveti timp sa alegeti rochii pentru primavara  in tendinte care sa vi se potriveasca si care sa va faca primavara de neuitat.

Voi purtati rochii primavara? Ce rochie din cele prezentate va place cel mai mult si cum ati purta-o?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

9 Comments

  1. Foarte faina este ultima rochie, cea stil sarafan cu franjuri pe poale. Si culmea e ca nu m-as fi gandit niciodata sa o asortez cu o camasa neagra, dar cred ca face mult acel accesoriu de la gat in aceasta alaturare de piese vestimentare.

  2. Tare frumoase aceste rochițe! 😘 Au niște modele aparte, mai ales ultima! Vreau și eu să port mai des rochițe când vine vremea caldă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.