Stimuleaza imunitatea in sezonul rece cu suplimente alimentare naturale

Vremea rece de afara si schimbarile bruste de temperatura isi pun amprenta pe sanatatea noastra si nu in cel mai placut mod. Virusii sunt din ce in ce mai rezistenti de aceea trebuie sa apelam la suplimente alimentare care sa ne stimuleze imunitatea si sa nu fim afectati de raceli si gripa.

De aceea in ultimea mea comanda Life Care am apelat la suplimente alimentare pentru suportul imunitatii. Am ales un ceai si bomboane, numai bune pentru intreaga familie.

Ceai eco din plante si fructe Meal Balance 

De obicei cand racesc sau vreau sa beau ceva cald apelez la ceaiul de tei cu multa miere si lamaie. Insa in ultimul timp nu am mai baut atat de des fiindca nu am mai simtit nevoia gustului de ceai de tei. Ceaiurile din fructe din comert nu imi plac. Ce am incercat eu nu a fost pe placul meu asa ca am renuntat in a mai cumpara. Stiind ca produsele de la Life Care nu m-au dezamagit niciodata, am zis ca e musai sa incerc acest nou ceai. Si tareeee bine am facut!

Ceaiul Meal Balance este facut dintr-un amestec de catina, macese, mente, mere, portocale si hibiscus ce sustine sitemul imunitar, digestiv si poate ajuta la detoxifierea organismului. Planta tropicala de Hibiscus poate proteja celulele din organism de stresul oxidativ si poate avea efect relaxant. Merele si portocalele sunt bogate in vitamina C ce pot sustine capacitatea corpului de a se apara de factorii externi.

Am fost extrem de placut impresionata, gustul este absolut delicios si simti aroma fiecarui fruct din compozitie. Baietelul meu nu bea de fel niciun tip de ceai, dar spre uimirea mea l-a acceptat pe acesta! Imi place si modul de ambalare, cele 20 de pliculete sunt ambalate indivdual in pliculete colorate.

Chiar trebuie sa incercati sortimentul acesta de ceai, nu veti fi dezamagiti! Pretul este foarte accesibil, 16 lei.

 

Bomboane cu echinaceea si bomboane cu salvie Bio Krauter

Stiam de la mama, de cand eram mica faptul ca i-au facut bine bomboanele Bio Krauter asa am vrut sa incerc si eu cele doua sortimente. Pe langa faptul ca sunt extrem de delicioase, pot fi date chiar si ca desert copiilor, fiind o alternativa sanatoasa a bomboanelor din comert.

Bomboane cu echinaceea Bio Krauter:

  • stimuleaza sistemul imunitar;
  • ajuta la calmarea tusei;
  • ajuta la calmarea durerilor de gat;
  • produs vegetarian;

Bomboane cu salvie Bio Krauter:

  • amelioreaza simptomele racelii;
  • mentin sanatatea gatului si a faringelui;
  • nu contin gluten si lactoza;
  • produs vegan.

Sunt foarte incantata de noile produse pentru intarirea sistemului imunitar de la Life Care si am cateva produse noi pe lista pe care vreau sa le incerc in aceasta perioada.

Si in ultima comanda mi-am achizitionat doua produse pe care le-am mai incercat si despre care v-am vorbit AICI. Sutn favoritele mele pentru ingrijirea orala si le-am ramas fidela, asa ca trebuia sa imi refac stocul intrucat pasta de dinti deja e terminata iar periuta o schimb periodic. Daca nu le-ati incercat inca, va recomand sa o faceti!

 

Voi ati incercat aceste produse de la Life Care? 

 

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

12 Comments

  1. Acestea nu le-am încercat inca, dar sa fiu sincera, nu mai am încredere în nimic.Fetița mea cred ca vreo 3 săptămâni a fost răcită bine cu toate ca în fiecare zi lua vitamina c, 2 peștișori de la Mollers, 2 minimartieni + o linguriță de miere

  2. Îmi place ceaiul de imunitate ma simt foarte bine după ce îl consum.. Iar perioada asta cu atâtea virusuri ma zăpăcit.. Sa numai spun ce terminat a fost copilul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.