Top 3 tipuri de geci pe care orice femeie trebuie sa le aiba in 2019!

Iti place sa fii in pas cu moda si urmaresti cu atentie ultimele trend-uri? Inseamna ca garderoba ta trebuie sa cuprinda cele mai deosebite articole si in 2019, de la incaltaminte pana la lenjerie intima!

De cele mai multe ori, doamnele si domnisoarele acorda o atentie mai mare anumitor categorii de produse, in defavoarea altora. Acest lucru este gresit, mai ales in cazul fashionistelor, pentru ca tinutele ideale sunt compuse din numeroase detalii ce trebuie sa existe intr-o armonie perfecta. Gecile, de exemplu, sunt piese vestimentare indispensabile in sezonul rece, mai ales ca pot fi purtate la sfarsitul toamnei, pe toata durata iernii si la inceputul primaverii. Acestea sunt alese, in general, doar pentru a asigura un confort termic sporit, insa, avand in vedere perioada de timp extinsa in care sunt necesare, criteriile de selectie ar trebui sa fie mai variate. Gecile contureaza si completeaza orice outfit, de aceea, exista cel putin 3 modele pe care trebuie sa le ai anul acesta, ca sa fii pregatita in orice situatie!

Iata ce geci sa iti cumperi, daca nu le ai deja in dulap:

 

  • Bomber-jacket

Acest model isi are originile in hainele militaresti create pentru piloti si a devenit, in ultimii ani, unul dintre cele mai populare, in special pentru cei care adopta adeseori un look urban. Printre caractersticile gecilor de tip bomber din prezent se numara greutatea scazuta, libertatea de miscare (datorita lungii reduse), confortul termic sporit si aerul usor vintage, ce face furori la nivelul creatiilor din industria modei. Se potrivesc foarte bine cu pantalonii mom-jeans, ce au talia inalta si un croi drept si cu bocanci sau adidasi voluminosi. Poti achizitiona si tu un astfel de model de pe https://www.lafemme.ro/catalog/jachete-dama, prin intermediul caruia poti alcatui tinute de inspiratie urbana, casual, ce vor fi admirate de toti cei din jur! Daca vrei sa iesi cu adevarat in evidenta si sa ai un outfit inedit, alege culori indraznete, precum corai, albastru ciel ori burgundy sau imprimeuri deosebite! In ceea ce priveste accesoriile, poti combina geaca bomber cu o borseta fashion, alt element ce se afla pe primele locuri in trend!

  • Trench coat

Trenciul este un pardesiu confectionat, cel mai adesea, din bumbac, piele, piele intoarsa sau chiar lana, cu un croi in A, ce imbratiseaza delicat talia prin intermediul unui cordon. Lungimea difera de la model la model, insa, in general, depaseste nivelul genunchilor. Acesta poate fi purtat in numeroase feluri, fiind o piesa versatila ce se poate adapta mai multor stiluri vestimentare. Imbracat peste camasi de dama si fuste creion, se obtin tinute office. Alaturi de o rochie, va compune un outfit feminin, smart-casual, iar impreuna cu o pereche de pantaloni din denim si un pulover oversized, va forma un look relaxat, de zi cu zi.

  • Leather jacket

Geaca de piele este o piesa clasica, ce nu se va demoda niciodata, asa cum nu si-a pierdut din popularitate nici in decursul anilor de la aparitia in fashion. Diferenta dintre modelele din trecut si cele care exista astazi pe piata este tipul materialului, majoritatea articolelor de acum fiind confectionate din piele ecologica. Insa, acest lucru nu afecteaza in niciun fel aspectul estetic, care ramane la fel de placut si interesant. Gecile de piele pot fi integrate cu succes in foarte multe tinute, de la casual la elegante. Asadar, trebuie sa ai macar un astfel de articol in garderoba!

 

Care sunt modelele de geci pe care tu le preferi si de ce?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

9 Comments

  1. Eu imi doresc un trench cambrat si pe crem daca se poate. Caut de ceva timp acest model si nu-l gasesc. O singura data am gasit ceea ce vroiam doar ca pretul depasea bugetul si nu am vrut sa imi dau salariul pe o luna pe o haina

  2. jachetele bomber nu sunt pentru persoanele ca mine. Noi si asa suntem rotunde. O geaca de genul ala ne face sa parem si mai voluminosi. Mie imi plac tare mult trenciurile si gecile stil sacou, dar foarte putin cambrate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.