Alege o rochie de bal perfecta pentru tine de pe Ever-pretty.com

Rochiile sunt acele articole vestimentare care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba unei femei. Fie ca vorbim de rochii sport, rochii casual, dar mai ales rochii elegante, acestea trebuie sa isi faca loc in garderoba. Si fiindca evenimentele importante necesita o pregatire intensa si rochii pe masura, astazi vom vorbi de rochii elegante pe care le putem purta la evenimentele din viata noastra.

Un eveniment important in viata unei tinere domnisoare este balul de absolvire. Asa ca aceasta isi doreste sa arate impecabil. Sa aiba o rochie de bal perfecta, astfel incat peste ani si ani sa isi aminteasca cu drag atat de momentele frumoase din seara balului cat si de tinuta aleasa. Si fiindca nu mai este mult pana la balul de anul acesta, Ever-pretty.com vine in ajutorul nostru cu rochii in tendinte. O simpla cautare la categoria graduation dress, ne va duce catre o sumedenie de rochii superbe, fiind destul de dificil sa alegem doar o rochie de bal.

Graduation dresses Ever-pretty.com

Fiindca balul de absolvire este un moment deosebit si rochia pe care o alegem trebuie sa fie la fel. Important este sa stim ca trebuie sa alegem rochiile in functie de tipul de silueta pe care il avem. Astfel incat sa punem in evidenta atuurile noastre si sa ascundem imperfectiunile. Culoarea rochiei are si ea un rol important. Trebuie sa optam pentru o rochie intr-o culoare care ne avantajeaza si se potriveste atat cu nuanta parului dar si a ochilor.

Ce rochii pentru balul de absolvire sa alegem?

Rochie alba

Albul este o (non) culoare deosebita. E delicata si transmite eleganta si rafinament. Asa ca este o alegere extrem de potrivita sa intram la categoria dedicata acestora- white graduation dresses si sa alegem modelele care ne avantajeaza. Fie ca alegem o rochie alba din dantela sau chifon, scurta sau lunga, aceasta este o alegere inspirata ce va atrage toate privirile.

rochie de bal alba

Rochia cu umerii goi

O rochie cu umerii goi transmite eleganta si feminitate. Umerii goi dau un plus de rafinament tinutei. Rochia poate fi in orice culoare ne dorim si orice lungime. Simplul fapt ca am optat pentru rochia cu umeri goi, va face din alegerea noastra sa fie perfecta!

Rochia mini

Fiindca tineretea e frumoasa si merita pusa in valoare, o rochie mini poate fi alegerea perfecta. Putem opta chiar si pentru o rochie cu paiete. Important este sa ne stea bine si sa nu fie vulgar de scurta.

rochie cu paiete

Important este sa alegem rochia care noua ne place si ne avantajeaza. Totusi, daca vrem ceva si mai deosebit putem cauta la bridesmaid dresses fiindca si acolo au rochii spectaculoase ce se potrivesc si acestui eveniment deosebit.

Voi ce rochii ati alege pentru balul de absolvire?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

17 Comments

  1. stii ce imi place mie cel mai mult? ca ai ales rochii e bal scurte! foarte multe fete aleg niste rochii lungi si pompoase pentru bal, de parca ar fi nase la o nunta de soi, nu niste fete dornice sa danseze si sa se distreze la maxim!

  2. Ce dragute sunt. Eu aleg in general rochii clasice, mulate sau care tind mult spre cele sobre, tip office.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.