De ce am ales Kidlet pentru a-i innoi garderoba celui mic?

Cumparaturile online sunt punctul meu slab. Imi place sa cumpar online mult mai mult decat sa merg in magazine. Cu atat mai mult cu cat, online am ocazia sa achizitionez haine de calitate la preturi mult mai mici. De data aceasta, am facut o super afacere si i-am innoit garderoba baietelului meu, Stefan cu o multime de haine de pe Kidlet.

Eu recunosc faptul ca nu dau foarte multi bani pe hainele celui mic. Mi se pare o risipa sa dau sute de lei pe o bluza, care dupa cateva purtari sigur nu ii va mai veni. Cei mici cresc repede, acum poarta la hainute numarul 86, acum ajung la 92. Asa ca, eu consider ca ii pot achizitiona haine de calitate dar la preturi mult mai accesibile decat gasesc in magazine.

De ce am ales Kidlet pentru a-i innoi garderoba celui mic?

  • in primul rand fiindca pe site au haine de la branduri de renume, identice ca cele din marile centre comerciale dar la preturi mult mai mici. In acest fel ii pot achizitiona mult mai des haine fara sa cheltui foarte multi bani.
  • preturile extrem de accesibile au cantarit mult atunci cand am ales hainele piticului. Preturile sunt mult mai mici decat le-am vazut in magazine.
  • articole vestimentare pentru orice sezon si de orice marime. Fie ca imi doresc haine de vara, de toamna, de iarna sau primavara, aici gasesc totul in acelasi loc. Au hainute  si incaltaminte pentru bebelusi si pana la copii mai mari.
  • pot selecta mult mai usor ce imi doresc. Prin magazine e un chin sa stau sa caut fiecare articol vestimentar pe care mi-l doresc si marimea care sa i se potriveasca. Pe site cu un singur click pot selecta, marimea, culoarea, modelul si producatorul dorit, datorita filtrelor usor de selectat.
  • branduri de renume si colectii actuale. Pe site ma pot bucura de haine din colectiile actuale ale brandurilor de renume cum ar fi: Zara, C&A, Marks and Spancer, Tommy Hilfiger dar si multi altii.
  • articole vestimentare de calitate. Fie ca aleg produse noi sau second hand, calitatea primeaza.

Acestea fiind spuse, o sa va dovedesc prin poze cat de bine arata produsele achizitionate. Cu doar 350 lei am achizitionat o gramada de hainute, pe care in mod normal as fi dat multe mai mult. Calitatea produselor este exceptionala si sincera sa fiu nu ma asteptam sa arate atat de bine. Am ales produse noi, cu eticheta cat si produse in stare foarte buna, fara eticheta.

Am ales sa-i cumpar piticului haine pentru primavara, jachete, veste tricouri, camasi si pantaloni scurti dar si o pereche de tenisi. Masura aleasa a fost 92 pe care o poarta in mod normal, unele hainute ii vin perfect, altele ii sunt maricele, dar nu e problema caci in curand ii vor veni bine.

Sunt foarte incantata de prima comanda de pe Kidlet si cu siguranta nu va fi ultima. Deja mi-am uplut cosul de cumparaturi cu alte produse noi.

 

Coi stiati de outletul Kidlet? Ati achizitionat pana acum de pe site?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

14 Comments

  1. Am intrat și eu și am văzut o mulțime de haine frumoase. Am zis ca în vara o sa le comand câteva hăinuțe de sezon

  2. hai ca acum l-ai imbracat complet de primavara si e vremea sa il scoti in parc, sa alerge dupa fete. Cel mai mult din hainutele alese de tine de pe Kidlet imi plac vestutele si pantofii sport. Sa le poarte sanatos!

  3. Arata foarte frumos coletelul tau. Ti-ai ales o gramada de lucruri dragute. Mi-am luat si eu niste produse dragute de la ei si chiar ma bucur ca i-am descoperit

  4. Si eu sunt de parere ca sa cumperi haine la preturi mai mici.Ele arata impecabil!Copiii cresc si nu vad sensul sa aruncam cu banii cand putem la fel sa.i imbracam pe copii cu bani mai putini!Buna alegere Criss!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.