Indulceste-ti ceaiul, cafeaua sau laptele cu miere poliflora Apidava

In functie de sezon, sistemul nostru este mai puternic sau mai slab iar alimentia noastra ar trebui adaptata dupa acest criteriu extrem de important. De aceea meniul nostru zilnic ar trebui sa contina produse apicole pentru a intari si ajuta sistemul imunitar sa lupte cu virusii. Mierea de albine, polenul dar si pastura ajuta foarte mult sanatatea.

Fiindca in luna martie este schimbare de sezon, automat sistemul nostru imunitar poate avea de suferit. Consumul mierii de albine, al tincturii de propolis, al laptisorului de matca este un adevarat aliat impotriva racelilor, dar si pentru a previne astenia de primavara. Mierea de salcam, cea poliflora si cea de tei sunt ideale pentru prevenirea asteniei si pentru intarirea sistemului imunitar, fiind recomandate in special copiilor, gravidelor sau persoanelor bolnave. 

Mierea poliflora Apidava

Mierea poliflora din pacate, este cosiderata un sortiment de miere de calitate inferioara celorlalte sortimente. Fiindca mierea poliflora se gaseste intr-o cantitate mai mare pe piata si este mai ieftina ca celalate sortimente, da impresia ca mierea este mai putin calitativa si nu aduce destule beneficii sanatatii noastre.

Dar nu este deloc asa! Mierea poliflora este preparata de albine din nectarul provenit de la mai multe plante. Apicultorii mai in varsta numesc mierea poliflora, „ de faneata” . Culoarea mierii difera in functie de plantele din care albinele au cules nectarul. Mierea poliflora are un gust puternic si aromat. In general mierea inchisa la culoare este o miere in care concentratia de vitamine si mai ales minerale este mai ridicata. Mierea poliflora recoltată în perioada de sfarsit a verii de pe fanete este o miere de foarte buna calitate, cu arome si calitati gustative şi chiar medicinale extraordinare.

Pentru mierea poliflora Apidava, albinele culeg nectar din zeci sau chiar sute de specii de plante, mierea din stup fiind plina de minerale si vitamine necesare pentru organismul nostru. Mierea pe langa minerale si enzime aduce zaharuri naturale de foarte buna calitate. Aceste zaharuri ofera energia necesara functionarii organismului nostru.

Miere la pliculete Roua Florilor Apidava

Noi iubim mierea Apidava si din casa nu ne lipseste niciun fel de sortiment. Atat noi, cat si baietelul nostru consumam miere aproape zilnic la micul dejun sau ca gustare. Pe paine prajita cu unt, mierea este un adevarat rasfat, transformand o masa banala intr-una delicioasa si pe placul intregii familii.

Varianta pliculetelor cu miere este o idee excelenta pentru a le folosi in lapte, ceai sau miere, fiindca dozarea este mai usoara si mai practica. Mierea la pliculete poate fi folosita atat acasa, la birou sau in pachetelul de scoala al copiilor. Oriunde plecam putem lua cu noi pliculetele de miere Apidava pentru a ne indulci.

 

 

Pentru mine varianta pliculetelor de miere este cea mai potrivita fiindca in acest fel stiu exact cata miere pun in ceai sau lapte si pot doza fara sa fac risipa. In plus, pentru zilele in care simt nevoia de dulce, un pliculet de miere poliflora alunga pofta de dulce si imi ofera energia necesara pentru a-mi desfasura activitatile.

Voi consumati miere de albine? Cum vi se par pliculetele de miere potrivite pentru indulcirea ceaiului, cafelei sau laptelui?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

17 Comments

  1. Din casa noastra nu lipseste mierea niciodata!O ador!!!Zilnic mananc mieresi goala!Pliculete nu am incercat,dar eu zic ca sunt foarte utile si mai ales in calatorii!😊

  2. Mi se par tare interesante plicurile cu miere. Unul este suficient pentru un ceai, primeam la restaurant. La cafea nu am folosit. 😉

  3. sotul meu si-a luat la munca pliculete de miere si le foloseste pe post de desert. Dupa masa de pranz, intinde putina miere pe o felie de paine si isi face pofta de ceva dulce fara sa mai dea banii zilnic pe prostii scumpe si nesanatoase.

  4. eu sunt fana miere, desi am constatat ca nu am mai mancat asa multa in ultima luna. trebuie sa remediez asta, ca am tot felul de varianta delicioase prin casa!

  5. mierea la pliculet este o alternativa la o masa sanatoasa si la multe cani de ceai si cafea!

  6. Eu chiar consum zilnic miere si imi place enorm de mult. O consum dimineata pe stomacul gol si am scapat fara raceala in iarna asta. Pliculetele mi se par geniale pentru ca au exact cantitatea de care as avea eu nevoie zilnic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.