Noua gama Avon pentru ingrijirea parului- Advance Techniques Reconstruction

Am fost tare bucuroasa cand am aflat ca am fost selectata in campania Avon de pe BuzzStore. Produsele Avon erau favoritele mele prin liceu, atunci cand eram si reprezentam. Imi placeau tare mult produsele lor asa ca eram curioasa sa vad ce poate face noua gama de ingrijire a parului Advance Techniques Reconstruction. Gama contine sampon, balsam si ser.

Coletul buzz a continut:

  • sampon par;
  • balsam par;
  • ser par;
  • 5 perii pentru par: 4 dintre ele au ajuns la prietenele mele ;
  • cataloage avon;
  • rama foto;
  • pliante cu instructiuni.

Am testat produsele asa ca acum pot venic cu o parere sincera despre produse. Intreaga gama este menita sa ajute la regenerarea si fortificarea parului.

Sampon Advance Techniques Reconstruction

O sa incep cu samponul fiindca el este cel cu care incepem ritualul de ingrijire al parului. Ambalajul este unul foarte practic. Textura samponului este cremoasa si face foarte multa spuma, lucru pe care il apreciez fiindca asa stiu ca parul este curatat. Are un miros foarte placut ce se mentine in par si dupa uscare. Asa cum am promis o sa fiu sincera, asa ca recunosc faptul ca mie samponul nu mi s-a potrivit. Mai exact, am facut matreata si parul este aspru dupa samponare, fiind obligatoriu sa folosesc un balsam. Fiecare scalp si fir de par are particularitatile sale, asa ca pentru a vedea daca un produs se potriveste este obligatoriu sa il incercam. Pretul mi se pare avantajos pentru gramajul generos, asa ca daca va plac produsele Avon ar trebui sa le dati o sansa.

Balsam de par Advance Techniques Reconstruction

Daca samponul nu mi s-a potrivit, balsamul de par a fost pe placul meu. Ambalajul este si el foarte practic, produsul se absoarbe rapid in par si il las sa actioneze timp de 5-10 minute, in functie de timpul liber pe care il am, apoi clatesc bine. Dupa clatire parul ramane moale si matasos si se piaptana usor, in plus miroase foarte bine!

Ser pentru par Advance Techniques Reconstruction

Serul este de departe produsul meu favorit din acest set. Parul meu are multe fire rebele si este necesar sa aplic un produs bun pentru a-l aranja. Serul din aceasta gama mi se potriveste pe deplin facandu-si foarte bine treaba. Lasa parul moale, matasos si ii ofera un luciu deosebit. Firele rebele sunt domolite si nu se ingrasa repede. Pentru fiecare aplicare este necesar foarte putin produs  de aceea gramajul este foarte generos si va ajunge mult timp. Chiar recomand serul din aceasta gama!

Per total sunt incantata de noua gama. Serul imi palce mult de tot si va fi in rutina zilnica de ingrijire a parului. Daca vreti si voi sa testati produse gratuit, va puteti face cont aici, la Buzz si aplica pentru campaniile viitoare.

 

Voi ati incercat aceste produse? Ce impresie v-au lasat?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

17 Comments

  1. serul as vrea sa il incerc si eu si cred ca mi-l voi comanda cu prima ocazie. samponul si balsamul le-as lua pentru mama pentru ca eu nu mai fac experimente pe parul meu, avand probleme destul de grave cu dermatita.

  2. Am avut un ulei de la ei din gama si foarte fain a fost. A trecut ceva vreme de atunci dar as vrea sa il incerc si pe acesta mai ales ca am varfuri le uscate

  3. Si eu am testat aceste 3 produse de la Avon in cadrul campaniei BUZZStore si sunt f multumita. Am parul ondulat , ceea ce-l face mai dificil de pieptanat , aranjat …insa cu aceste produse ingrijirea parului a devenit o placere . Eu le recomand cu drag in randul prietenelor mele . Parul meu a capatat un aspect vizibil imbunatatit.

  4. Si eu am parul uscat si cred ca mi-ar prinde foarte bine aceasta gama. Serul cu ulei de argan mi se pare foarte interesant, aam citit numai pareri bune despre el

  5. Nu am folosit niciodată produse de îngrijire a părului de la Avon dar gama prezentată în articol arată tare bine.
    Sper să-și dovedescă din plin calitățile dacă mă hotărăsc să le încerc.

  6. Si eu am fost selectata sa le testez.Mi s-au parul ok.Singurul cu care parul meu nu prea s-a inteles a fost samponul.Mi se pare ca lasa parul cam aspru, dar am folosit balsam dupa si a fost ok.Dintre cele 3 produse cel mai mult imi place serul.Miroase super, nu incarca parul si intareste firul de par

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.