Ootd- Cum am purtat jacheta multicolora in dungi de pe Roh Boutique

Astazi, de 1  martie vin cu o sugestie de tinuta pentru primavara ce tocmai a sosit, cel putin calendaristic. Toata tinuta mea a plecat de la un articol vestimentar abia primit de pe Roh Boutique. Sunt convinsa ca inca va aduceti aminte puloverul cu tematica craciunistica tot de la ei, pe care l-am purtat cu drag de sarbatori.

Alegerea mea de data aceasta, de pe site, a fost o jacheta multicolora in dungi, pe care mi-am dorit-o tare mult, mai ales ca de acum vine caldura si poate fi purtata in tinutele de primavara. Ca de fiecare data, coletul a venit tare, tare frumos impachetat, alaturi de un umeras dar si o curelusa draguta ca si cadou. 

Jacheta multicolora in dungi

Jacheta mi-a atras atentia mai ales prin culorile sale. Mi se pare o jacheta vesela si potrivita pentru tinutele de zi cu zi. Desi la prima vedere as fi avut impresia ca este greu de purtat, nu e deloc asa. Fiind o jacheta colorata, poate fi purtata in multe combinatii, doar trebuie sa avem grija ce culori combinam la articolele vestimentare de dedesupt. Materialul este unul subtirel, usor elastic si are maneci 3 sferturi. Nasturii sunt din lemn si arata foarte bine in combinatia aceasta. Eu mi-am ales marime 36 si imi vine perfect.

Pentru a integra aceasta jacheta multicolora, de data aceasta am mers pe ceva simplu, monocromatic, scotand in evidenta culorile jachetei.

Am optat pentru o fusta neagra dreapta, ce are capse in partea frontala. Este de pe H&M si deja am purtat-o de cateva ori. Chiar a fost o achizitie buna si a meritat banii dati. Pentru partea de sus am ales o helanca neagra, potrivita pentru sezonul acesta, tot marca H&M. Ca accesorii am ales o esarfa colorata, care s ainveseleasca tinuta. Cizmele peste genunchi sunt favoritele mele, cred ca arata foarte bine si in combinatia aceasta cu fusta, dar si cu pantaloni.

Chiar sunt incantata de tinuta de astazi, ma simt bine purtand-o. Jacheta a devenit rapid favorita mea si cu siguranta o sa o mai vedeti in tinutele pe care le voi posta pe blog de acum inainte.

Va recomand cu incredere sa intrati pe Roh Boutique, hainele sunt extrem de calitative si arata foarte bine.

Cum vi se pare tinuta mea de astazi? Este jacheta multicolora pe placul vostru? Voi cum ati combina-o?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

18 Comments

  1. In ultima vreme ai abordat tinute foarte feminine care te prind de minune. Te felicit pentru cum ai combinat elementele acestei tinute si pentru alegerea jachetei multicolore care mi se pare perfecta pentru vremea asta de primavara.

  2. Foarte frumoasă!
    Nici mie nu mi se pare pretențioasă. Sigur merge cu roz sau violet având clar nuanțele astea și jacheta. Niciodată nu dai greș dacă combini cu negru sau cu alb și îmi place mult că ai optat pentru cizmele astea, deasupra genunchiul.

  3. Jacheta arata super pe fundal negru, nu e stilul meu insa tie iti vine bine. In schimb, am o fusta similara si am purtat-o de am inebunit, asa de mult imi place.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.