Ootd- Tinuta colorata de primavara

De curand am primit ultima comanda de la Dresslily dar si cea de la FashionMia. Prietena mea, Ramona, pe care sunt convinsa ca o stiti, scrie pe blogul Rokolla, a facut tot posibilul sa ia coletele pentru mine de la posta vamala, astfel incat sa nu fiu nevoita sa merg 100km. Asadar, cele doua colete au ajuns la posta vamala. Comanda de la Dresslily a ajuns rapid, in jur de o luna de la expediere, pe cand cea de la Fashionmia am asteptat-o de prin noiembrie.

Asa ca, primind produsele, trebuia sa va arat cat mai curand cum arata. De la Dresslily mi-am achizitionat o bluza dar si o geanta tare frumoasa. Trebuie sa recunosc faptul ca geanta a fost dorinta mea cea mai mare, faptul ca din bugetul alocat mi-au mai ramas ceva bani, am reusit sa-mi iau si o camasa.

Camasa este mai faina decat credeam eu ca e. Are o culoare simpatica, un verde placut si e usor transparenta. Materialul este creponat, initial eu credeam ca e sifonata insa la calcare mi-am dat seama ca asa este materialul. Marimea pe care am ales-o eu este S si imi vine perfect. Bluza e minunata pentru primavara si pentru tinute vesele, chiar e o achizitie buna pentru doar 9$!

Geanta m-a cucerit de cand am vazut-o pe site si cand am primit-o, m-am convins! A devenit rapid favorita mea. culoarea este superba si foarte versatila, putand fi purtata la orice tinuta. Este foarte chic si extrem de incapatoare, fiind potrivita pentru mine. Pretul a  fost 30$, insa merita achizitia. Asa ca daca va place, nu ezitati sa o cumparati!

Si ca sa intregesc tinuta de primavara, sa o fac mai vesela si colorata am optat pentru trench-ul galben de la Fashionmia. Este perfect pentru sezonul acesta si e foarte potrivit atat pentru tinute casual cat si pentru tinute elegante. Eu am marimea S si imi vine perfect. Calitatea este foarte buna, asa ca am adaugat o pata de culoare in garderoba si tinutele mele viitoare.

Aceasta este tinuta mea de astazi. Astept cu drag impresii! Ce produs va place cel mai mult?

Am purtat:

Geanta: Dresslily

Bluza: Dresslily

Trench: Fashionmia

Jeansi: Sinsay

Botine: Zaful

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

20 Comments

  1. arata foarte bine geanta ta. EU mi-am cam luat teapa cu una comandata acum vreo doua luni de pe alt site din china. Are fermoarul foarte prost si ea in sine e grea si prost lucrata. Cred ca iar ma lecuiesc o vreme de comenzi in afara.

  2. Toate produsele sunt frumoase si iti vin bine. Recunosc ca am fost atrasa cel mai mult de geanta si daca reusesc s-o mai prind, mi-o iau si eu cu siguranta. Pe locul 2 este trench-ul si bluza pe 3!

    Multumesc mult pentru mentionare si ma bucur mult ca am putut sa te ajut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.