Recomandare fond de ten matifiant- L’Oreal Paris Infallible

Imi place sa incerc tot timpul produse noi de la brand-uri renumite, dar care nu sunt neaparat exagerat de scumpe. Fiindca eu consider ca putem gasi produse de la calitate, de la brand-uri de renume, astfel incat sa nu cheltuim foarte multi bani dar sa avem parte de ingrijirea potrivita. De obicei, cautarile mele se opresc pe Notino. Aici gasesc intotdeauna ceea ce imi doresc, la preturi accesibile. Au produse de la brand-uri cunoscute si ofera intodeauna discount-uri substantiale si oferte de nerefuzat.

Brand-uri de renume pe Notino

Unul din brand-urile de renume, ale carui produse le folosesc foarte des este L’Oreal Paris. Tot timpul gasesc noutati tentante de la ei. L’Oreal Paris ofera un numar mare de produse inovatoare, la preturi accesibile. Au o gama larga de produse. De la produse de machiaj, ingrijirea tenului, a parului dar chiar si produse pentru barbati.

De-a lungul timpului am avut ocazia sa incerc produsele L’Oreal Paris si inca sunt fidela catorva produse care pe mine m-au cucerit.

Recomandare produs L’Oreal Paris

Fond de ten matifiant L’Oreal Paris Infallible

De-a lungul timpului a incercat diverse fonduri de ten de la diferite brand-uri insa de fiecare data am fost dezamagita. Tenul meu este gras si am nevoie de un fond de ten care sa ofere matifiere dar care sa si acopere imperfectiunile cauzate de acnee.

Asa ca impresiile pozitive ale fetelor ce au incercat fondul de ten L’Oreal Paris Infallible m-au facut instant sa il incerc. Si bine am facut!

Impresii

Pretul este unul extrem de accesibil, 50 lei. Ambalajul este unul practic si dozarea se face cu usurinta, fara a risca sa risipim produs inutil. Textura este cremoasa, usor lichida. Eu aplic fondul de ten cu buretelul si efectul este senzational. Are acoperire medie spre mare si efectul matifiant rezista intreaga zi. Rezistenta este foarte buna, au fost zile in care l-am purtat de dimineata pana seara si inca arata bine pe ten. Dupa aplicare tenul ramane perfect mat, fara efect de masca. Eu il aplic fara baza pentru fond de ten si rezista excelent, dar banuiesc ca o baza il ajuta si mai mult. Eu am nuanta 13 Rose Beige si mi se potriveste perfect. Sunt la al doilea tub. Primul ales a fost o nuanta mai inchisa de aceea am fost nevoita sa il amestec cu un alt fond de ten mai deschis pentru a obtine nuanta dorita. Acum insa, ma pot bucura de nuanta perfecta pentru tenul meu.

Este cu adevarat produsul meu favorit, acoperirea este foarte buna, efect matifiant ce nu necesita si aplicare de pudra iar pretul este mai mult decat accesibil. Asa ca daca, aveti nevoie de un fond de ten bun, recomand cu incredere!

In acesta perioada, pe Notino se gaseste o super oferta: 15% reducere la brandurile de top (printre care se afla si L’Oreal Paris) folosind codul de reducere: BRANDSALERO.

Voi ati incercat produsele L’Oreal Paris? Stiati de acest fond te ten?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

17 Comments

  1. Eu nu prea ma impac cu fondurile de ten matifiante, dar as cauta varianta satinata a acestuia, sa vad daca mi se potriveste. 😊

  2. Nu l-am incercat. Mă bate gândul sa îmi iau unul de la Vichy, am auzit numai de bine

  3. stii ca ne confruntam cam cu aceleasi probleme si acelasi tip de ten, deci ma bucur sa aud ca fondul asta de ten iti prieste. Momentan eu mi-am luat unul de la Nyx, tot de la Notino, imi plac maxim ca textura si rezultate, dar am dat putin gres cu nuanta.

  4. Imi plac fondurile de ten cu efect matifiant si acesta chiar ma tenteaza, mai ales ca poate fi achizitionat si la reducere, pe total avand un pret extrem de accesibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.