Somn linistit in pijamalele deosebite alese de pe Lady-Line.ro

Somnul are un rol extrem de important in viata noastra. Atunci cand nu dormim bine noaptea, a doua zi nivelul de energie este foarte scazut si nu ne putem desfasura activitatile asa cum ar trebui. Pentru a obtine un somn linistit si relaxant pe timpul noptii, nu doar salteaua si lenjeria au un rol important ci si pijamalele pe care alegem sa le purtam.

Pijamalele pe care le alegem trebuie sa ni se potriveasca pe deplin. Materialul trebuie sa mangaie delicat pielea, sa se simta moale si fin pe piele si sa permita pielii sa respire. Marimea pe care o alegem are si ea un rol important pentru a ne simti bine in pijamaua aleasa. Aceasta nu trebuie sa fie nici prea larga, pentru ca ne-ar incomoda si nici prea stramta fiindca ne-ar sufoca. De asemenea, pijamalele trebuie alese in functie de sezon. Primavara si toamna optam pentru pijamale lungi dar din material subtire, iarna alegem pijamale pufoase iar vara, pijamalele subtiri si scurte sunt alegerea cea mai potrivita.

Si fiindca imi place sa port pijamale de calitate, alegerea mea pentru cele mai noi si mai dragute pijamale a fost Lady-Line.ro, un magazin online cu pijamale pentru intreaga familie.

Ce mi-am ales in comanda Lady-Line.ro?

Eu am ales 2 pijamale, una de primavara si una de vara. Drept sa va spun, a fost extrem de greu sa ma hotarasc ce model sa aleg. Pe site au o gama variata de pijamale, modele extrem de frumoase si simpatice, incat greu reusesti sa alegi doar un model.

 

Pijama de primavara

Fiindca primavara port pijamale subtiri am ales un model extrem de simpatic. Pijamaua este cu pantalon si bluza cu maneca lunga, potrivite pentru sezonul acesta si pentru toamna. Culoarea este deosebita si perfecta pentru a ma inveseli iar imprimeul cu zebre mi se pare atat de dragut! Materialul este extrem de calitativ, bumbac 100%, se simte atat de bine pe piele si o lasa sa respire. Mi-a placut la aceasta pijama si faptul ca pantalonul are elastic in talie. Pe langa comoditate, aceasta pijama ofera si un aer chic si feminin, imi place tare mult! Eu am marimea S-M si se potriveste foarte bine.

Pijama de vara

Si fiindca vara imi place sa ma imbrac lejer, am ales din pijamale dama vara cea mai simpatica pijama pe care am avut-o pana acum! O pijama simpatica, in nuante de gri si roz, inimioare si ursulet, perfecta pentru a-mi inveseli serile. Aceasta pijama este formata din pantalon si bluza cu maneca scurta din bumbac 100%. La fel ca si pijamaua de primavara si aceasta se simte foarte bine pe piele si se aseaza perfect pe corp. Este o alegere perfecta! Eu am ales marimea S si imi vine de minune.

Asadar, recomand cu incredere Lady-Line.ro. Eu m-am indragostit de aceste doua pijamale si cu siguranta vor urma alte comenzi. Calitatea este foarte buna, preturile accesibile si magazinul ofera seriozitate si promptitudine, coletul ajungand imediat la noi. In plus, au un mod extrem de deosebit in a aranja coletele, dovada ca acestia chiar isi doresc sa multumeasca si sa faca fericiti clientii.

Voi ce fel de pijamale alegeti pentru a avea un somn linistit? Ce pijama din cele doua va place mai mult?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

13 Comments

  1. pentru mine este foarte important ca pijamaua sa fie in bumbac, sa aiba cusaturi care sa nu cedeze prea usor, ca eu ma foiesc grav in somn, sa nu fie foarte groasa si in niciun vaz cu maneca lunga. La culori nu fac mofturi.

  2. Imi plac alegerile facute de tine. Prefer si eu sa aleg comoditatea si materiale de calitate. In acest fel pielea poate respira in voie si eu ma simt bine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.