Top 3 masini care au consum redus si se intretin cu bani putini!

Daca ai o masina care consuma mult si te face sa  iti pui mainile in cap de fiecare data cand ajungi cu ea la la mecanic, clar ai facut o alegere proasta. Nu de alta, dar o masina care are o astfel de “atitudine”, daca se mai strica si des, te va  duce curand la faliment.

Orice sofer stie ca anumite marci de autoturisme sunt mai costisitoare ca si intretinere, deoarece piesele lor sunt mai scumpe. La fel sta treaba si cu motorizarea si consumul. Tocmai de aceea, daca vrei sa renunti la masina  care ti-a scos peri albi sau pur si simplu ai nevoie de o masina mai noua, uite trei variante de automobile care imbina utilul cu frumosul. Masini care arata bine, se intretin usor si au un consum redus. Suna bine, nu?

 

  • OPEL CORSA D

 

Acest model este recunoscut pentru eleganta sa, dar  si pentru faptul ca are un raport excelent intre costurile de achizitie,  intretinere, si consum. La modelele de dupa 2006 pretul este mai mare, deoarece producatorii au ridicat standardele si au adus imbunatatiri majore in ceea ce priveste aspectul,  caroseria si confortul interior. Cu toate acestea , Opel Corsa D ramane o masina rezonabila din toate punctele de vedere.. Piesele de schimb pentru acest autoturism, la fel ca pentru toate modelele Opel, inclusiv piesele pentru opel astra H , o masina mai mare,dedicata familiei, sunt accesibile si se pot achizitioana inclusiv din mediul online. Daca doresti sa iti achizitionezi un Opel Corsa, trebuie sa stii ca aceasta masina este potrivita si pentru doamne. Acestea au grija, de obicei, de interiorul masinii, iar o serie de accesorii pentru opel pot fi comandate pe  www.revizieshop.ro , inclusiv covorase de interior sau huse. In ceea ce priveste siguranta, site-urile de profil descriu Opelul Corsa D ca pe un autoturism  sigur, si nu trebuie sa ai indoieli in privinta acestui lucru, deoarece este prima masina de clasa mica care a obinut 5 stele la testele de siguranta Euro NCAP.

 

  • SKODA OCTAVIA COMBI

 

Este recunoscuta ca fiind o masina fiabila, spatioasa si potrivita pentru familii. Are un design elegant, iar cei care au achizitionat-o spun ca arata ce poate la drumurile lungi, unde “se simte mai in largul ei”. La consum sta bine, o medie de 5,8-6 litri la 100 de kilometri extra urban. Interiorul este finisat frumos,  tapiteria este de calitate, iar dotariile bat spre excelent. Parerile sunt bune si in ceea ce priveste rezistenta in timp. Octavia a dovedit ca poate fi o investitie buna si de durata.

 

  • VOLKSWAGEN POLO 1.6 TDI

 

Volkswagen este o marca indragita de conducatorii auto din Romania. Pentru ca, in timp, a demonstrat ca merita. Producatorii nu au schimbat ceea ce au vazut ca functioneaza, asadar surprize majore nu vei avea. Sunt autoturisme  fiabile, care au un consum mic si pentru care nu trebuie sa platesti un salariu la mecanic pentru cateva piese de schimb. Modelul Polo 1.6 TDI, consuma cam 4.2 litri/100 de kilometri. Cei care detin aceasta masina spun ca se conduce usor, ca este confortabila si silentioasa.

Asadar, ai de unde alege, trebuie doar sa fii hotarat. Daca decizi sa cumperi o masina second hand, ai grija de unde o achizitionezi, pentru ca multe autoturisme nu arata kilometrii reali. Pentru detalii tehnice, daca nu esti foarte priceput, ar trebui sa iei cu tine pe cineva care te-ar pute ajuta, un mecanic sau un amic cu experienta in domeniul auto. Apoi …spor la gonit pe sosele!

Sursa foto: www.shutterstock.com

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

7 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.