4 produse pe care orice femeie trebuie sa le aiba pentru a se aranja

Fiecare dintre noi isi doreste sa aiba parte de ingriire zilnica acasa exact ca la salon. Din diverse motive, fie financiare, fie din lipsa timpului, nu putem ajunge la salon ori de cate ori ne dorim. O femeie pentru a arata bine are nevoie de ingrijire deosebita a parului, o unghiilor dar si de un machiaj placut atunci cand iese in oras. De aceea sunt cateva produse pe care orice femeie trebuie sa le aiba astfel incat sa avem grija de noi pentru a arata cat mai bine.

Si fiindca cumparaturile online nu necesita timp pierdut pe drumuri, Neer.ro este un site ce ofera o gama variata de produse pentru infrumusetare de care are nevoie o femeie. Pe langa diversitatea de haine pe care o gasim pe site, putem achizitiona si tot ce avem nevoie pentru a ne ingriji acasa.

4 produse pe care orice femeie trebuie sa le aiba pentru a se aranja

Set de pensule

Fiindca un eveniment important sau o iesire cu prieteii inseamna sa avem putina grija de felul in care aratam. De aceea, orice femeie trebuie sa aiba pe langa trusa de machiaj favorita si un set de pensule. Nu trebuie sa fie pensule exagerat de scumpe ci sa fie suficient de bune pentru a realiza un machiaj simplu dar de bun gust. E indicat ca achizitionam un set complet de pensule astfel incat acesta sa contina si pensule pentru machiajul ochilor dar si pentru machiajul fetei.

Set 8 pensule pentru machiaj

set de pensule

Pila electrica pentru unghii

Fiindca unghiile sunt cartea de vizita a unei femei, trebuie sa acordam o atentie deosebita felului in care acestea arata. De aceea, e important`sa alegem un produs de calitate cu ajutorul caruia sa ne ingriim unghiile. Pila electrica este solutia cea mai potrivita, facand ca unghiile noastre sa arate impecabil. Dupa ingriire, aplica oja favorita si manichiura e gata!

Pila electrica mini

 

Perie de par cu efect antistatic

Prima impresie este data de aspectul fizic asa ca e important ca parul nostru sa arate bine. Pe langa produsele de ingrijire ale astuia trebuie sa alegem si o perie potrivita pentru a domoli firele rebele si a-l impiedica sa se electrizeze.

Perie de par

perie de par

Pila pentru picioare

O femeie ingrijita trebuie sa aiba picioarele superbe. De aceea, la fel ca si mainile acestea trebuie sa aiba parte de o ingijire corespunzatoare. Nimic nu e mai neplacut decat sa porti o pereche de sandale iar talpile sa arate neingrijit. O pila pentru unghii alaturi de o crema hidratanta va rezolva problema si va face ca picioarele noastre sa arate excelent.

Pila de picioare

pila calcaie

E usor sa avem parte de o ingrijire ca la salon avand ustensilele necesare. Putin timp liber si suntem gata. Toate produsele pentru infrumusetare necesare le patuteti gasi pe Neer.ro la preturi foarte bune.

Voi preferati sa mergeti la salon sau va ingijiti acasa?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

5 Comments

  1. O perie de par de genul ala am si eu si sa stii ca isi face treaba, in sensul ca descurca repede parul si nu il rupe sau electrizeaza. Nu ma asteptam, mai ales ca este un produs destul de ieftin. Ce mi-a atras cel mai tare atentia pe acest site? Rochitele pentru fetite. Sunt adorabile!

  2. Recunosc ca eu nu detin toate acele lucruri mentionate mai sus(nu am pila electrica si nici pensulele),dar in schimb am o perie asemanatoare si o pila pentru picioare de la Oriflame!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.