Ce bijuterii personalizate sa alegi pentru cineva drag

Primavara este despre vestimentatie lejera si accesorii cat mai deosebite. Dupa ce in tot sezonul rece ne-am infofolit, ascunzand accesoriile pe care le purtam, acum a venit timpul sa scoatem in evidenta tinutele frumos accesorizate. Stiti ca iubesc accesoriile si orice tinuta de-a mea este accesorizata corespunzator. Consider ca alegerea unor bijuterii personalizate este potrivita pentru oricine, indiferent de anotimp.

De ce sa alegi bijuterii personalizate?

Fie ca ne dorim ceva nou, sau fie ca suntem in cautarea unor cadouri, bijuteriile personalizate sunt cele mai potrivite. Pe langa faptul ca lucrurile personalizate nu sunt exagerat de scumpe, acestea au o incarcatura emotionala si va face fericit pe oricine le poarta sau le primeste. Atat barbatii cat si femeile pot purta cu usurinta bijuterii personalizate.

Primavara aceasta se poarta bijuterii personalizate

Lucrurile personalizate au prins din ce in ce mai mult teren. De la articole vestimentare, accesorii pentru gadgeturi sau bijuterii, acestea au impact mare asupra tuturor. Lucrurile personalizate sunt unicat, fiindca produsul respectiv va contine exact mesajul sau poza dorita de noi. In acest fel nimeni nu va avea un articol vestimentar sau o bijuterie identica cu a noastra. In plus, bijuteriile personalizate sunt ideale pentru a fi facute cadou!

Ce bijuterii personalizate sa alegi pentru cineva drag

Bratara inox

Fie ca vrem sa facem o surpriza unei femei sau unui barbat, bratara de inox personalizata este alegerea cea mai potrivita. Are un design minimalist dintr-o bratara din snur negru insa tablita din inox pe care putem grava mesajul dorit va face din aceasta bratara sa fie una speciala. In plus, putem opta pentru o cutiuta cadou, in acest fel vom surprinde pe cel drag cu un cadou deosebit ce ii va aduce aminte de cat de mult il pretuim de fiecare data cand vede si poarta bratara.

bijuterii personalizate

Pandantiv inimioara

Acesta este un cadou potrivit doamnelor si domnisoarelor. Stim foarte bine ca acestea adora bijuteriile, asa ca un pandantiv din argint gravat cu mesajul dorit le va aduce zambetul pe chip. Pandantivul poate fi atasat la orice bratara sau colier, in functie de preferinte. Este cu siguranta, o alegere inspirata.

bijuterii personalizate

Pix

Cei ce lucreaza intr-un birou sau chiar de acasa, au nevoie in permanenta de un pix. Asa ca, daca persoana draga se incadreaza in aceasta categorie de oameni putem alege un pix personalizat cu mesajul dorit. In acest fel se va putea bucura de un design unic si ii va aduce aminte intotdeauna de noi.

bijuterii personalizate

E usor sa faci pe cineva drag fericit. O bijuterie personalizata va aduce tot timpul zambetul pe buze. In magazinul online Maguni putem agsi o sumedenie de bijuterii personalizate, alaturi de multe alte lucruri ce pot fi personalizate dupa bunul nostru plac.

Voua va plac bijuteriile personalizate?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

14 Comments

  1. vrei sa-ti zic un secret? Eu nu am nicio bijuterie personalizata, dar am facut de mai multe ori cadou asa ceva. Noi am tot zis macar verighetele sa le ducem la gravat, dar nu am mai ajuns. Chiar mi-e ciuda, dar sper sa o facem vara asta. Si stii ce bijuterie mi-ar placea mie? O bratara cu citatul meu preferat.

  2. Am și eu 2 brățări personalizate dar nu sunt gravate, sunt lucrate handmade. Oricum îmi plac tare mult bijuteriile personalizare. Îmi par un cadou minunat de oferit cuiva drag!

  3. Mi se par cadouri mai speciale daca sunt personalizate, nu toata lumea se gandeste la un cadou de genul acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.