Ce mi-am luat in ultima comanda de pe Vitamix-magazin naturist

In ultima perioada am grija sa am parte de o alimentatie sanatoasa dar si sa folosesc produse de ingrijire naturale. De aceea, in ultima comanda plasata pe Vitamix, am avut grija sa imi iau tot ceea ce am nevoie atat pentru alimentatia mea, pentru ingriire dar si pentru curatenie.

Vitamix este un magazin pe care l-am descoperit in una din intalnirile cu bloggeritele din Galati-Braila, cand am avut ocazia sa imi achizitionez cu un voucher produse din magazinul fizic din Galati. Fiindca magazinul fizic este foarte departe de mine, aleg sa imi achizitionez produsele necesare din magazinul online. Acesta este un lucru minunat, intrucat magazinul online Vitamix are o gama extrem de variata de produse, din toate categoriile iar preturile sunt extrem de accesibile. Imi este mult mai usor sa comand online, in general. Cumparaturile din fata calculatorului ma scutesc de timp pierdut in magazine dar imi ofera si posibitatea de a profita de destule oferte pe care magazinul online Vitamix ni le ofera.

Ce mi-am luat in ultima comanda de pe Vitamix

vitamix

Produse pentru o alimentatie sanatoasa

Am adaugat in cosul de cumparaturi cateva produse ce imi lipseau din casa si cateva pe care imi doream sa le incerc. Acesta sunt marca Springmarkt.

Lintea rosie am descoperit-o de curand si ma bucur ca am facut-o. Chiar credeam ca lintea este fara gust pana am gatit-o prima data. Dar nu e deloc asa. Este un aliment potrivit pentru o alimentatie sanatoasa. Se fierbe extrem de repede, are un gust delicios si nici nu e scumpa. Asa ca nu se putea ca din comanda sa lipseasca.

Nautul este nou pentru mine, nu l-am incercat pana acum si as vrea sa il introduc in alimentatia familiei. Am sa caut retete delicioase si sa am o gatesc.

Migdalele crude nu lipsesc din casa. Toata familia le adora. De la mic la mare. Sunt extrem de delicioase si sanatoase si pot fi folosite in la micul dejun, alaturi de un iaurt dar si mancate ca atare, pentru a rontai ceva delicios dar sanatos.

Siropul de agave este si el nou pentru mine. Am decis sa ii fac celui mic vafe sau pancakes si sa le indulcesc cu acesta. Cel mic este incantat, la fel ca si noi, adultii.

Un baton Quin Bite pentru a ma rasfata. Este o negresa Raw. Contine curmale, acaju si este absolut delicioasa.

Lapte de soia si laptele de migdale sunt doua sortimente noi pe care le-am introdus in alimentatia noastra.

vitamix

Produse de ingrijire si curatenie

Fiindca produsele de ingrijire de pe Vitamix nu imi sunt necunoscute. De-a lungul timpului am mai incercat produse de la Oma Gertude si Bunica Agafia.

Am ales un balsam nutritiv fortifiant cu ulei de cedru si suc de mesteacan de la Bunica Agafia, pentru a-i oferi parului meu ingijirea de care are nevoie. Tocmai ce l-am tuns destul de scurt si vreau sa am mare grija sa arate sanatos si lucios.

Sapunul lichid nutritiv de la Bunica Agafia este menit sa imi hidrateze mainile in profunzime si sa nu el mai simt aspre.

Si fiindca in sezonul acesta mainile mele sunt extrem de aspre am optat pentru crema nutritiva pentru maini de la Oma Gertrude fiind un aliat de nadejde si ingrijindu-mi foarte bine mainile.

In categoria produselor pentru curatenie am inclus un gel ecologic cu ceara de albine pentru parchet de la Organic People. Am citit impresii bune despre acest produs si mi-am dorit neaparat sa il incerc. Il pun la treaba si revin cat mai curand cu impresii detaliate.

Aceasta a fost comanda mea pe Vitamix. Cu siguranta este magazinul meu favorit si de fiecare data voi alege sa imi achizitionez de acolo tot ceea ce am nevoie pentru familia mea.

Voi ati comandat vreodata de pe Vitamix?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

14 Comments

  1. Eu ador acest site Vitamix.Imi iau multe produse de aici.Si eu ador migdalele crude,sunt foarte sanatoase!Linte si naut mereu gatesc!Imi plac produsele sanatoase si imi place Vitamix.E bine ca ti.ai luat sa incerci nautul!O sa iti placa!

  2. produsul pentru curatarea parchetului mai atarge cel mai tare din produsele pe care le-ai ales tu de data asta pentru ca sunt posesoare de catel si este mai bine pentru el sa folosesc detergenti ecoogici care nu ii pot face rau pielii.

  3. Multe dinttre produsele tale le regasesc si la mine, mai ales lintea rosie care a devenit favorita la nivel de familie si siropul de agave care face concurenta unei creme cu alune indulcita natural de la Sweeteria,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.