Cocktail de primavara cu cele mai bune promotii Notino

Primavara vine cu oferte din ce in ce mai tentante. Fiindca vremea frumoasa ne indeamna sa iesim mai des din casa, este necesar ca pentru a arata bine sa avem toate armele pregatite. De la produse de ingrijire si pana la produse de make-up, orice femeie trebuie sa aiba cele mai bune produse. Luna aprilie vine cu cele mai bune promotii Notino.

Cocktail de primavara cu cele mai bune promotii Notino

Deja este o obisnuinta ca Notino are in permanenta oferte tentante, menite sa ne ajute sa achizitonam produsele de care avem nevoie la cele mai mici preturi. La acest inceput de luna pe Notino gasim reduceri la produsele brandu-rilor de renume precum: Korika, L’Oreal Paris, Max Factor, Bourjois si multe altele. Pe langa preturile reduse, achizitia unor produse ale anumitor brand-uri ne asigura si transport gratuit. Si cum acestea nu ar fi de ajuns, putem alege un cadou de lux la o comanda ce contine produse ale brand-urilor specificate. Eu zic ca oferta este de nerefuzat, asa ca ar fi pacat sa o ratam.

promotii notino

Recomandare mascara

Fiindca stiti ca brand-ul L’Oreal Paris este unul din favoritele mele, astazi vin cu o recomandare. Mai ales, fiindca produsele brand-ului sunt in aceasta luna la reducere, ar fi pacat sa nu va spun ce recomandari am pentru voi. Despre fondul de ten L’Oreal Paris Infallible v-am vorbit in postarea trecuta, asa ca astazi a venit randul celui de-al doilea produs in topul preferintelor mele.

Este vorba despre mascara pentru volum si alungire L’Oreal Paris Volume Million Lashes. Recunosc ca am o slabiciune pentru mascara, imi place sa testez tot timpul ceva nou. Insa in permanenta am in trusa mea un produs pe care il tot recumpar.

Mascara Volume Million Lashes de la L’Oreal Paris este produsul meu favorit in acest moment de. Desi, sa fiu sincera toate rimelurile de la acest brand mi-au placut si s-au ridicat la nivelul asteptarilor.

colume million lashes mascara

Aceasta mascara imi place tare mult fiindca dupa aplicare genele capata un volum si o alungire perfecta. Peria este special conceputa pentru a desparti fiecare geana. Astfel genele nu se lipesc si nu arata incarcat. Pigmentii speciali asigura o culoare de un negru intens ce contureaza frumos privire. Este o mascara potrivita si pentru cei cu ochi sensibili sau cei care poarta lentile de contact.

mascara l'oreal

Eu sunt super incantata de aceasta mascara. Alungeste si ofera exact cat volum am nevoie genelor. Nu se lipesc si nici nu cade de pe gene dupa ore intregi de purtare. Pretul mi se pare accesibil, asa ca daca sunteti in cautarea unei mascara bune, aceasta e recomadarea mea!

Voi ati incercat aceasta mascara? Ce va tenteaza de pe Notino in acest moment?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

24 Comments

  1. Nu am incercat aceasta mascara, dar m-ai facut curioasa in privinta ei. Eu am pus ochii pe un parfumel si cred ca luna acesta mi-l fac cadou de ,,iepuras,,.

  2. Eu de fiecare data cand plasez o comanda pe Notino verific si pagna cu oferte speciala ca sa vad daca nu cumva pot profita de vreun cod de reducere pentr a cumpara mai ieftin sau daca nu exista vreo oferta din aceea cu produs cadou. Tare mult imi place sa stiu ca ma aleg cu un pret mai bun sau cu un produs gratuit.

  3. Daca nu as avea prea multe produse cosmetice care asteapta in dulap as cumpara jumatate dintre produsele din magazin fiindca nu stiu ce sa aleg, sunt ca un copil intr-o librarie.

  4. Sunt foarte multe oferte tentante pe Notino, greu de ales. Am descoperit ca au preturi mult mai mici la parfumuri decat alte firme similare.

  5. M-ar incanta aceasta mascara fiind potrivita pentru ochi sensibili, iar pretul mi se pare foarte bun. Am ochit eu multe oerte tentante dar nu ma pot intinde prea mult.

  6. Cat de bine suna promotiile de la Notino!! Rimelul este pe lista mea de dorinte. Am auzit ca ar fi foarte bun asa ca vreau sa mi-l iau si eu. Poate il prind la pret bun. 🤗😘😘

  7. Am vazut ca au o gramada de promotii cei d ela Notino si chiar ma uitam ca preturile sunt foarte bune, asadar valoarea economisita este mai mare.

  8. Este foarte bun rimelul de la Loreal si chiar il recomand. Iubesc promotiile asa ca ma voi lipi si eu de ceva de pe site

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.