Cum ajuta marketing online pentru a promova o afacere

Pentru a avea o afacere de succes este important sa facem un plan de marketing detaliat pentru a ne da foarte bine seama piata in care urmeaza sa ne lansam dar si sa avem o strategie clara pentru a promova cat mai bine afacerea sau serviciul nostru. Marketingul online este una din cele mai bune idei pentru a promova cat mai bine afacerea noastra. De aceea, daca nu stapanim foarte bine bazele unei stategii de promovare in online, este necesar sa apelam la un curs marketing online, pentru a putea duce la un alt nivel informatia.

De ce marketing online?

Este simplu. In zilele noastre totul se invarte in jurul internetului. Acesta ocupa un loc din ce in ce mai important in viata noastra. Marketingul online ne permite sa masuram si sa controlam mai bine totul. Putem vedea cati oameni au intrat pe site-ul nostru, de unde au venit, cat au stat, ce au vizualizat sau ce interese au. De aceea, pentru a putea obtine cele mai bune rezultate trebuie sa stapanim cat mai bine aceasta arie.

curs marketing online

Cum promovam in online afacerea noastra?

Promovarea in online are cateva canale de marketing care ne ajuta sa obtinem cele mai bune rezultate.

Promovarea prin Google Adwords ( sau pay per click ), se refera la reclamele care apar deasupra rezultatelor organice cand facem o cautare pe google. In acest mod de promovare, cel ce isi promoveaza afacerea liciteaza pentru anumite cuvinte cheie  atunci cand cineva da click pe anuntul lui. Desi pare destul de simplu la inceput, bineinteles ca o promovare corecta necesita mai multe informatii. De aceea, este indicat sa alegem cursuri Google Ads pentru a stapani toate detaliile promovarii pe acest canal online.

Promovarea pe retelele de socializare. Cele mai accesate retele de socializare din Romania sunt Facebook si Instagram.  Prin aceste doua retele de socializare avem doua metode de promovare, organica sau platita. Promovarea organica scade cu timpul, din pacate. Asa ca este indicat sa avem un buget stabilit pentru promovare platita. Toate detaliile despre promovarea pe cea mai accesata retea de socializare de la noi, Facebook, le putem afla cu ajutorul unor cursuri Facebook Ads.

cursuri marketing online

Este extrem de important ca afacerea noastra sa beneficieze de o promovare in online. O strategie bine stabilita, alaturi de toate informatiile necesare ne pot duce afacerea in topul cautarilor.

Voi cum va promovati afacerea? Credeti ca promovarea are un rol important pentru o afacere de succes?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

15 Comments

  1. Marketingul online este instrumentul cel mai recomandat pentru promovare, în perioada aceasta.
    Cu cât înțeleg mai repede acest lucru, cu atât mai bine pentru afacerea pe care o au antreprenorii.

  2. Facebookul si Instagramul fac cam toata treaba in prezent. Daca iti permiti sa promovezi afacerea pe cele 2 platforme, este super! Eu trebuie sa ma familiarizez putin cu Adwords ca nu stiu mai nimic despre el

  3. Fac promovare online, știu, am văzut pe pielea mea, cât de importantă este. Numai cine nu vrea, nu vede oportunitatea marketingului online în promovarea afacerii.

  4. O afacere online pare a fi un must in aceste timpuri. Este bine sa apelam la firma specializate si in acelasi timp sa stii si tu ce presupune acest lucru

  5. Marketingul online este cheia tuturor afacerilor din mediul online. Ce poate fi mai potrivit decat un busines promovat de un marketing bun. Un curs este de ajutor, dar o firma de succes poate sa te duca la profituri uriase

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.