De ce sa alegem un sac de dormit pentru copii de pe SomnUsor.ro

De cand a venit piticul meu pe lume, cumparaturile online nu se rezuma doar la mine. Acum, caut tot timpul lucruri noi menite sa il faca pe cel mic sa se simta bine si sa aiba parte de confortul de care are nevoie. De aceea, cautarile mele s-au oprit intr-un magazin online potrivit nevoilor meleSomnusor.ro , pentru a achizionat un sac de dormit pentru copii.

Somnusor.ro- magazinul online potrivit intregii familii

Imi place ca atunci cand fac cumparaturi online sa gasesc intr-un singur loc tot ce avem nevoie pentru intreaga familie. Asa ca magazinul online SomnUsor.ro, vine in ajutorul nostru cu o gama variata de produse pentru a asigura confortul de care avem nevoie. De la perne, pilote, lenjerii de pat,perdele si draperii si pana la mobilier dormitor aici gasim o gama variata de articole. Si nu doar pentru adulti. Putem achizitiona pentru copiii nostri absolut tot ceea ce e necesar pentru un confort sporit in timpul somnului dar si jucarii si alte accesorii menite sa ne faca viata mai usora si mai frumoasa.

Cautarile mele pe Somn Usor s-au oprit la categoria saci de dormit dar si la o perna pentru piticul meu de 2 anisori si jumatate. Si alegerea a fost una mai mult decat inspirata.

sac dormit copii

De ce sa alegem un sac de dormit pentru copii

Fiecare mama isi doreste ca al sau copil sa se poata bucura de un somn linistit si odihnitor. Dar bineinteles, stim cu totii ca cei mici sunt extrem de nazdravani si dupa ce adorm ii gasim cel mai adesea dezveliti. De aceea este important sa alegem din o intreaga colectie de saci de dormit acel sac ce i se potriveste copilului nostru.

Sacul de dormit este potrivit pentru ca le asigura un confort sporit noaptea, ajutandu-i sa doarma inveliti astfel incat sa nu fie nevoie sa ne trezim de multe ori pe timpul noptii pentru a-i inveli. Sacii de dormit sunt potriviti de la nou-nascuti si pana la copii de 10 ani. Putem opta pentru saci de dormit cu maneca, fara maneca sau saci de dormit cu picioare. Tot ce conteaza este sa oferim confortul necesar celor mici. In plus, sacii de dormit pentru copii sunt potriviti si pentru calatorii, fiind practici si usor de luat in bagaj.

saci dormit copii

Ce trebuie sa stim atunci cand alegem sacul de dormit pentru cel mic?

Marimea sacului de dormit

Este indicat ca sacul de dormit sa fie mai mare decat lungimea copilului. In acest fel asiguram confortul celui mic, astfel incat sa nu fie prea stramt pentru el. Daca l-am alege prea fix, exista posibilitatea ca piticul sa nu vrea sa stea in el fiindca il incomodeaza.

Grosimea sacului de dormit

Sacul de dormit trebuie ales in functie de anotimp. De aceea exista 4 variante de saci de dormit din care putem alege:

  • 0,5 TOG este recomandat pentru lunile foarte calduroase de vara ( >24 grade Celsius );
  • 1,0 TOG este recomandat pentru lunile calde ( 18-24 grade Celsius );
  • 2,5 TOG este recomandat pentru lunile racoroase (15-21 grade Celsius );
  • 3,5 TOG este recomandat pentru lunile friguroase ( sub 18 grade Celsius ).

Bineinteles, vom alege sacul de dormit in functie de temperatura pe care o avem in mod obisnuit in casa.

Eu am ales pentru cel mic un sac de dormit Choo Choo 3-6 ani, 1,0 TOG. Am ales aceasta varianta pentru ca temperatura noastra in casa este de 20-22 grade Celsius, fiindca cel mic nu suporta caldura excesiva. Materialul din care este confectionat acest sac este foarte moale si catifelat la atingere si este personalizat cu o broderie tare draguta. Este prevazut cu fermoar ceea ce permite cu usurinta ca cel mic sa se aseze in sac. Este destul de lung pentru el astfel incat sa se poata misca in voie dar sa il poata folosi si peste cativa ani. Alaturi de sacul de dormit i-am luat si o perna vesela, de care cel mic este indragostit!

perna copii

Sunt foarte incantata de achizitie. Sacul de dormit de pe site-ul somusor.ro este potrivit nevoilor noastre. Pe site veti gasi o gama variata de saci de dormit in functie de dorintele voastre.

Voi aveti un sac de dormit pentru copii? Ati achizitiona unul?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

20 Comments

  1. Super-utile toate informatiile comprimate in acest articol! 🙂
    Totusi, nu stiu de ce, eu am o mare retinere in a folosi saci de dormit, probabil pentru ca sunt claustrofoba si am senzatia ca ma sufoc in ei. 😀

  2. Odata cu venirea unui copil trebuie sa-i asiguram confortul. Si eu folosesc sac de dormit, multi se simt ciudat in el, insa mie imi place foarte mult si nu am probleme.

  3. Cand era Dragos mic am avut vreo trei saci de dormit dar nu a stat in nici unul pentru ca lui nu-i place deloc caldura, chiar si acum la 7 ani doarme dezvelit, fie vara, fie iarna.

  4. Am avut si eu tentative cu ai mei copii. Insa nu au fost prea incantati, asa ca am renuntat. Iar sacii de dormit au ajuns pe maini mai deschise la astfel de produse 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.