Ingrijire pentru tenul gras cu dermatocosmetice Jonzac

Intotdeauna mi-a placut sa incerc lucruri noi pentru ingrijirea tenului meu. De fiecare data incerc sa aleg produsele cele mai eficiente si care sa aiba grija in totalitate de pielea mea fara a o agresa. Asa ca cele 3 produse dermatocosmetice Jonzac primite ,au intrat rapid in rutina de ingijire inca de cand le-am primit.

jonzac

Dermatocosmetice Jonzac

Toate produsele din portofoliul brandului Jonzac au la baza apa termala Jonzac- o apa termala extrasa direct din mediul sau original de la o adancime mai mare de 1850m, este hipermineralizata, avand o puritate si o delicatete exceptionala fiind acreditata de Academia Franceza de Medicina pentru eficacitatea sa.

Apa termala Jonzac este o apa termala izotonica. Ceea ce inseamna ca este in afinitate totala cu celulele pielii si nu o agreseaza in niciun fel. De aceea aceasta apa nu trebuie stearsa dupa folosire.

Dermatocosmeticele bio Eau Thermale Jonzac aduc inovatii de ultima ora ce cresc eficacitatea cosmetica a tuturor produselor din portofoliul lor, ce au produse dedicate fiecaruit tip de piele. Produsele Eau Thermale Jonzac sunt produse fara parafina, silicon , EDTA, eteri de glicoli, uleiuri minerale, BHA, BHT, PEG sau etoxilati, MIT/MCIT, fara parabeni, fenoxietanol, fara ftalati, parfum de sinteza, alergeni etichetabili, fara conservanti dubiosi.

Ingriire pentru ten mixt/gras

Eu am tenul gras, cu pori dilatati si tendinta acneica. Asa ca am primit spre testare 3 produse dedicate tipului meu de ten. O apa termala, o apa micelara dar si o crema matifianta.

Apa termala Jonzac

Apa termala este un produs nelispit din casa si pe care il utilizez foarte des. Pe langa faptul ca o aplic zilnic pe ten, apa termala imi este de mare ajutor si in caz de urgente.

Apa termala este un produs cu proprietati calmante, regenerante si antiiritante. De aceea il folosesc pentru orice probleme ale pielii: piscaturi, arsuri, iritatii. Dupa aplicare ofera o senzatie de prospetime si calmare. Este potrivita pentru fiecare tip de ten , chiar si pentru cel sensibil fiind bogata si echilibrata in minerale precum calciu, magneziu.

jonzac

jonzac

Apa micelara hidratanta Jonzac

Eu folosez zilnic apa termala, fie pentru a indeparata machiajul fie pentru a elimina impuritatile acumulate pe timpul zilei. Apa termala Jonzac curata eficient impuritatile acumulate pe parcursul intregii zile iar machiajul este indepartat cu blandete. Tenul ramane catifelat si moale si extrem de curat. Eu am varianta travel size, potrivita pentru a fi luata cu usurinta in bagaj.

jonzac

Crema purifianta matifianta Jonzac

Intotdeauna am fost in cautarea unei creme potrivite pentru tenul meu. Potrivita insemnand ca acea crema sa ofere hidratarea de care tenul are nevoie dar si sa ofere matifiere de lunga durata. Crema matifianta Jonzac are o textura fina, ce intra repede in piele si nu lasa o pelicula grasa. Nu ingrasa pielea ceea ce inseamna ca poate fi folosita chiar de mai multe ori pe zi, in functie de necesitati. Dupa utilizare tenul se simte mai catifelat si hidratat, excesul de sebum este indepartat si porii mai putin vizibili. Consider ca este important ca o crema de fata sa fie folosita cu regularitate, astfel incat dupa o perioada lunga de utilizare se pot vedea adevaratele rezultate.

jonzac

Sunt incantata de produsele dermatocosmetice Jonzac pe care le-am testat. Produse eficiente si de calitate, menite sa ofere ingrijirea de care tenul nostru are nevoie.

Voi ati incercat produsele Jonzac? Ce impresie v-au lasat?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

16 Comments

  1. Apa termala si micelara ma tenteaza. Crema nu e pentru mine, avand ten uscat. E misto ca au si ambalaje pentru travel.

  2. Produsele astea chiar ma tenteaza si pe mine. Nu le am incercat pana acum, dar sunt trecute pe wish list

  3. am tot citit despre ele dar nu le-am folosit, sunt produse interesante si o sa le incerc!

  4. Ador apele termale, deci la mine in casa am vreo 3 in frigider, una in baie si una in dormitor! 🙂 inca nu am testat apa termala de la Jonzac, dar daca am sa o gasesc in magazine am sa mi o achizitionez sigur

  5. Nu am folosit pana acum apa termala, dar ma gandesc sa o introduc in rutina zilnica de ingrijire. Multumesc pentru recomandari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.