Ootd- Salopeta cu print crocodil de pe Femmeluxe

Prima salopeta de la Femmeluxe pe care v-am aratat-o la inceputul saptamanii se pare ca a fost pe placul vostru. Asa ca astazi iata-ma cu o noua salopeta perfecta pentru mine. De data aceasta am ales o salopeta neagra cu print crocodil.

Salopeta cu print crocodil Femmeluxe

Trebuie sa recunosc ca nu prea m-a incantat la prima vedere acest print crocodil .Dar fiind in tendinte, am zis ca nu am nimic de pierdut daca incerc si eu un astfel de articol vestimentar inedit. Salopeta ca model, este asemantoare cu cea alba cu dungi. Salopeta cu o singura maneca mi se pare foarte potrivita pentru ocazii speciale. Printul crocodil este usor vizibil dar arata foarte bine. Marimea pe care mi-am ales-o a fost tot numarul 6, la fel ca celalalta. Si mi se potriveste perfect. Materialul este foarte elastic si se muleaza perfect pe corp. Nici aceasta nu are fermoar ci se imbraca pur si simplu. In talie are un snur de decor. La alegere se poate inlocui cu o alta curea, daca aveti una potrivita.

Mie mi se pare o salopeta foarte faina si purtata cu tocuri atrage in mod sigur atentia. As purta-o si la ocazii speciale, accesorizand-o minimalist pentru a fi pusa cat mai bine in valoare.

salopeta neagra

salopeta neagra

salopeta neagra

Salopetele de pe Femmeluxe arata foarte bine in realitate. Desi sunt destul de accesibile ca si pret, materialele din care sunt confectionate sunt calitative si se comporta foarte bine la spalat. Am in plan sa-mi mai iau cateva salopete casual, fiindca cele pe care le am deja de pe site imi sunt cam maricele. Asa ca vreau sa imi achizitionez aceleasi modele dar intr-o marime mai mica.

Pentru mai multe articole vestimentare foarte chic, puteti accesa categoria co-ords si veti fi redirectionati catre modele absolut superbe!

Cum vi se pare aceasta salopeta? Ati purta acest model?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

22 Comments

  1. Cat de făină e!😍😍😍Trebuie să mi-o cumpăr și eu. Salopeta pe care o am de la ei e divină și mi-am mai luat și o rochiță cu imprimeu de șarpe pe care o ador.

  2. imi place mult cum se aseaza pe tine. am mai zis-o, ma repet- cu salopetele am terminat-o, dar abia astept sa primesc si eu comanda, am niste lucruri mai atipice pentru mine

  3. Nici eu nu ma omor dupa printul de crocodil, dar arata foarte bine aceasta salopeta! 😘 Evidentiaza linia corpului foarte frumos si este eleganta. Ti se potriveste de minune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.